Lumia 920 vs iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Biz iphone 5 le benim telefonu birebir karşılaştırdık iphone gece hariç hepsi de bir adım önde güncelleme bize neler getirir onu bilmiyorum bekleyip göreceğiz ama telefonumdan gayet memnunum ve ona özel bir kılıf aldım salı veya çarşamba elimde olcak kısmetse

komando04

komando04

Üye
inceleme için teşekkürler abi

oska1989

Üye
güncelleme sonrasını bilmiyorum eğer iki resim sözkonusu ise kesinlikle iphone daha gerçekçi.lumia mavimsi çıkmış.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 5 daha iyi bence

uMTOku

Üye
İphone 5 sanki biraz daha iyi ekran kaynaklı bana öyle geliyor olabilir iki telefonda mevcut bende isterseniz kıyaslarım
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

oska1989

Üye
lumia 920 yi çok şişirdiler.yok 8.7 mp yok preview(yanlış yazdıysam düzeltiniz).bir çok forumda zaten kamera hataları,gündüz çekimi kötü,güncellemeyle düzelecek.eee hani nerde bu üstünlük.sen o kadar kamerayı öv millet alsın güncellemeyle düzeltmeye çalış. ilginç bir durum değil mi sizce...

komando04

komando04

Üye
lumia 920 yi çok şişirdiler.yok 8.7 mp yok preview(yanlış yazdıysam düzeltiniz).bir çok forumda zaten kamera hataları,gündüz çekimi kötü,güncellemeyle düzelecek.eee hani nerde bu üstünlük.sen o kadar kamerayı öv millet alsın güncellemeyle düzeltmeye çalış. ilginç bir durum değil mi sizce...

düzelmez ise sen haklısın kardeşim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Alttaki Motor Kucuk Kaldi Gibi Usttekinin Yaninda .? =/

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zamanla daha da iyi olacak.

IVI-Elia

Üye
Ya şimdi bu PR 1.1 denilen 1232.5951.1249.1001 (Türkcell ise sondaki sayı 2) sürümü mu

PureFood

PureFood

Üye
İlginç. L920 kullanıcısı olarak i5'i daha canlı buldum. Ancak şunu söylemeliyim ki, keskinlik,netlik,canlılık gibi kelimelerin tam anlamlarını bilmiyorum yani fotoğrafçı değilim. Bunlar farklı şeyler olabilir diye düşünüyorum anlam ayrımı olarak. Ama tabi ki ortamı da gözümüzle görmemiz lazım o zaman daha iyi bir belirleme yapabiliriz.

Ne plastik S3, ne sadece boyu uzayan i5, gönüllerde kralsın Lumia 920... ;)

pissed26

pissed26

Üye
arkaplana dikkatli bakın sol taraftaki mavi duvarlar 920de daha net,arka tekerin yanındaki gri duvarın içi 920de daha net ve arkaplanda duran bebeğin kollarındaki desene bakın 920de çizgileri görürken iphoneda birbirine girmiş ve son olarak o bebeğin yanındaki kırmızı şeritlere bakın iphoneda belli değil nerdeyse ancak renk konusunda 920 iphone'a göre renkleri biraz abartmış gibi geldi tarafsız gözle nacizane görüşlerim:)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
I5 daha gercekci canlar. Î5 cift sensörlu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
oncelikle resimdeki ducatinin gercek renk tonlarina bakalim mi?

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Enes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...