Samsung Galaxy Wonder oyun Rom'u [stock+cwm ile yukleme]

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder oyun Rom'u [stock+cwm ile yukleme]
Merhaba arkadaslar ilk rom konumu aciyorum bazi eksiklerim olabilir.

NOT: kendi romunuzun backupunu almanizi tavsiye ederm.

Öncelikle özellikleri:

Galaxy W Stock Oyun Romu XXLM8 CWM İLE RESTORE ETMEK İCİN HAZIRLANMIŞTIR. ÖZELLİKLER
-Bazı uygulamalar kaldırıldı

-Megabassbeats ve bravia engine eklendi.

-Supercharger islemi yapıldı.
(Ram kullanımı azaltma)

-Cow kernel eklendi.

-Bazı uygulamalar eklendi.

-Ram ve sd swap islemleri eklendi.

Nasil kurulur?

Öncelikle backup dosyamizi indiriyoruz.

Linke basinca mediafire cikicak.

Sifre yerine androidlover yazin.

Ardindan indirip rardan cikarin rar sifresi: aselole

clockwordmod klasorunu sdcard veya external sd carda atin

Telefonu kapatin

Recovery modda acin(ses acma+orta tus+power tusu)

Wipe data+wipe cache+format system islemlerini yapin

Geri tusuna basarak ilk menuye gelin

Oradan backup and restoreye basin ve, restore veya restore from external sd ye basin

Dosyayi seçin ve islem tamamlanana kadar bekleyin

İslem tamamlaninca reboot system now diyin

Tadini cikarin

denedim su anda kulanyorm hic ni sorn yok.

NOT: Hattinizin interneti yoksa google playdan tweakker indirin ayarlari yapar.

Yapilan hatalardan ben ve maxicep sorumlu deildir...

ousta

ousta

Üye
Bu rom da görüntülü konuşma yapılıyor mu ?

KELGER

KELGER

Üye
tabi yapılır zaten orjinal romdan düzenlenmiş.

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Yok kulanyorm super

knight97

knight97

Üye
Beyler google play store sorunlu mu romda ona göre yükleyebilirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam arkadaslar ozur dilerim baska biseyle karistirdim.play store hatasi yok.kusra bakma heroata

knight97

knight97

Üye
kardes romu yukledim mukemmel bi romda tek sorun mobil internete baglanamıyorum. Oyun performansı mukemmel cm9u aratmiyor. mobil internet sorununu nasil hallederim bir yardimci olsan?

KELGER

KELGER

Üye
mobil internet derken apn ayarları boş olmasın bir baksana.

nsaktn

Üye
Eline sağlık kardes indirip bakacağım şimdi, umarım temple runu sıkıntısız oynayabilirim.

knight97

knight97

Üye
KELGER kardes play storedan uygulama indiremiyorum gmail hesabi ekledim 2 tane ikisindede ayni hatayı aliyorum. uygulama indirilrken hata olstu veya bilgi alınamadı yaziyor. aslinda problemin nedenini buldum google talk yok romda play storedan uyg indirmek icin google talk hesabina giris yapmak gerekiyomus. surekli bildirim olarak google talk kimlik dogrulama basarisiz hatasi geliyor bir yardimci olursan sevinirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
KELGER kardes play storedan uygulama indiremiyorum gmail hesabi ekledim 2 tane ikisindede ayni hatayı aliyorum. uygulama indirilrken hata olstu veya bilgi alınamadı yaziyor. aslinda problemin nedenini buldum google talk yok romda play storedan uyg indirmek icin google talk hesabina giris yapmak gerekiyomus. surekli bildirim olarak google talk kimlik dogrulama basarisiz hatasi geliyor bir yardimci olursan sevinirim.

Hıh aynen bendede bu hata oluyodu.google talk kimlik dogrulamasi basarisiz diyodu.rom cok guzel ama google play storedan bisey indiremiyodum.

knight97

knight97

Üye
Hıh aynen bendede bu hata oluyodu.google talk kimlik dogrulamasi basarisiz diyodu.rom cok guzel ama google play storedan bisey indiremiyodum.

bi cozumu vardir mutlaka ya romu cok begendim sahsen.

KELGER

KELGER

Üye
ayarlar + uygulamalar + uygulamaları yönet + hepsi + google hizmetleri çerçevesi + durmaya zorla ve veriyi sil

KELGER

KELGER

Üye
bu romu daha önce bir kaç kez denemiştim bir iki gün sonra hatalar vermeye başlıyor ve bende başka rom bulmak zorunda kalıyorum.

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
enginizmir

enginizmir

Üye
RC2 kullandıkça yavaslayan bir rom oldugu için bu romu kurmayı düşünüyorum.. en önemli konu google play den uygulama indirilmiyormu?? google talk benm ilk dondurdugum şeydir ne oldugunu bile bilmem.. play store ile ne alakası var... ikinci olarak işlemci hızı o.c yapıp 1800 kullanabiliyomuyuz? 3. olarak stock romdaki gibi bi kaç uygulamadan sonra kasıyormu tlfn.. tşkrler

Üst Alt