Telefon Tavsiyesi Sizce Windows 8 Sistem Android Sistemi Bitirir mi ? Karşılaştıralım

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben windowstan yana da olsam olaya objektif bakarak windows androidle kapışamaz.En azından şimdilik.Geçen okuduğum haberde Android 2016 yılında pclerde ki windowsu da geçerek teknolojide dünyanın en yaygın işletim sistemi olacakmış.Teknolojinin geleceğini tahmin etmek imkansız.Ama en azından yani burdanda anlaşılan En azından daha 4-5 yıl androidle kimse başa çıkamaz.Artık sadece telefonlarda da değil arabalarda da boy gösterecekmiş.Tabi ki nihayetinde bu benim düşüncem.Olaylara objektif bakmaya çalıştım kendimce.Yanlış bulanda olabilir.

güzel derleme olmuş kardeş :) + bende uzun süre Android'le WP'un kapışacağını zannetmiyorum :tebessüm:

SheFy

SheFy

Üye
Ben windowstan yana da olsam olaya objektif bakarak windows androidle kapışamaz.En azından şimdilik.Geçen okuduğum haberde Android 2016 yılında pclerde ki windowsu da geçerek teknolojide dünyanın en yaygın işletim sistemi olacakmış.Teknolojinin geleceğini tahmin etmek imkansız.Ama en azından yani burdanda anlaşılan En azından daha 4-5 yıl androidle kimse başa çıkamaz.Artık sadece telefonlarda da değil arabalarda da boy gösterecekmiş.Tabi ki nihayetinde bu benim düşüncem.Olaylara objektif bakmaya çalıştım kendimce.Yanlış bulanda olabilir.

Sonucta 3-4 yil oncesi asla boyle bir sey tahmin edilemez. Hic bir sistemin garantisi olmaz. En basitinden symbian nerelerdeydi simdi nerde. android o dedikleri gibi olmaz wp ios varken. bundan sonra cikacak sistemlerde olabilir. Ayrica bu dusuncede sanki ios iile wp8 sanki yerinde duracak anroid yukselise gececek. yok oyle bir dunya

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaman herşeyin ilacı.

MrExpert

MrExpert

Üye
%60 lık tekelleşmiş bi pazara sahip androiden bahsediyoruz wp nin androidi bitirmesi çok zor...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
windows phone 8 eğer fazla uygulama çıkartırsa androidi rahatlıkla geçer. android çok sistem belleği yiyor. wp8 ise çok stabil ve fazla sistem belleği tüketmiyor androide göre...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar olayı sadece wp sistemininin uygulama acısından geri kalmasına baglamayın ; uygulamaları elbette artacaktır belkide 1 sene sonra microsoftunda bastırmasıyla wp sistemi android sisteminin önüne geçecektir . Ancak bu işin birde fiyatlandırması var ! Wp market su anda rakip firmaların marketlerine göre çok pahalı ; egerki ilerideki zamanlarda bu fiyat politikasıyla devam ederse ; bırakın android sistemini bitirmeyi , piyasadan yok olma tehlikesiyle bile karşı , karşıya gelebilir. Ben arada bir wp markete girip bakıyorum uygulamalara fiyatları gördükçe şaşırıyorum :s hatta gecen bir link paylasmıstım Garmin navigasyon programının fiyatıyla ilgili olarak ; bir programa 205 tl. gibi bir fiyat bicmek nasıl bir ticaret anlayışı bilemiyorum ? Geçende forumda bir arkadaş bahsetmişti flash videoları seyretmek için marketten 15 tl. karşılığında bir program indirmek gerekli diyordu ; böyle giderse market fiyatlandırması bana göre android sisteminin önüne geçmesi zor....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Oncelikle marketteki uygulama fiyatlarını microsoft degil uygulamanın geliştiricisi belirliyor. Fiyatların şu anda böyle yüksek olması doğal. Çünkü çoğu uygulamanın alternatifi yok.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Oncelikle marketteki uygulama fiyatlarını microsoft degil uygulamanın geliştiricisi belirliyor. Fiyatların şu anda böyle yüksek olması doğal. Çünkü çoğu uygulamanın alternatifi yok.
Fiyatları uygulama gelistiricilerin belirlediği ni biliyorum dostum ; sonuçta müşteri , fiyatları kimin belirlediğine bakmaz , önüne konulan fiyatlandırmaya bakar. Umarım ilerleyen zamanlarda daha uygun seviyelere gelir marketin durumu. Benide yanlış anlamayın dostum ; ben wp sisteminin gidici değil , kalıcı olmasından yanayım. Piyasada ne kadar çok işletim sistemi olursa bizim açımızdan o kadar iyi olur diye düşünüyorum ....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fiyatları uygulama gelistiricilerin belirlediği ni biliyorum dostum ; sonuçta müşteri , fiyatları kimin belirlediğine bakmaz , önüne konulan fiyatlandırmaya bakar. Umarım ilerleyen zamanlarda daha uygun seviyelere gelir marketin durumu. Benide yanlış anlamayın dostum ; ben wp sisteminin gidici değil , kalıcı olmasından yanayım. Piyasada ne kadar çok işletim sistemi olursa bizim açımızdan o kadar iyi olur diye düşünüyorum ....

