NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

aks45

Üye
Teşekkürler kardeşB; deneyeyh

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler eline sağlık

NeGNEM

Üye
Sanırım benden kaynaklanan bir problem var. Apk dosyasını yükledim, açtım wifi ile 41mb ı çektim. Satın aldıklarımı aktar dedim(pek birşey olmadı sanırım beyaz ekranda satın aldıklarımda bişey yazmıyordu neyse). Ardından kapadım programı, tr map dosyasını sd karta açmak için sd karta girdim. NDrive ile alakalı dosya bulamadım, telefon hafızasına baktım yine bulamadım. Her klasörü açtım baktım bende Ndrive klasörü bile gözükmüyor. Bu program nerye yüklendi, map i nasıl açıcam. Gizli doyaları bile göster dedim ama yine yok.

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
Çok teşekkürler güzel paylaşım

sahin086

Üye
tesekkür ederim paylasim icin

muratgün

Üye
teşekkürler S3 de sorunsuz çalışıyor

alexandrumee

alexandrumee

Üye
evet çok güzel çalışıyor internet istemeden gps kullanarak çalışan en iyi uygulamalardan biri

abormen

Üye
Arkadaslar benim galaxy s2 telefonumda igo yuklu ve sorunsuz calisiyor. Ndrive programinin igo dan ustunlugu varmidir varsa nedir.

gssedat16

Üye
hafıza kartınamı yükleniyor

babanınkemiği

Üye
bu program gps ile mi çalışıyo?

ekoli06

Üye
Teşekkürler. S3' te çalıştı.

ozi44

Üye
satın aldıklarınızı aktarmak ıstıyormusunuz dıyo hayırda desem evette desemsokak secemıyorum durum kullanılamıyor dıyor gıt secenegıne tıkladıgımda

talip333

Üye
tablete yükledikten sonra interneti açıyorum programı açıyorum sesleri indirme ekranı geçiyor ndrive sitesini ziyaret edin diyor yüklemiyor.

WhistlePR

WhistlePR

Üye
teşekkürler

ozkanyildiz24

ozkanyildiz24

Üye
teşekkürler

aQuaLand

Üye
İlk başlamadan sonra satın aldıklarınızı görmek istermisiniz gibi bir soru sordu. Zorla bisey mı satın aldık bilmeden bu uygulamada ??? soyledıgınız dısında hıc bsıe yapmadım.

13yelkovan13

Üye
Sağol çok iyi oldu. Evin içinde bile gps e bağlanabiliyor. Alışkın olmadığım için biraz kurcalamam lazım. Büyüksün müdür. :)

yawu2

Üye
teşekkürler.motorola atrixte sorunsuz çalışıyoruz yalnız uydu görünümü veya 3d görünüm felan olsaydı hoş olurdu.

owenefe

Üye
neden program bnde ingilizce ses dosyları felan tükrçe fakat progrmaın içeri menüler inglizce ne anladım o işlten

Üst Alt