Yeni Uygulama: Türkiye Radyoları v1.2 { Yayınlandı }

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Yeni sürüm çıkarsa (ki çıkacak) bazı önemli özellikler ekleyeceğim. (Şarkı bilgileri, görsel ögeler vs.) O zaman bu sürüm ücretsiz olacak.

Eyvallah.O zamana kadar bu uygulama hep açık uygulamalarda kalacak.İnşallah telefon kapanmaz :D.Tekrar verdiğin emekler için teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu arada televizyon uygulamasında çoğu ulusal kanal açılmıyordu..kanal d star ve atv başta olmak üzere..bi ara kontrol edersen sevinirim müsait bir zamanında

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
şuan çalışıyor olması lazım kontrol et istersen. Ben wifi ile çalıştırıyorum ama yine bazı kanallar yok.

- - - Eklendi - - -

maxicep konu linki http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/akinorta-turkiye-radyolari-v1-02-00-s-3-anna-belle-signed-735539.html

muratkisi

Üye
inmiyor

umur ada

umur ada

Üye
yüklenmiyor "yüklenemedi" hatasıni veriyor

Dumbledore

Dumbledore

Üye
​Uygulamadan düştüm :) Ama program için yorum isteyen kişilere,program gerçekten çok iyi :oke:

coolasker54

coolasker54

Üye
hocam uygulama süper. Ama arada bir radyo dinleyen biri olarak ücretli olması bana göre kötü olmuş. Başarılarının devamını bekliyorum. Ellerine sağlık.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
hocam uygulama süper. Ama arada bir radyo dinleyen biri olarak ücretli olması bana göre kötü olmuş. Başarılarının devamını bekliyorum. Ellerine sağlık.

sizin açınızdan bakılırsa evet fazla kullanmadığınız için gereksiz gibi durabilir ama istemeyenler olduğu kadar isteyenler de var :)

• Beğen
Tepkiler: coolasker54

mkkozanmk

Üye
sizin açınızdan bakılırsa evet fazla kullanmadığınız için gereksiz gibi durabilir ama istemeyenler olduğu kadar isteyenler de var :)

indiriliyor sonra indirmeye hazırlanıyor diyor daha sonra indiremedi diyor

coolasker54

coolasker54

Üye
Elbette. ama program çok iyi arayüz felan mükembel olmuş. tek tıkla radyo işi felan internet üzerinden virgin radyoyu dinlerim(bay-j) tek tıklamayla mükemmel açıldı yahu (: tekrar ellerine sağlık. ama açamıyorum daha :P

meme4

meme4

Üye
keşke tv uygulamanla birleştriseydin bunu tek uygulamayla hem tv hem radyo süper olurdu iki arayüz tek uygulamada mükemmel olurdu zaten magazada internet radyo var üstelik bedava ama bu ikisini bir uygulamada sunsaydın bir fark olurdu ve alırdım.Bu benim görüşüm yaptıgın uygulamaya saygı duyuyorum emegine saglık

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
keşke tv uygulamanla birleştriseydin bunu tek uygulamayla hem tv hem radyo süper olurdu iki arayüz tek uygulamada mükemmel olurdu zaten magazada internet radyo var üstelik bedava ama bu ikisini bir uygulamada sunsaydın bir fark olurdu ve alırdım.Bu benim görüşüm yaptıgın uygulamaya saygı duyuyorum emegine saglık

fikirlerin için teşekkür ederim.

Uruloki

Uruloki

Üye
Uygulama Nokia QA'dan onayı aldı. Gün içinde mağazada yayınlanır.

- - - Eklendi - - -

Uygulama mağazada yayınlandı. Ancak mağazad görünmesi birkaç saati alabilir.
Telefonun kendi browser'ı ile aşağıdaki adrese gidin ve ilk siz deneyin.
Denemek isteyen kullanıcılar için direkt link :

! Ama unutmayın uygulamayı sadece 1 kez açma hakkınız var. Sonrasında ödeme terminali devreye giriyor.
Mağazada güzel yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen :)

Abi bakayım dedim nokia store sağolsun cihazimi desteklemiyormus ya belki ekimde simdi bu var begenirsem diğer cihaza yuklucem demi ama yazık bize android kullaniyoruz diye bu kadarda olmaz ki ama helal olsun ilk kullananlar gittikten sonra baya uygulama filan yapmış bizim arkadaşlar

oguzalp44

oguzalp44

Üye
takdir etmemek elde değil

coolasker54

coolasker54

Üye
süper fikir!:oke:

fikirlerin için teşekkür ederim.

aslanoo

Üye
Radyo talebinde de bulunabilirmiyiz akinorta?

Ekleyebilirsen lütfen 3 radyo icin talebim var.

1. Samanyolu Haber
2. Akra FM /Akradyo
3. Bizim FM Londra (bizimfmlondra.com; stream: 78.129.159.205:8058 [128kbps]; 78.129.159.205:8098 [32kbps])

tesekkürler.
Uygulama harika.

Sana bir tavsiye daha, uygulamayi gelistirmek amaciyla. RadioSymba diye bir radyo uygulamasi var (sourceforge.net/projects/radiosymba/)
o uygulama radyolari telefon hafizasina kayit edebiliyor. Sen de bu özelligi ekleyebilirmisin acaba?

Saygi ve selamlarimla

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
evet yapabilirim teşekkürler

CABBAR

CABBAR

Üye
Akın abi bu uygulama için teşekkür ederim. Başka Bi konuda uygulama tavsiyesi falan istemiştin diye hatırlıyorum. Alarm programı yapabilirsen güzel olur. Hali hazırda var yalnız böyle daha sade daha güzel yapabilirsen harika olur. Alarmın kapanması için bazı işlemler yapman gerekiyor ya öyle bişey

Üst Alt