Nokia Lumia 920, Ön Kameraya Giren Toz, Ön Kamerada Toz Birikmesi?!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bununla ilgili Nokia dan herhangi bir açıklama falan geldimi arkadaşlar,böyle bir sorun varsa ki varmış öyle gözüküyor nokianın cihazları değiştirmesi ve bu sorunlardan arındırılmış cihaz vermesi gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

Geçenlerde benim kendime aldığım ve resimlerini burada paylaştığım bir kılıf vardı.
O kılıf telefonun her yerini kapatıyor, bir sıkıntı yok.:oke:
Ama insanlar kılıf kullanma mecburiyetinde değil ki,kılıf extra bir bir koruma içindir..örneğin ben asla kılıf kullanmam

dookie85

dookie85

Üye
evet nokia sağlamlığıyla meşhur, çoğu kişi kılıfsız kullanmak isteyecek. özellikle kırmızı-sarı renkli olanların sahipleri istemeyebilir, zaten güzel dış görünüşü. ama muhallebi yerken dişi kırılır misali, yere düşünce kırılmayan telefona toz kaçıyo.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia 920 gibi bir cihazı kılıfsız taşımayı düşünmüyorsundur herhalde :hmmm
Kılıfsız kullanırsan toz da olur, çizik de olur, düşük de olur...

Ön tarafı da kapatan deri kılıflar var.
Onlardan kullandığın sürece hem tozdan, hem de düşme çizilme kırılma gibi etkilerden korursun telefonu.

Tozun giremeyeceği yer yoktur

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
alaka sı yok nokia yine sağlam lık ta bir numara
bence ilk defa çıkartılmayan batarya telefonu yaptılar o yüzden lumia 820 de kasa ile alakalı sorunlar çıkmaz sa dediğim doğrulanır

nasıl! ilk defa bataryası cıkartılamayan telefon yaptılar yazmissin ; n8 , n9 , e7 bunlarin bataryalarida cikartilamiyordu . buyuk ihtimal bu cihazlarda fabrikadan kaynakli hata var ; herkezde bu tip problem olsa nokia bu cihazi boyle yapmis derim , ama gordugum kadariyla bazilarinda var bazilarinda yok bu problem. nokia turkiyenin burda yapmasi gereken insanlari magdur etmeden telefon degisimi yapmak!

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
benim tlf de de var bir ay olmadı götürsem degişirler mi

MertcaN9

MertcaN9

Üye
oho bilen bilmeyen herkes doluşmuş şimdi cihazı kötülemek için yer arayan bazı fanboylar da gelir tam olur dikkat ederseniz papakudioflu abimiz her cihazda olmadığınu bu sorunun bir elin parmağı kadar olduğunu söylüyor ki benim ablamda S3 ünü satıp Lumia 920 aldı ve çok memnun bu sorun da yok

nanotex

nanotex

Üye
Benim de dikkatimi çekti az da olsa toz gözüme batıyor. Farkettiğim başka bir konu ise sim yuvasının bir tarafı daha fazla içe gömülü..

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
benim tlf de de var bir ay olmadı götürsem degişirler mi

İsterseniz 444 3 665 nolu telefondan Nokia Destek hattınnı arayın ve durumu izah edin..
Twitter üzerinden destek hattını aramam gerektiğini söylediler.

- - - Eklendi - - -

Benimkinde Bir iki toz var ama o kadar aşırı değil

o bir toz bin toz olursa sıkıntı işte..

kim ne derse desin can sıkıcı bir durum..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İsterseniz 444 3 665 nolu telefondan Nokia Destek hattınnı arayın ve durumu izah edin..

- - - Eklendi - - -

bence sen cihazı hiç alma, böylece durup dururken canını sıkmış olmazsın :)

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte

hakan.620

Üye
arkadaşlar öyle diyorsunuz da yani hiç bir telefonda duymadığımız sorunlar çıkıyor. apple fanboy falan değilim yanlış anlamayın, ben de bu telefonu almak istiyorum hatta ebayden 10 tane kılıf sipariş ettim daha telefonu almadan, o kadar da hevesliydim ama hevesim iyice kaçtı bu ne ya. bu kadar basit bi hatayı nasıl yapar koskoca nokia. kameraya toz kaçması ne demek, o fotoğraftaki olay nedir öyle, Allah aşkına tozdan görünmüyor kameranın lensi. yazık vallahi insanlar o kadar para veriyor.

sacma sapan sorunlar bendendn yok bu sorun

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ufak tefek şeylere takılmayın öyle detaylı incelerseniz her şeyde hata bulursunuz toz bu olur

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Ufak tefek şeylere takılmayın öyle detaylı incelerseniz her şeyde hata bulursunuz toz bu olur

Abi yapma Allah aşkına, sence kamera yuvasında toz birikmesi normal mi? Ufak bir şey mi? Detaylı incelemeye gerek yok ki, apaçık görünüyor.

Ben burada cihaza toz kaçıyor diye rahatsız değilim, tozun giremeyeceği yer yok.. Benim N8 i açsam toz doludur içi..

Ama o tozlar ekrana gelse, ekranda birikse sen rahatsız olmaz mısın? Burada ekrana değil de kamera yuvasına doluyor..

