PaTRoN23
Üye
Sizce Windows 8 Sistem Android Sistemi Bitirir mi ? Karşılaştıralım
Yeni yeni piyasada kendisi gösteren windows 8 işletim sistemi sahip olan akıllı telefonlar sizce android sistemi etkilermi ?
Yani satış yönünden olsun kullanım açısından ve kullanılan uygulama açısından bir fark olurmu bunu tartışıp karşılaştıralım.
Bence Windows 8 işletim sistemi daha yeni olduğundan mı bilmem ama bana çok karışık geldi bir telefonda olması gereken belli bir menüyü daha çok karışık hale getirmişler belkide ben daha yeni yeni inceliyorum ondandır. Bunun başında Nokia Lumia 920 mesela...
Buyrun yorumlarınızı alalım.
Yani satış yönünden olsun kullanım açısından ve kullanılan uygulama açısından bir fark olurmu bunu tartışıp karşılaştıralım.
Bence Windows 8 işletim sistemi daha yeni olduğundan mı bilmem ama bana çok karışık geldi bir telefonda olması gereken belli bir menüyü daha çok karışık hale getirmişler belkide ben daha yeni yeni inceliyorum ondandır. Bunun başında Nokia Lumia 920 mesela...
Buyrun yorumlarınızı alalım.

Bana da öyle geliyor ya tamamen dediğin gibi bitirir ya da android e tam rakip hale gelir. Tabiki bunlar zamanla olacak. Android gelişmeye başladığı zamanlarda nokia '' symbian için daha uygulama çıkmayacak '' gibisinden bir söz ortaya atmıştı ve öyle de oldu android in binlerce uygulaması oldu ama o vakitten sonra symbian ipleri gevşetti ya bu da aynısını android e yaptırır yada kafa kafaya giderler.