yanliş anlamiyorum tabi ki. Mesela bir ornek vereyim. Mirror's edge diye bir oyun var favorimdir bu arada. Wp7'de ucretsiz wp8'de 7tl. Sistem hacklendiginde ve oyun sayisi artip alternatif cogaldiginda hem fiyatlar duşer hem de ucretsiz oyun sayisi artar.

osicik

Üye
valla onu bunu bilmem ama benim gibi düşünen çok insan olduğunu düşünüyorum ki bu wp8 bu arayüzle android tellerin yanına yaklaşamaz gibime geliyor şuan lumia 920 bedava verseler galiba kullanmam arayüzünden adeta nefret ediyorum çok çok kötüüüüüü....:vur

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

yanliş anlamiyorum tabi ki. Mesela bir ornek vereyim. Mirror's edge diye bir oyun var favorimdir bu arada. Wp7'de ucretsiz wp8'de 7tl. Sistem hacklendiginde ve oyun sayisi artip alternatif cogaldiginda hem fiyatlar duşer hem de ucretsiz oyun sayisi artar.
Soylediklerinize katılmamak mumkun degil dostum ; umarım en kısa zamanda sistem hacklenir ve uygulama sayısı artar. Gelecek yıllarda wp sisteminin cok daha basarılı olacagına inanmaktayım , su anda bana gore tam hazır bir sistem olmadıgınında bilincindeyim ; ama gordugum kadarıyla hem microsoft , hemde nokia sistemdeki ufak tefek hataları duzeltmek icin devamlı calısmaktalar... Bu arada hayırlı olsun dostum 920 almıssınız ;) kazasız belasız guzel gunlerde kullanın.....

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi
%60 lık tekelleşmiş bi pazara sahip androiden bahsediyoruz wp nin androidi bitirmesi çok zor...

Aynen, tüm piyasaya hakim neredeyse.

- - - Eklendi - - -

windows phone 8 eğer fazla uygulama çıkartırsa androidi rahatlıkla geçer. android çok sistem belleği yiyor. wp8 ise çok stabil ve fazla sistem belleği tüketmiyor androide göre...

Öyle birşey yapması içinde android in firmalarla yaptığı anlaşmaların önüne geçmesi gerekir bu da furkan kardeşimin dediği gibi zaman tabiki

Kerim.

Kerim.

Üye
haa-yirr:zzz:

salyazılı

salyazılı

Üye
Hep Önyargılı yorum yapıyorsunuz Androd İlk cıktığınsa kusursuzmuydu Ve kullanımı hemen alışıldık birşeymidi
Andrıid karşısında Dünya Devi Ms var rekabet olucak ama Adroid krallığı Fazla sürmez Siz nekadar Arayüz zor derseniz Microsoft Adroid geçmek için Çabalıcak Elbet sonunda başarılı olucak ve Şöylede Birşey var Microsoft ve NOKIA 2 dünya devi ikisinin başaramıcağı bir şey yok
Dünyanın %78 Win işletim sistemi kullanıyor Adroid bunu geçmesi için Cok çalışması lazım Millet PC lerde Win Alışmış özellikle Win8 okadar basit ve performans dostuyken Android cok zor
Nokıa yenibir açıklama yaptı Artık Bundan soonra sadece win8 Telefon üreticek
Android Her Nasıl Bi anda Yüksel Diyse O şekilde Düşücektir :)
MS-NOKIA Ezber Bozan İki Dev Gene şaşoırtmaz Adroid Cok Uğraşması lazım 2 Yeni Dev Rekabete Ortak oldu :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Hep Önyargılı yorum yapıyorsunuz Androd İlk cıktığınsa kusursuzmuydu Ve kullanımı hemen alışıldık birşeymidi
Andrıid karşısında Dünya Devi Ms var rekabet olucak ama Adroid krallığı Fazla sürmez Siz nekadar Arayüz zor derseniz Microsoft Adroid geçmek için Çabalıcak Elbet sonunda başarılı olucak ve Şöylede Birşey var Microsoft ve NOKIA 2 dünya devi ikisinin başaramıcağı bir şey yok
Dünyanın %78 Win işletim sistemi kullanıyor Adroid bunu geçmesi için Cok çalışması lazım Millet PC lerde Win Alışmış özellikle Win8 okadar basit ve performans dostuyken Android cok zor
Nokıa yenibir açıklama yaptı Artık Bundan soonra sadece win8 Telefon üreticek
Android Her Nasıl Bi anda Yüksel Diyse O şekilde Düşücektir :)
MS-NOKIA Ezber Bozan İki Dev Gene şaşoırtmaz Adroid Cok Uğraşması lazım 2 Yeni Dev Rekabete Ortak oldu :)

Wp cogu kisiye hitap etmiyor?

Üst Alt