Telefon Tavsiyesi Sizce Windows 8 Sistem Android Sistemi Bitirir mi ? Karşılaştıralım

Sponsorlu Bağlantılar

POLİNOM

POLİNOM

Üye
windows 8 bilgisayarda bile tutulmadı, telefonda hiç umut yok. Nokia bi geçmedi androide gurur meselesi yapti. Nokia böyle saçma işletim sistemi kullandigi sürece... Android her türlü. Ios daha stabil ama kişisel degil

elitetr

Üye
windows 8 bilgisayarda bile tutulmadı, telefonda hiç umut yok. Nokia bi geçmedi androide gurur meselesi yapti. Nokia böyle saçma işletim sistemi kullandigi sürece... Android her türlü. Ios daha stabil ama kişisel degil

Pc de bile tutmadı denmiş tebrik ederim seni. Şuan %80nin üzerinde win 7 lisanslı kullanıcısı win 8 e geçti nasıl tutmadı?
Senin saçma işletim sistemi dediklerin hep diğerlerinden bir adım önde bunu da unutma.
Yalnız bitirme konusu çok erken çok fazla kişi android kullanıyıor ve kolay terkedilecek bir sistem değil henüz.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
böyle giderse android düşmez

mustafasen

mustafasen

Üye
symbianlı nokia androide deyil, internet tarayısına yenildi.kaç kişi kullandığı telefonun işletim sistemini biliyorki yıl 2013 oldu adamlar elinde s4 telefonu anlatırken android işlemcili diye övüyor.gayri gerisini siz anlayın.eğer symbian flash playerli bir tarayıcı yapabilseydi android bu kadar popüler olamazdı

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Mümkün değil belki bir on sene sonra

fk555897

fk555897

Üye
Telefonlarda WP8 Android'i pek fazla etkilemez. Ama tabletlerde Windows 8 Android'li tabletlerin satışlarını büyük oranda etkileyebilir.

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
Android her dakika kendini yükseltiyor. Sebebi ise açık kaynak kod ile tamamen özelleştirilebilir bir yapı. Birde son 1 senede hemen hemen bütün bilgisayar oyun ve programları Androide yapıldı, yapılıyor. Bu sebeple önce PC programlarının WP8e göre yapılması lazım. Ondan sonra Android ile karşılaştırabiliriz.
Ama şu an ki durum Android giderek yıkılmaz, kullanıcıların isteklerine uygun köklü bir işletim sistemi olma yolunda ilerliyor. Ve karşı çıkabilecek tek sistem iOS, oda Android karşısında giderek güçsüzleşiyor. Böyle giderse ilerde telefon piyasında Samsung ve Google Android konuşacak ki şuan piyasayı ele geçirmiş durumda Android.

MaxipmaN

Üye
tizene geçecekti samsung android 2016 da falan bitermi diye düşünüyorum nokia gibi destek çeker mi acaba

sinan627

sinan627

Üye
android merakım yüzünden xperia s aldım tel çok iyi ama android market milletin dediği gşbi iyi değil bence oradakilerin %90 ı hiç yapılmasa daha iyiymiş sayı yükselsin diye yapmışlar bence ayıklanması lazım ayrıca android sistemi kadar teli yoran başka bş sistem yoktur heralde daha stabil hale gelmesi lazım ios stabilitesini yakalarsa rakipsiz olur

- - - Eklendi - - -

xperia s ile lumia 920 yi takas etmeyi düşünüyorum win8 i denemeden yorum yapmamak gerekir

oktayksen

oktayksen

Üye
bitmez ama windows phone 8 geliştirirse rekabet mükemmel olur

slvestre-99

Üye
windowsun yuruyecegi daha cok yol var
cok eksikleri var bende lumia 620 vardi 2 hafta kullandim
windows phone 8 hiz ve internet bakimindan en iyi sistem ama ozellikler uygulama bakimindan alt seviyede dosya yoneticisi bile yok ama wp9 ciktiginda bence kesin androidi bitirir

jetblacklife27

Üye
insanlar önyargılı olduğu sürece android daha çok yaşar

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
Hiç bir şekilde windows 8 ,android işletim sistemini geçemz çünkü windows bence çok rahatsız bir işletim sistemi. [h=1][/h]

Megandroid

Megandroid

Üye
Android 1 ghz ve ustu islemcilerle bile zor idare ediliyor. Bu kadar guclu bir sistem yok.

osnakli

osnakli

Üye
Android olmasaydi o isletim sistemiyle telefonlar olduklarindan 2 kat pahalı olurdu.siz saniyor musunuz ki microsoft kimseyi düşünür. O anca cebini doldurmaya bakar. Bakti ki android hayatin her alanına giriyor nokiaya destek oldy.yoksa isletim sistemleri hem pc hem cep icin 5 kuruş etmez.

alperen kutuk

Üye
ilerde iyi güncellemelerle androide büyük bir rakip olabilir

smh60

smh60

Üye
Bitiremezde rakip olur

Üst Alt