Neyse umudum yeni partilerde önlem almış olmaları..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ince nüans farkı var o ayarı biraz kacırınca olmuyor. Şimdi burada bir hata oluşmuş bunu tartışalım. Buna itirazım yok. Ama ortaya cıkan her hata sanki lumia920'nin kronik sorunuymuş gibi yansıtmamalıyız. Sgs3'de ilk ciktiginda bir iki kere şarjdayken patlamişti ne oldu sgs3 serisi kotumuydu ve alanlarin hepsinde bu sorun mu oluştu hayir tabi ki. Sorunları araştırarak tabi ki sorun bulursunuz. Ve olay gozunuzde buyur gider. Bugun bir iphone5 almaya karar verseniz ve acaba sorun var mı diye bir araştırsanız bırakın almayı iphone5 satan magazalarin onunden gecmezsiniz. Ama bu demek degildir ki butun iphone cihazlar sorunlu. Forum sitelerini gezerseniz ki bu dunyanin her yerindeki forumlarda aynidir sorununa care arayan derdini anlatan kullanicilar gorursunuz. Şu anda lumia920 kullanan kac kişi var aramizda. Cogu telefonu aldi bir iki gun geldi burada bilmedigini sordu ogrenicegini ogrendi artik haftada bir ya gelir bir goz atar ya da hic acmaz bile bu sayfalari. Neden. Nedeni basit adamlarin sorunu yok ki. Ornek vereyim isterseniz: phantomdll'di galiba ilk lumia920 alan arkadaşlarimizdan birisiydi. Cihaz cikana kadar hergun burada paylaşim yapip yorum yaziyordu. Şimdi nasil peki arkadaşimiz cihazini aldi sorunsuz kullaniyor ve buraya da arasira giriyor. Veya başka bir ornek AlicanL920 kardeşim. Kendisini gercek hayattan da tanirim. Haziran ayindan beri bu cihazi bekliyor. Kac gundur girmiyordu bugun bir sorunu oldu geldi sorunu cozuldu. Yani demek istedigim buraya insanlar sorunlarini anlstmak icin gelir. Yuzlerce cihaz arasindan bir kac tanesinde sorun cikabilir ve bu sanki bu telefonu her alanin telefonunda sorun cikicak demek degildir. Bu butun markalar icin gecerlidir.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
ecel54

ecel54

Üye
ince nüans farkı var o ayarı biraz kacırınca olmuyor. Şimdi burada bir hata oluşmuş bunu tartışalım. Buna itirazım yok. Ama ortaya cıkan her hata sanki lumia920'nin kronik sorunuymuş gibi yansıtmamalıyız. Sgs3'de ilk ciktiginda bir iki kere şarjdayken patlamişti ne oldu sgs3 serisi kotumuydu ve alanlarin hepsinde bu sorun mu oluştu hayir tabi ki. Sorunları araştırarak tabi ki sorun bulursunuz. Ve olay gozunuzde buyur gider. Bugun bir iphone5 almaya karar verseniz ve acaba sorun var mı diye bir araştırsanız bırakın almayı iphone5 satan magazalarin onunden gecmezsiniz. Ama bu demek degildir ki butun iphone cihazlar sorunlu. Forum sitelerini gezerseniz ki bu dunyanin her yerindeki forumlarda aynidir sorununa care arayan derdini anlatan kullanicilar gorursunuz. Şu anda lumia920 kullanan kac kişi var aramizda. Cogu telefonu aldi bir iki gun geldi burada bilmedigini sordu ogrenicegini ogrendi artik haftada bir ya gelir bir goz atar ya da hic acmaz bile bu sayfalari. Neden. Nedeni basit adamlarin sorunu yok ki. Ornek vereyim isterseniz: phantomdll'di galiba ilk lumia920 alan arkadaşlarimizdan birisiydi. Cihaz cikana kadar hergun burada paylaşim yapip yorum yaziyordu. Şimdi nasil peki arkadaşimiz cihazini aldi sorunsuz kullaniyor ve buraya da arasira giriyor. Veya başka bir ornek AlicanL920 kardeşim. Kendisini gercek hayattan da tanirim. Haziran ayindan beri bu cihazi bekliyor. Kac gundur girmiyordu bugun bir sorunu oldu geldi sorunu cozuldu. Yani demek istedigim buraya insanlar sorunlarini anlstmak icin gelir. Yuzlerce cihaz arasindan bir kac tanesinde sorun cikabilir ve bu sanki bu telefonu her alanin telefonunda sorun cikicak demek degildir. Bu butun markalar icin gecerlidir.

:alkis

Software95

:evet:

Çok can sıkıcıysa servise verebilirsin belki izole yapıp verirler belki yenisi ile değişim yapalar

yasirtaha

yasirtaha

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ben takip ediyorum zaten o bir toz bin tane olursa ben de sorun eder gider servise veririm şuan öyle bir sıkıntım olmadığı için benim yerime senin üzülmene gerek yok kaldı ki benim işim zaten tozlu Bi iş olduğu için girmemesi mucize oluyor

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım ben takip ediyorum zaten o bir toz bin tane olursa ben de sorun eder gider servise veririm şuan öyle bir sıkıntım olmadığı için benim yerime senin üzülmene gerek yok kaldı ki benim işim zaten tozlu Bi iş olduğu için girmemesi mucize oluyor

empati yapıyorum senin yerine üzülmüyorum. güle güle kullanın cihazınızı..

Üst Alt