[N8-00] Refresh Revision Plus [Güncellendi][27.12.2012] [Hızlı,Stabil,Uzun Batarya,Gelişmiş Kamera]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
pm attım ama... Şunu söyleyeyim ben kimseye zorla yükletmiyorum. Ben saatlerimi harcayıp internet kafelerde hazırlıyorum tüm yaptıklarımı. Sırf üyelere cevap verebilmek için ve sırf özellikle maxicep e girebilmek için int. Paketi alıyorum. Ben bunları hobi olsun diye yapıyorum. En ufak şüpesi olan varsa yüklemesin olsun bitsin. O mesajı benim telefonum da her telefonu açışımda gönderiyor. "kısa mesaj gönderiliyor" yazıyor. Ama bu mesajı sim kart şebekeye yolluyor. Bi düşünün. Vodafone kullanan bi kişi sim kartını başka bi cihaza takınca tak diye mesaj geliyor "int.bilmem ne ayarlarını almak istyorsanız evet yazın cevaplayın" filan şebeke nerden biliyor sim kartın başka tele takıldığını? Bi düşünün.

Enola19

Üye
Mesajla igili şüpheleri olanlar iletim raporlarını açıp sonra yeniden başlatsınlar nereye gönderdiği belli olur.

ilkturk82

ilkturk82

Üye
iletim raporu o msj ları göstermiyor.muamma da kalıyor bu msj olayı.aslında cfw cok stabil ve guzel.su msj olayıda olmayaydı ıyıydı.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ben şmdiye kadar hangi cfw yi kullandıysam kullanayım bu mesajı atıyordu. Orjinal yazılımda da atıyor.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu mu o gönderilen mesaj?

- - - Eklendi - - -

telefonu açtığım zaman görev yöneticisinde tesadüfen turkcell menu açıldığını gördüm. Bu kısa süre açık kalıyor ve msj olayından snra kayboluyor. M.hizm. Arayıp sorucam.

emre.koc

emre.koc

Üye
kardeş rahat ol . bi sıkıntı yok bizim arkadaşın ki orjinal bi baktım oda aynı şeyden şikayetçi sürekli mesaj gidiyor . arkadaşlar rahat olun ..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
kardeş rahat ol . bi sıkıntı yok bizim arkadaşın ki orjinal bi baktım oda aynı şeyden şikayetçi sürekli mesaj gidiyor . arkadaşlar rahat olun ..

oh bea. Rahatlattın beni. Kendimi milleti olandırmaya çalışıyormuş gibi göstermek istemiyorum.

emre.koc

emre.koc

Üye
kardeş benim sarj niye erken bitiyor ya anlamıyorum bir önceki böyle değildi :( birde qtappbooster ne için ? zaten rehber mesajlar falan kendi baslıyor . onuda halledersen sevinirim ..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
şarj olayı kullanıma bağlı yorum yok. Qt ise qt uygulamaları ile alakalı. O orjinal fwde bile öyle. Mesajlar vs onu kendin mod uygulayabilirsin. Güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yusuf bey rica etsem kullandgnz kamera modunu verme şansnz varmı kamera çekim ayarlarnzı çok beğendim gerçekten güzel hoşuma gitti bunu başka bir cfw de kullanmak istiyorum uygun görür yardmcı olursanız çok sevinirim

emre.koc

emre.koc

Üye
şarj olayı kullanıma bağlı yorum yok. Qt ise qt uygulamaları ile alakalı. O orjinal fwde bile öyle. Mesajlar vs onu kendin mod uygulayabilirsin. Güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

güncelleme yapacağım dediğin için söyledim .. yok diğer yazılımda booster yoktu o yüzden sordum. modu nerden bulabilirim..

ayrıca kardeş telefonu çokta kullanmıyorum . biri arayınca ekran yanıp sönmüyor demiştin kardeşim bende öyle değil modunu söylersen..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hangi modu?

aslanoo

Üye
Hangi diller mevcut bu CFW de?

emre.koc

emre.koc

Üye
:tşk: kurdum ..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
:rica: kardeşim :) zaten bi

- - - Eklendi - - -

:rica: kardeşim :) zaten bi sen kullanıyon yazılımı galiba :)

emre.koc

emre.koc

Üye
:) yok ya kullanan vardırda benim gibi kurcalayan yoktur ..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
:) yok ya kullanan vardırda benim gibi kurcalayan yoktur ..

Kurcala kardeşim bende sıkıldıkca bişeyler yapıyorum vala. bi eksiklik bi hata bi sorun varmı? bi rapor alalım senden:) ama şunu söyleyeyim şimdiye kadar hiç değiştirmedim aynı yazılımı kullanıyorum yani bu konuyu açarken bi flash attım öyle duruyor telefon. ben hiç hata görmedim yada hiç bi sıkıntı.... bana sorundan bahseden olunca deniyorum ama bende öyle bi problem çıkmıyor. öle bişey işte:)

szrxx

szrxx

Üye
Şu ana kadar kullandıgımm en iyi yazılımlardan hiç bir hatayla karşılaşmadım mesaj gönderme olayı bende olmuyor kamera kaliteside üst düzey görsellik olsun hız olsun gayet başarılı elinize saglık

Üst Alt