Samsung Galaxy Wonder oyun Rom'u [stock+cwm ile yukleme]

Sponsorlu Bağlantılar

knight97

knight97

Üye
RC2 kullandıkça yavaslayan bir rom oldugu için bu romu kurmayı düşünüyorum.. en önemli konu google play den uygulama indirilmiyormu?? google talk benm ilk dondurdugum şeydir ne oldugunu bile bilmem.. play store ile ne alakası var... ikinci olarak işlemci hızı o.c yapıp 1800 kullanabiliyomuyuz? 3. olarak stock romdaki gibi bi kaç uygulamadan sonra kasıyormu tlfn.. tşkrler

Google talk sorunun cozumunu bu konuda kelger vermisti zaten yani cozuldu. 2-rom 1800 mHZ de kullaniliyor ucuyor ama ben 1400 e aldim boyle bile ucuyor rom oyunlarda kasma yok. 3-20 kusur uyg. yukledim hic yavaslamadi rom.

KELGER

KELGER

Üye
bende bunu kurdum bugün ama 1 kaç ay önce kurduğum oyun romunun aynısı bende yeni sanmıştım.

- - - Eklendi - - -

sen kaç gündür kullanıyorsun.

enginizmir

enginizmir

Üye
2 tane rom var konuda .. Awrupa ;ROmmu daha iyi Bu oyun ROmumu.. artıları eksileri nedir ? .. bnm için stabil olması çok daha önemli.. Cm9 rc2 kullanmıs bir arkadasta bu romları kıyaslarsa çok daha iyi fikir verir... tşkkrer.. şarj + temple run2 deneyimlerinizide bekliyorum..

KELGER

KELGER

Üye
ben ikisinide kullandım şu an avrupa romu kullanıyorum.
oyun romu biraz eski.
ikisindede templerun 1 ,2 de donma olmuyor ve şarj bakımındanda fark edemedim aynı gibi.
ama avrupa rom artısı kies kaldırılmadı.
bide oyun romuna çok program yükleyince bir iki güne sapıtıyor ve sizde otomatik olarak kaldırmak zorunda kalıyorsunuz.
ama arkadaşın paylaştığı yeni çıkan bir oyun romu ise onu bilmem.
Birde avrupa romundaki programlar daha güncel 2013 sürüm.

- - - Eklendi - - -

2 tane rom var konuda .. Awrupa ;ROmmu daha iyi Bu oyun ROmumu.. artıları eksileri nedir ? .. bnm için stabil olması çok daha önemli.. Cm9 rc2 kullanmıs bir arkadasta bu romları kıyaslarsa çok daha iyi fikir verir... tşkkrer.. şarj + temple run2 deneyimlerinizide bekliyorum..

rom yüklerken okadar düşünmene gerek yok denersen daha iyi anlarsın.ben dün 7amadav4 yükledim temle runda donuyordu kaldırdım.Sonra bugün oyunromu yükledim ama eskisi olduğu kanaatine vardım ve kaldırdım.
şu an kendi paylaştığım avrupa romuna döndüm.
Zaten bu romu paylaşmak için değil kullanmak için yaptım.

napolno

Üye
Ya market calis miyor :S o yontemde olmadi keske avrupa romu 120 mb ram kullansa :S

mhmtkndr

Üye
market çalışıyoda ne var ne yoksa kaldırılmış tema yüklemeye kadar :D yada bende bi sorun var :D

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
market çalışıyoda ne var ne yoksa kaldırılmış tema yüklemeye kadar :D yada bende bi sorun var :D

E stabil olmsi icn .d bn bnu yukldm sonra format attm tel eskiye dondu swap da kaldrrsam rootu da kldrrsam garanti gelr

sparrov61

Üye
beyler bi yardım romu kurdum telefon gayet güzel calısdı ama sabah kalktığımda telefon kapalıydı bi dahadaaçamadım samsun yazısı gelip gidio sürekli ne olduğunu anlamadım?

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
beyler bi yardım romu kurdum telefon gayet güzel calısdı ama sabah kalktığımda telefon kapalıydı bi dahadaaçamadım samsun yazısı gelip gidio sürekli ne olduğunu anlamadım?

Ha bak smdi dugmeye bas samsung yazisi giderse bekle aclr 20sn fln sonra wipe islemlerini yp tmm

sparrov61

Üye
kardes yazı gelip gidio sürekli ayrıca cwm de açılmıyor kalıo telefon öyle

kapakli511

kapakli511

Üye
kardes romu yukledim mukemmel bi romda tek sorun mobil internete baglanamıyorum. Oyun performansı mukemmel cm9u aratmiyor. mobil internet sorununu nasil hallederim bir yardimci olsan?
wifi ile google play storeye girip apn ayarları düzenleyicisini indirerek sorununu halledebilirsin olmassa tekrar yaz

hakan572123

Üye
beğenmedim bu da çok donuyo onun dışında bi sorun yok

KELGER

KELGER

Üye
bu romda donma imkanı yok

MmcanN1

Üye
Ya kardeş bu dosya rar cwm ile görmüyor nasıl yapıcaz ?

memleket80

Üye
Ellerin dert görmesin ..............

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeş bu dosya rar cwm ile görmüyor nasıl yapıcaz ?

İcindeki clockwordmod klasorunu sdcard veya ext.sd carda at cwm ac restore from ext.sdcard/sdcard sec ordan da o romu sec. Bu backup dosyasi.

ramazanköse

Üye
google play store giriyorum herşey normal birşey indiremiyorum gmail hesabım tam senkronize olmuyor yardımcı olurmusunuz...

-Emre

-Emre

Üye
gmail hesabınızı kaldırıp tekrar cihaza eklemeyi deneyin

Üst Alt