Şarj sorunu, can sıkıcı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Bak bir gecede %4 düşmesi gayet normal :D

Durduk yere %100den 10 dakikada %90'a düşmesine ne demeli ? :D

- - - Eklendi - - -

htc Mozart wp7.8 hem de şarjı az gidiyor. Sorun bataryada. Ya batarya kalibrasyonu yapmalısın ya da yeni batarya ama konunun yeri burası değil.

Çok özür diliyorum en cazip yer burası geldi ve çabuk ilgilenirler dedim, öyle de oldu zaten. ^^ gerekli yere taşıyabilirsiniz tekrar özür diliyorum.

codblackops2

codblackops2

Üye

Durduk yere %100den 10 dakikada %90'a düşmesine ne demeli ? :D

- - - Eklendi - - -

Çok özür diliyorum en cazip yer burası geldi ve çabuk ilgilenirler dedim, öyle de oldu zaten. ^^ gerekli yere taşıyabilirsiniz tekrar özür diliyorum.

Takdiri ilahi :ehe

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Sen 3gs i niye biraktin?:D

iPhone kullancaksan 4'den aşağı kullanmayacaksın ya. Çok bunaltıyodu beni. :D

- - - Eklendi - - -

bu arada elindeki cihaz sol yapılabilen harika bir custom rom desteği olan bir cihaz.

sol'dan kastınız nedir acaba? tam anlayamadım da. :D

- - - Eklendi - - -

Orasını bilmem :naughty: Benim sana tavsiye nasıl olsa almışsın bari bataryayı değiş toptan çözüm :)

Aynen değişeceğim maalesef. :D

- - - Eklendi - - -

:ehe:ehe

PureFood

PureFood

Üye
920 kullanıyorum şarjım hiç de sorunlu değil. Hemen sorunlu lafını ortaya atmamak lazım. Gece bırakıyorum 12-1 de bırakıyorum 100, sabah 8de alıyorum elime yine 100.

Şarjda oyun oynuyorum bir kere bile kapanmadı ayrıca.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
920 kullanıyorum şarjım hiç de sorunlu değil. Hemen sorunlu lafını ortaya atmamak lazım. Gece bırakıyorum 12-1 de bırakıyorum 100, sabah 8de alıyorum elime yine 100.

Şarjda oyun oynuyorum bir kere bile kapanmadı ayrıca.

Hemen sorunlu lafını ortaya atmamak lazım demişsin fakat iyide benim ki sorun değilde ne peki? :D durduk yere şarjı tükeniyor. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sol olarak yanlış yazmışım. Sol yani bootloader kilidini açarak custom rom yükleme. Cihazda wp7.8 var yazmışsın. Acaba unlock custom rom mu yüklü. Bakabilir misin.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
sol olarak yanlış yazmışım. Sol yani bootloader kilidini açarak custom rom yükleme. Cihazda wp7.8 var yazmışsın. Acaba unlock custom rom mu yüklü. Bakabilir misin.

İlk defa wp kullanıyorum, nereden anlayabilirim bunu? ama muhtemelen unlock'dur çünkü telefonu aldığım kişi yazılım uzmanıymış. Bu telefonuda yazılım için almış.

PureFood

PureFood

Üye

Hemen sorunlu lafını ortaya atmamak lazım demişsin fakat iyide benim ki sorun değilde ne peki? :D durduk yere şarjı tükeniyor. :D

Yok yok sana demedim :D Mesajların tamamını okudum ondan öyle yazdım, senin sorunun acayip evet. Normal bir telefon hiç kullanılmayınca 4-5 gün durabiliyor seninki yarım günde biter o zaman :hmmm

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Yok yok sana demedim :D Mesajların tamamını okudum ondan öyle yazdım, senin sorunun acayip evet. Normal bir telefon hiç kullanılmayınca 4-5 gün durabiliyor seninki yarım günde biter o zaman :hmmm

Aynen öyle ya. :D kafadan 50 lira verilir şimdi bataryaya birde. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

İlk defa wp kullanıyorum, nereden anlayabilirim bunu? ama muhtemelen unlock'dur çünkü telefonu aldığım kişi yazılım uzmanıymış. Bu telefonuda yazılım için almış.

telefon Türkçe mi ingilizce mi.

muxo

muxo

Üye
5 gün içinde telefon bataryanin kalibrasyonunu tamamlar. Bu normal bir şey. Genelde her yeni alınan telefonda olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
settings'e gir sayfayı sağa çek background tasks'a gir çalışanlar neler kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
settings'e gir sayfayı sağa çek background tasks'a gir çalışanlar neler kontrol et.

Background Task da;

HTC Hub
on

Picture Perfect
off

advanced'a tıkladığımda;
BBC Türkçe
Connected Media
HTC Hub
Nokia Drive
Picture Perfect
TuneIn Radio
Whatsapp

var..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonda Nokia drive yukluyse sistem unlock edilmiş. Yani custom rom yuklu. İstersen cihazini Turkce yaabilirsin ama yuklu olan rom batarya konusunda başarisiz bir rom galiba. Cihazin icin custom romlari araştirip iyi bir rom kurarsan sorunun kalmaz. Ayrica sistem unlock oldugu icin muhtemelen wph tweaks yuklu onu da bir kontrol etmek lazim. Acik olan bir suru ekstra ozellik olabilir. Settings/about sekmelerini takip ederek rom surum numarasini verebilirsrn daha fazla yardimci olmaya calişirim.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda Nokia drive yukluyse sistem unlock edilmiş. Yani custom rom yuklu. İstersen cihazini Turkce yaabilirsin ama yuklu olan rom batarya konusunda başarisiz bir rom galiba. Cihazin icin custom romlari araştirip iyi bir rom kurarsan sorunun kalmaz. Ayrica sistem unlock oldugu icin muhtemelen wph tweaks yuklu onu da bir kontrol etmek lazim. Acik olan bir suru ekstra ozellik olabilir. Settings/about sekmelerini takip ederek rom surum numarasini verebilirsrn daha fazla yardimci olmaya calişirim.

İlginden ötürü çok teşekkür ediyorum, ilgilenen birisini görmek çok mutlu etti beni..

OS Version: 7.10.8858.136
Firmware revision number: 2250.21.51301.401
Hardware revision number: 0004

Başka gerekli bilgi varsa yazabilirim hocam.

Dün Türkçe desteği olan bir rom indirdim fakat nasıl yükleyeceğim hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Android ya da iOS olsa gözüm kapalı yaparım lakin windows çok zorlar beni...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi ben sana gerekli olan romu bulup linkini vericem. Nasil kurulacagi konusunda da elimden geldigince yardimci olmaya calişirim. Muhtemelen telefondaki romu telefonu aldigin kişi yapmiş.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben sana gerekli olan romu bulup linkini vericem. Nasil kurulacagi konusunda da elimden geldigince yardimci olmaya calişirim. Muhtemelen telefondaki romu telefonu aldigin kişi yapmiş.

Zaten yazılım uzmanı imiş kendisi. O yüzden aklımda fazla soru işareti yoktu unlock felan olup olmadığına dair. Bu arada ben xda'dan bi rom buldum Türkçe desteğide var. RAR'ın içeriği aynen şöyle;

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi romun iceriginden nasil bir rom oldugunu anlayamam ama indirdigin konuda mutlaka cotulla veya deepshining diye yazar romu yapanin adini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt