[N8-00] Refresh Revision Plus [Güncellendi][27.12.2012] [Hızlı,Stabil,Uzun Batarya,Gelişmiş Kamera]

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
cfw'yi yükledikten sonra format atalım mı telefona kardeşim ? :) kapat öyleyse

fat312

fat312

Üye
kardeş öncelikle eline sağlık . ben bu cfw yi yükledim demin ama phoenix yeniden dene falan dedi . kapat aç telefonu yeniden bağla vs dedi . kapattım baktım senin cfw açılıyor :D bi sorun olur mu phoenixe göre işlem başarısız oldu :Dbi de kardeşim kamera modunu nasıl kaldırabilirim eskisi gibi kullanmak istiyorum bi de biri arayınca ekran yanıp sönüyor ya o nasıl kaldırılır

emre.koc

emre.koc

Üye
bi sorun olmaz :) modu da arkadaş söyler dosyalarını silersin cfw den ..

fat312

fat312

Üye
saol :)kardeşim bişe sorucam bu cfw yi yüklediysen nokianın tüm zil sesleri var mı ?

emre.koc

emre.koc

Üye
saol :)kardeşim bişe sorucam bu cfw yi yüklediysen nokianın tüm zil sesleri var mı ?
sende sağol kardeşim :) eğer için rahat etmezse bir daha yükle :) cfw de tüm zil sesleri yok malesef ..

fat312

fat312

Üye
tekrar yüklemeyi düşünüyorum da yine aynı şey olcak gibi :D hadi ya beep falan iyi oluyodu neyse .. saol tekrar :)

emre.koc

emre.koc

Üye
yükle yükle dead phone yap gerekirse :) sağol beep falan yok hatta tercihlere gir toplantıya tıkla orada beep.aac bulunamadı dicek :)

fat312

fat312

Üye
dedi evet :) bi de sesleri falan gömüp mü yüklesem gerçi cfw ne bilirim ben bozarım falan :D

mancob

Üye
Teşekkür Ederim Güzel Paylaşım..

arkadas14

Üye
yusuf bey güzel cfw yapmışsın fakat türkçe dil desteği yok bunu nasıl hallederiz

emre.koc

emre.koc

Üye
nasıl yok dil yada klavye dili ingilizce mi :(
türkçenin olmaması gibi bi durum söz konusu değil arkadaşlar.. arkadaşım sen neyden bahsediyosun ben anlamadım dil desteği yok derken ?

- - - Eklendi - - -

bu arada başlangıçtaki açılan rehber vs moddan mı kaynaklanıyor ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

Ben o şekilde Kullanıyorum demek istedim. ben magaza haritalar filan pek kullanmıyorum. kullanmayanlar da boyle yapabilir bence. şimdiye kadar bi sakıncasını görmedim ayrıca eski yazılımlar gibi magaza yuklenememe gibi bi sorun da yok yani...

- - - Eklendi - - -

Ben o şekilde Kullanıyorum demek istedim. ben magaza haritalar filan pek kullanmıyorum. kullanmayanlar da boyle yapabilir bence. şimdiye kadar bi sakıncasını görmedim ayrıca eski yazılımlar gibi magaza yuklenememe gibi bi sorun da yok yani...

- - - Eklendi - - -

kardeş öncelikle eline sağlık . ben bu cfw yi yükledim demin ama phoenix yeniden dene falan dedi . kapat aç telefonu yeniden bağla vs dedi . kapattım baktım senin cfw açılıyor :D bi sorun olur mu phoenixe göre işlem başarısız oldu :Dbi de kardeşim kamera modunu nasıl kaldırabilirim eskisi gibi kullanmak istiyorum bi de biri arayınca ekran yanıp sönüyor ya o nasıl kaldırılır

dostum rofs2 içinden bu dosyayı orjinal firmwareden aldığın orjinali ile değiştirmen gerekiyor.

rofs2/private/10202be9/10282edc.txt

Bu dosyanın Orjinalini orjinal rofs2 den alıcaksın ve benim cfwdeki ile değiştireceksin. eğer sadece silersen cfw flashtan sonra kameran çalışmaz.

- - - Eklendi - - -

Ben gereksiz hafıza kapladığını düsündüğüm icin siliyorum. yani sadece alarmlar,mesaj sesleri,e-mail sesleri ve ajanda sesleri mevct.

- - - Eklendi - - -

yükle yükle dead phone yap gerekirse :) sağol beep falan yok hatta tercihlere gir toplantıya tıkla orada beep.aac bulunamadı dicek :)

özür dilerim ya beep sesini sildiğimi farketmemişim ben:) güncelleme olursa eklerim

- - - Eklendi - - -

Teşekkür Ederim Güzel Paylaşım..

:rica:

- - - Eklendi - - -

yusuf bey güzel cfw yapmışsın fakat türkçe dil desteği yok bunu nasıl hallederiz

Yazılım Tamamen türkcedir ve tamamen türkce klavyedir. hicbir dili silmedim yada klavyeyi. yazılım türkcedir ve turkce varyanttır. trkce varyanttan da türkce dilini silmek baya bi sacma olur demi:)

fat312

fat312

Üye
yusuf bey cevaplar için teşekkürler . Peki arama geldiğinde ekranın yanıp sönmemesi sağlanabilir mi ? Bi de ekran koruyucuda animasyon var ya onu nasıl kullanacağm

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yusuf bey cevaplar için teşekkürler . Peki arama geldiğinde ekranın yanıp sönmemesi sağlanabilir mi ? Bi de ekran koruyucuda animasyon var ya onu nasıl kullanacağm

1.si arama geldiğinde kesinlikle ve kesinlikle ekran yanıp sönmüyor. Eğer sönüyorsa o ön kameranın yanındaki yakınlık sensöründen kaynaklanıyor. Bu sensörün önüne elini uzat anlarsın ekran kapanır çekince açılır.

2.si animasyon ekran koruyucuyu kullanmak için telefonunda gif uzantılı hareketli resimler varsa ekran koruyucunun menüsünden animasyon seçmen gerekiyor. Sonra süre belirleyıp çık. Tuşları kilitleynce animasyonu göruceksin.

fat312

fat312

Üye
teşekkürler .sensörün önü açık elimi önüne koyunca zaten normal olarak ekran toptan kapanıyor .ama dediğim gibi ekran arama gelince periyodik olarak kapanıp açılıyor . Flash atarken sorun mu oldu acaba

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yorumunu görünce tekrar denedim ama bende öyle bi sorun yok. Sorun cihazında da olabilir. Tekrar flash atabilirsin. Denemek amaçlı.

fat312

fat312

Üye
önceden böyle bi sorun yoktu. Sanırım flash sırasında bi sorun oldu anladm tşekkrler

Üst Alt