NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

maras321

Üye
insallah istedigim gibidir

memedbey

Üye
haritayi yukleyemedim boslukta bir ok dolsiyor ben yapamadim hehalde

kimyaci97

kimyaci97

Üye
yükledim deneyelim bakalım açık havada

bzssdu

Üye
gfs

calver

Üye
Çok teşekkürler

jerich

Üye
uygulamayı kuruyorum açmaya çalıştığımda ekran beyaz oluyor ve öylece kalıyor. var mıdır bunun çözümü?

korsanbey

Üye
sağol lord işime yaradı..

edekon

Üye
teşekkürler.
s3'e kurdum,çalışıyor.
emeğine sağlık.

cemokan7

Üye
saol dost

sakıpk

Üye
Teşekkür ederim ellerine sağlık

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
emegine teşekürler s3 indiriyorum güncel speedcamlarınıda eklersen sevinirim.

haytailhan

Üye
güzel bir navigasyon programı

tuncel19

Üye
guzel bir program

twenn

Üye
Bu programı kurunca ve içine tr.haritayı da atınca yinede internet veya gps bağlantısına gerek var mıdır bu prog.da bilgilendiriseniz sevinirim teşk.ederim.

Ramatata

Ramatata

Üye
Internet Bağlantısına gerek yok zaten net varsa uygulama atar diye belirtmiş arkadaş

yasarsanli06_06

yasarsanli06_06

Üye
Eline saglık...

m_dear_21

Üye
paylaşım için teşekkürler. sorunsuz kuruldu, paket içeriği olarak içinde küçük boyutlu dünya haritası da kurulmuş oluyor. Türkiye haritasını sorunsuz kabul etti.. bulunduğum ülkenin haritasını da indirdim internetten, maps klasörüne attım fakat nedendir bulunduğum ülkenin haritasını görmüyor, Türkiye'yi ziyaret ettiğimde sorunsuz açılıyor her yer. Ayarlardan haritalar bölümünde içinde bulunan haritaların bilgisi çıkıyor, ama programda acmıyor.. şimdi de onu araştıralım bakalım haritayı indirdiğim sitelerden. çözüm bulduğumda yazarım..

GPS sinyaline gelince, kurduktan sonra wifi üzerinden açtım ndrive ı, yaklaşık 1 dkda falan buldu sinyalleri.. daha sonraki her açmamda çok kısa sürede, hatta "satın aldıklarınızı yüklemek istermisiniz" sorusuna hayır dedikten 1,2 sn sonra GPS sinyali ekranda görünmeye başladı.. çok hızlı gerçekten.
Kesinlikle symbiandaki Garmin'den çok çok hızlı..

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar bu haritayı internet bağlantısı olmadan kullanabiliyormuyuz

__CePMaX__

__CePMaX__

Üye
Teşekkür ederim Süperr

dogsatilmis

Üye
ya kardeşim paylaşımın çok güzel ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YENI 2013 HARITA OLSA NE IYI OLURDU TADINDAN YENMEZDI YINEDE SAĞOL TŞK

Üst Alt