Şarj sorunu, can sıkıcı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi romun iceriginden nasil bir rom oldugunu anlayamam ama indirdigin konuda mutlaka cotulla veya deepshining diye yazar romu yapanin adini.

Rom adı WP 7.8 Mozart Deepshining v6.0

Yapan Deepshining doğal olarak o halde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cottullanin romunu bulmaya caliş. Hem fullunlock olur hem de her şeyiyle tam yapiyor. Bişey yuklemene gerek kalmiyor. Nokia Exclusive uygulamalarina da erişebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Cottullanin romunu bulmaya caliş. Hem fullunlock olur hem de her şeyiyle tam yapiyor. Bişey yuklemene gerek kalmiyor. Nokia Exclusive uygulamalarina da erişebiliyorsun.

İnternet hızım bi hayli düşük, bayağı uğraştırır sanırsam tekrar indirmek. Bunu idareten, Türkçeleştirmek için kurmak şuan için yeterli olmaz mı acaba?

man20

man20

Üye
cem, sen ne şanslı adamsın yaa :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Olur tabi ki. Bootloader versiyonunu kontrol et Spl versiyonun 4.xx ve yukari ise gold kard metoduyle spl versiyonunu duşurmen gerekir.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Olur tabi ki. Bootloader versiyonunu kontrol et Spl versiyonun 4.xx ve yukari ise gold kard metoduyle spl versiyonunu duşurmen gerekir.

Bootloader version: 1.32.2250.1(119496)

spl versionu hangisi oluyor acaba? Çok yabancısıyım gerçekten bu windows olayının ya. Daha önceden Desire HD vardı HTC olduğu için bayağı bi uğraştırmıştı beni. goldcard unlocked felan derken 2 gün başından kalkamamıştım telefonun.. Tabii, o zamanlar böyle yardım eden birisini bulamamıştım ne yazıkki. :)

Şimdi izleyeceğim adımlar nedir?

- - - Eklendi - - -

unlock bi telefonun var ve istediğin herşeyi ali kemal abinin yardımları sayesinde yapabilirsin :)

Bu konuda cidden çok şanslıymışım. Öyle denk geldik ki Ali Kemal abiye, dedim tamamdır bu işi çözeceğim bu sefer. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonu kapat ses kisma ve acma tuşuna basili tut. Şoyle bir ekran cikicak karşina.

Meaela resimdeki cihazda spl versiyonu 2.0

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yazanlar aynen şöyle

PD67100 SS-BC (4K)
HSPL1.32.2250.1(119496)
CotullaHSPL 0x07
TOUCH C1(v69)

ben göremedim onu. :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonda cotulla custom rom var senin şu anda. Herhangi bir sorun olmamasi lazim. Turkce dil icin de rom atmana gerek yok. .xap olarak uygulama yukler gibi yukleyeceksin.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda cotulla custom rom var senin şu anda. Herhangi bir sorun olmamasi lazim. Turkce dil icin de rom atmana gerek yok. .xap olarak uygulama yukler gibi yukleyeceksin.

Fakat şarjı bu romda çok çabuk bitiyor... yalnız şöyle bir sorunum daha var usb ile pc ye bağlıyorum telefonu o bildirim yerinde(bilgisayarda) dın diye bir ses geliyor ama telefonu görmüyor. Türkçe dil için nereden bulabilirim o dosyayı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uygulamayi yukle ve caliştir. Türkçe yukle butonuna tikla ve bekle. Yukleme tamamlaninca telefonu yeniden başlat tamamdir.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayi yukle ve caliştir. Türkçe yukle butonuna tikla ve bekle. Yukleme tamamlaninca telefonu yeniden başlat tamamdir.

Hocam dediğinizi yaptım, Türkçe dil'i seçtim ve yeniden başlattım. Hala ingilizce her şey..

Edit: Tamamdır, hallettim çok teşekkür ediyorum. Fakat tamamını Türkçe yapmıyor sanırsam bu eklenti. Fakat buda yeter. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayarlarda dil secenekleride yok mu.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ve son olarak, ben şuan az önce göstermiş olduğum rom'u kurabilecek miyim acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi uygulama ve oyunlar bolumunde ucretsizleri somurebilirsin. :kop:

Ayrica telefonuna wph tweaks,dosya yoneticisi gibi şeyler de kurabilirsin. Artik elinde bambaşka ve ozgur bir wp cihaz var.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ve son olarak, ben şuan az önce göstermiş olduğum rom'u kurabilecek miyim acaba?

kurabilirsin hatta v6.0'dan sonra bir veya iki rom daha cikartmişti onlari bulursan daha iyi olur. Onlarda exe uzantili dosyalar da calişiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt