yusuf_bey
Üye
önceden böyle bi sorun yoktu. Sanırım flash sırasında bi sorun oldu anladm tşekkrler
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Her zaman pm atarak sorunlarını paylaşabilirsın. Sadece sen değil herkes pm den bana ulaşabilir.önceden böyle bi sorun yoktu. Sanırım flash sırasında bi sorun oldu anladm tşekkrler
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Her zaman pm atarak sorunlarını paylaşabilirsın. Sadece sen değil herkes pm den bana ulaşabilir.arkadaşım cfw güzel olmuş ama tel ara sıra kısa msj gönderiyor nereye gönderdiği belli değil bunun açıklaması vardır herhalde.
Yazılım Tamamen türkcedir ve tamamen türkce klavyedir. hicbir dili silmedim yada klavyeyi. yazılım türkcedir ve turkce varyanttır. trkce varyanttan da türkce dilini silmek baya bi sacma olur demi![]()
Yusuf bey ben yükledim cfw ni yükleme bitince telefon ingilizce olarak açıldı sonra " ayarlar-telefon-dil seçeneğine gelince türkçe yok diğer diller mevcuttu. Bende sonra Kurtuluş40 yaptığı cfw yi yükledim" sıkıntı türkçe olmamasıydı. Eline sağlık yinede.

rompatchher de koysaydınya içine kardeş
garantisi bozuluyor mu kardeş
yusuf kardeş garanti konusuna bakar misin garanti den çıkarmı
teli her kapatıp açışında sim kartın şebekeye mesaj atması gerek zaten. Bende her açıp kapatışmda oluyor. Ama teli açtktan snra 5 dk içnde 1 defa yolluyor sadece muşt.hiz arayp sorablrsn.
yoo bende 3.5G yazıyor.bi problem yok. Ama gündüz 3g yazdığınıda çok gördüm. Neden olduğundan emin değilim ama ben kendi açımdan hertürlü kusursuz cfw olarak görüyorum.
- - - Eklendi - - -
hatta şu an 3.5G yzıyor
güzel kardeşim ben bu işi yeni bilmiyorum yaklaşık 12 senedir bu işle uğraşıyorum telin her açılıp kapanmasında msj göndermesi diye bir şey yok ve olamaz da.
bu tamamen yazılımdan olan bir sorun.
başka cfw lerde olmuyor fakat senin cfw deneyeyim dedim seninkinde her seferinde msj yolluyor ve nereye yolladığı belli değil.
casusu yazılım sanki.
bu sorunu gidermezssen yasal olarak ahhkında soruşturma açılabilir bilgin olsun.
bu durum tehlikeli ben bunu anlatmaya çalışıyorum umarım demek istediğimi anlamışsındır.