Telefon Tavsiyesi Sizce Windows 8 Sistem Android Sistemi Bitirir mi ? Karşılaştıralım

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeşim buna şimdi yorum yapmak erken olur zira Windows Phone 8'in ileride nasıl bir telefon çıkaracağı belli değil zaten yeni bir sistem Biraz zaman gerekli. Hiçbir işletim sistemi çıkar çıkmaz hemen etkili olmaz. Android'de öyleydi. Zamanla gelişerek hata payını en aza indirgeyerek yükselmesi ve tutulması lazım bunlar kolay değil zaten Karşısında çok ama çok büyük bir işletim sistemi olan Android var. Tamam belki satış fiyatlarını etkileyebilir ama geçebilir demek biraz erken olur. Zaten ileride Android'in de nasıl telefonlar çıkaracağı belli değil. Tek çare ZAMAN.

+1 :oke: yüreğine sağlık kardeşim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: PaTRoN23

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

Orası öyle çünkü oyunlar ilk önce iPhone'a çıkıyor. Az telefonu olduğu için hepsine uyumlu hale getiriliyor ama Piyasanın yarısı Android ve çok fazla telefon var hepsine göre ayarlarlanıyor en uygun hale getiriliyor ve bu da iPhone'a göre biraz zaman alıyor.

Ne Biliyim İos un tabanı sağlam ve yatırımla en üstlerdf yer alıyor ama :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
+1 :oke: yüreğine sağlık kardeşim :tebessüm:

Şahsen Nokia'yı daha çok seven birisiyim ama tarafsız olmak lazım aksi taktirde kendimizi kandırırız. Bu benim görüşüm elbette katılmayanlar olabilir saygı duyarım ve sonuna kadar da tartışırım. Sen de sağol kardeşim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ne Biliyim İos un tabanı sağlam ve yatırımla en üstlerdf yer alıyor ama :hmmm

Şuanda piyasa da Android bir numara sen hiç Apple'ın 400 :tl: 'lık telefonunu gördün mü ? Ama android her bütçeye hitap ediyor.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi
İOS da bambaşka bi alem.

furkan5800

furkan5800

Üye
Android'i bitirmek mi :D Alayı gelse Andorid'e bir şey olmaz

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Şahsen Nokia'yı daha çok seven birisiyim ama tarafsız olmak lazım aksi taktirde kendimizi kandırırız. Bu benim görüşüm elbette katılmayanlar olabilir saygı duyarım ve sonuna kadar da tartışırım. Sen de sağol kardeşim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Şuanda piyasa da Android bir numara sen hiç Apple'ın 400 :tl: 'lık telefonunu gördün mü ? Ama android her bütçeye hitap ediyor.

aynen kardeşim bende Nokia'dan yanayım ama şu durumda istekleri nokia asla karşılayamaz o yüzden telefona dair arzu ve isteklerimi askerden sonra gündeme getircem :) + Apple'ın 400 :tl: 'ye telefonu vardı da biz mi almadık :sirit: :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
aynen kardeşim bende Nokia'dan yanayım ama şu durumda istekleri nokia asla karşılayamaz o yüzden telefona dair arzu ve isteklerimi askerden sonra gündeme getircem :) + Apple'ın 400 :tl: 'ye telefonu vardı da biz mi almadık :sirit: :ehe

Aslında apple'da haklı şöyle ki çok az telefon çıkarıyor bunun da fiyatı yüksek oluyor ama milletde de bütçe olmayınca haliyle Parası olan alıyor.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi
Çeşit az ve fiyatınında pahalı olmasına rağmen rekabetteler.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Aslında apple'da haklı şöyle ki çok az telefon çıkarıyor bunun da fiyatı yüksek oluyor ama milletde de bütçe olmayınca haliyle Parası olan alıyor.

yaani oda var ama Apple'ın yalnızca markası satılıyor bence + birda cihazlarının karizması sistem desen laf yok bi kez yakından şahit oldum kullanan birinde 3GS di ekrana bi dokundu yağ gibi akıyo yani :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
yaani oda var ama Apple'ın yalnızca markası satılıyor bence + birda cihazlarının karizması sistem desen laf yok bi kez yakından şahit oldum kullanan birinde 3GS di ekrana bi dokundu yağ gibi akıyo yani :)

Maliyeti çok ama çok ucuz onlar için gereken yazılım yapıyorlar. :apple: logosunu da koydu mu al sana araba fiyatında telefon.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi

Aynen adı var sadece bizzat şahit oldum ben arkadaş telefon alacaktı ne alıcaksın dedik çocuk dediki iphone 4 alıcam ozaman da s2 yeni zamanlarıydı dedik onu alacağına s2 al ne gerek var dedi onun şekli yeter artistlik amaçlı ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizim arkadaşta alacaktı dedim ne alacaksın iPhone Dedi ben dedim ki Android'in yüksek telefonlarından bir tane al özellikleri daha iyi.
Çocuk dedi ki ben özellik için almıyorum sırf parası yüzünden pahalı diye alıyorum dedi :ehe

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi
Bizim arkadaşta alacaktı dedim ne alacaksın iPhone Dedi ben dedim ki Android'in yüksek telefonlarından bir tane al özellikleri daha iyi.
Çocuk dedi ki ben özellik için almıyorum sırf parası yüzünden pahalı diye alıyorum dedi :ehe

:D :D :D Daha da dramatik olanı var onu da anlatayım.

Benim bi arkadaş da iphone 4s almış müzik dinliyo neyse, cebinden çıkardı bende vay kardeşim telefonda yakıyo falan diye takıldım çocuk da dediki napalım işte alo desin yeter bide müzik dinliyorum başka napcam dedi daha ne diceksin o adama :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:kac:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Maliyeti çok ama çok ucuz onlar için gereken yazılım yapıyorlar. :apple: logosunu da koydu mu al sana araba fiyatında telefon.

aynen öyle kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Aynen adı var sadece bizzat şahit oldum ben arkadaş telefon alacaktı ne alıcaksın dedik çocuk dediki iphone 4 alıcam ozaman da s2 yeni zamanlarıydı dedik onu alacağına s2 al ne gerek var dedi onun şekli yeter artistlik amaçlı ;)

:kop2: işte olay bu :D

- - - Eklendi - - -

:D :D :D Daha da dramatik olanı var onu da anlatayım.

Benim bi arkadaş da iphone 4s almış müzik dinliyo neyse, cebinden çıkardı bende vay kardeşim telefonda yakıyo falan diye takıldım çocuk da dediki napalım işte alo desin yeter bide müzik dinliyorum başka napcam dedi daha ne diceksin o adama :D

:aha: :oha: alo mu desin müzik mi çalsın ben o telefonla yapacaklarıma sınır koyamam be :sirit:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vay be ne insanlar var .

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntılı ya yapacak birşey yok. :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Ben windowstan yana da olsam olaya objektif bakarak windows androidle kapışamaz.En azından şimdilik.Geçen okuduğum haberde Android 2016 yılında pclerde ki windowsu da geçerek teknolojide dünyanın en yaygın işletim sistemi olacakmış.Teknolojinin geleceğini tahmin etmek imkansız.Ama en azından yani burdanda anlaşılan En azından daha 4-5 yıl androidle kimse başa çıkamaz.Artık sadece telefonlarda da değil arabalarda da boy gösterecekmiş.Tabi ki nihayetinde bu benim düşüncem.Olaylara objektif bakmaya çalıştım kendimce.Yanlış bulanda olabilir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
imkansız yenemez android i

Üst Alt