Şarj sorunu, can sıkıcı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu, can sıkıcı.
Bugün HTC Mozart 7 aldım kutulu felan. Fakat şarjı fullediğim andan itibaren hiç kullanılmasa bile kendiliğinden şarj düşüyor. Şarjdan çıkaralı 10 dakika oldu ekran kilitli sekilde duruyordu açtım %97 olmuş. Sorun bataryada mı sizce? Değiştirmeye kalksam orjinal batarya ne kadardır? Orjinal şarj aleti ile şarj ediyorum.

larten123

larten123

Üye
Normal bir şey bu sonuçta telefonunu çalıştıran batarya :hmmm

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Normal bir şey bu sonuçta telefonunu çalıştıran batarya :hmmm

Normal bişey den kastın yani sorun bataryada mı diyorsun yoksa şarjın bitmesi mi normal?

Çünkü ilk defa oldu bu. Daha önce iPhone, HTC Desire HD, Turkcell T20 gibi akıllı telefonlar kullandım ve bu kadar hızlı inenini görmedim. ki şuan %94 oldu. 15dk anca olmuştur şarjdan çıkaralı. işlemde yapmadım cihazda.

PriZm

PriZm

Üye
Bende bir gece boyunca durunca %98-99 a düşüyor.Kesinlikle Batarya kalibrasyonu ile ilgili bir sorunun var.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir gece boyunca durunca %98-99 a düşüyor.Kesinlikle Batarya kalibrasyonu ile ilgili bir sorunun var.

Kalibrasyon yapılsa fayda eder mi yoksa uğraşmayıp yeni batarya mı almalıyım?

larten123

larten123

Üye

Normal bişey den kastın yani sorun bataryada mı diyorsun yoksa şarjın bitmesi mi normal?

Çünkü ilk defa oldu bu. Daha önce iPhone, HTC Desire HD, Turkcell T20 gibi akıllı telefonlar kullandım ve bu kadar hızlı inenini görmedim. ki şuan %94 oldu. 15dk anca olmuştur şarjdan çıkaralı. işlemde yapmadım cihazda.

O zaman gerçekten bataryanda bir sıkıntı var kalibrasyon falan yapmayı dene parlaklığı düşür 3g açıksa kapat vs.

PriZm

PriZm

Üye

Kalibrasyon yapılsa fayda eder mi yoksa uğraşmayıp yeni batarya mı almalıyım?
kutulu felan dediğine göre telefon 2. el.

bence bataryada bir sorun var.

batarya hafiften şişmişmi bi kontrol etsene :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
O zaman gerçekten bataryanda bir sıkıntı var kalibrasyon falan yapmayı dene parlaklığı düşür 3g açıksa kapat vs.

ekran parlaklığı ile alakalı olamaz 2 defa dedim konuda da cevapta da; ekran kilitliyken gidiyor şarj.

- - - Eklendi - - -

kutulu felan dediğine göre telefon 2. el.

bence bataryada bir sorun var.

batarya hafiften şişmişmi bi kontrol etsene :hmmm

bakıyım hemen

- - - Eklendi - - -

ben göremedim hiç bir şey. normal gibi batarya

Kerim.

Kerim.

Üye
Batarya orjinal mi?
Bir de wp7 nasil?

PriZm

PriZm

Üye
aa ben o telefonu Android sanmıştım :D:D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bataryada hafiften şişiklik felan var mı ?

Placebo-

Placebo-

Üye
Problem yok, Wp 7.8 ve Wp 8 biraz hızlı şarj yiyen sistemler. Örneğin ben 920 kullanıyorum şarj %15 olunca uyarı veriyor takıyorum şarja sonra oyun oynamaya devam ediyorum bir bakıyorum telefon kapanıyor, niye? Şarj bitti. İnsan bir düşünüyor, bu telefon şarjda olduğu halde nasıl şarjı bitiyor. :D Neyse ki batarya problemi Portico güncellemesi ile gidiyor fakat wp 7.8'de ne olur bilemem.

PriZm

PriZm

Üye
Problem yok, Wp 7.8 ve Wp 8 biraz hızlı şarj yiyen sistemler. Örneğin ben 920 kullanıyorum şarj %15 olunca uyarı veriyor takıyorum şarja sonra oyun oynamaya devam ediyorum bir bakıyorum telefon kapanıyor, niye? Şarj bitti. İnsan bir düşünüyor, bu telefon şarjda olduğu halde nasıl şarjı bitiyor. :D Neyse ki batarya problemi Portico güncellemesi ile gidiyor fakat wp 7.8'de ne olur bilemem.

Telefon şarjdayken şarj aletinin sağladığı max voltajdan daha fazla elektrik yiyor :ehe o da iyiymiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt