Samsung Galaxy Note 8, Infinity Ekran ve Android 7.1.1 Yüklü Olarak Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 8, Infinity Ekran ve Android 7.1.1 Yüklü Olarak Gelecek
Samsung'un Note serisindeki yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8'in önümüzdeki aylarda yeni Infinity Display ekran teknolojisi ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ön yüklü olarak sunacak.






Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy Note 7 ile yaşadığı sorunların ardından oluşan travmayı Samsung Galaxy S8 ikilisi sayesinde çabuk atlamışa benziyor. Öte yandan, Note serisinin üretimine devam edeceğini de açıklayan şirket Note serisinin bir sonraki üyesi Galaxy Note 8 üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Geçen hafta Galaxy Note 8'in devasa ekran panelini gösteren bir video internete sızdırılmıştı. Bugün Hollanda'da ortaya çıkan bir haberde, Samsung Galaxy Note 8'in 6.3 inçlik ekranının Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ta da kullanılan uçtan uca kavisli Infinity Display ekranla aynı olacağı belirtiliyor. Bu, Galaxy Note 8'deki daha büyük ekranda, en yeni amiral gemisi modellerinde bulunan 18.5: 9 en-boy oranının da korunacağı anlamına geliyor. Bu ekran oranı, Samsung'un 2016 üst düzey modellerinde bulunan 16: 9 en-boy oranına kıyasla videoları izlemek için daha iyi bir oran olarak görülüyor ve bunlara iki kez geri çağrılan Samsung Galaxy Note 7 de dahil.

Samsung Galaxy Note 8'in ekran çözünürlüğü şu an için bilinmiyor. Ancak tahminlere göre 4K çözünürlüğe geçiş için henüz mevcut batarya teknolojisinin yetersiz olması nedeni ile Galaxy S8 ikilisinde de kullanılan 1440 x 2960 piksel çözünürlük kullanılması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısının ekranın altına entegre edilmesi için Samsung'un yaşadığı teknolojik kısıtlamaları ve sorunları aşıp aşmadığı ise bilinmiyor.

Ekran altına gömülü parmak izi tarayıcı teknolojisi Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın geliştirme aşamasında yeterince gelişmiş ve sorunsuz değildi. Bu nedenle bu iki akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı telefonun arka tarafına hiç de yakışmayan bir şekilde yerleştirildi.

Bu yılın ikinci yarısında muhtemelen Ağustos ya da Eylül aylarında piyasaya çıkmaya beklenen Galaxy Note 8'in çift arka kameraya sahip olması ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ön yüklü olarak piyasaya çıkmadı bekleniyor. Samsung'un yeni nesil teknolojileri de beraberinde getirmesi beklenen phablet cihazı Galaxy Note 8'in Eylül ayının ilk haftasında Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2017'de tanıtılacağını tahmin ediyoruz.
Samsung Galaxy Note 8, Infinity Ekran ve Android 7.1.1 Yüklü Olarak Gelecek
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387


Üst Alt