cfw'yi yükledikten sonra format atalım mı telefona kardeşim ?kapat öyleyse
Telefona format atmayı herzaman CFW den önce yapınız. Sonra yapmayınız...
bi sorun olur mu phoenixe göre işlem başarısız oldu
bi de kardeşim kamera modunu nasıl kaldırabilirim eskisi gibi kullanmak istiyorum bi de biri arayınca ekran yanıp sönüyor ya o nasıl kaldırılırsende sağol kardeşimsaolkardeşim bişe sorucam bu cfw yi yüklediysen nokianın tüm zil sesleri var mı ?
eğer için rahat etmezse bir daha yükle
cfw de tüm zil sesleri yok malesef ..yusuf bey güzel cfw yapmışsın fakat türkçe dil desteği yok bunu nasıl hallederiz

türkçenin olmaması gibi bi durum söz konusu değil arkadaşlar.. arkadaşım sen neyden bahsediyosun ben anlamadım dil desteği yok derken ?nasıl yok dil yada klavye dili ingilizce mi![]()
kardeş öncelikle eline sağlık . ben bu cfw yi yükledim demin ama phoenix yeniden dene falan dedi . kapat aç telefonu yeniden bağla vs dedi . kapattım baktım senin cfw açılıyorbi sorun olur mu phoenixe göre işlem başarısız oldu
bi de kardeşim kamera modunu nasıl kaldırabilirim eskisi gibi kullanmak istiyorum bi de biri arayınca ekran yanıp sönüyor ya o nasıl kaldırılır
saolkardeşim bişe sorucam bu cfw yi yüklediysen nokianın tüm zil sesleri var mı ?
yükle yükle dead phone yap gerekirsesağol beep falan yok hatta tercihlere gir toplantıya tıkla orada beep.aac bulunamadı dicek
![]()
güncelleme olursa eklerimTeşekkür Ederim Güzel Paylaşım..

yusuf bey güzel cfw yapmışsın fakat türkçe dil desteği yok bunu nasıl hallederiz

yusuf bey cevaplar için teşekkürler . Peki arama geldiğinde ekranın yanıp sönmemesi sağlanabilir mi ? Bi de ekran koruyucuda animasyon var ya onu nasıl kullanacağm