Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013
Sponsorlu Bağlantılar
xfacia38
Üye
arkadaşlar ben yeniyim bunu nasıl yükleriz
hbwolf
Üye
ustam yeni sürüme şu yeni eklenen qwerty klavyeyi (808'e gelen klavye) eklersen çok güzel olur
Usta öncelikle teşekkür ederim eline sağlık. Bağlantı sorunu yada bağlantı yapılmadı sorunu ve arama aktarma etkin iptallerini flashsız bu CFW ye monte etme şansımız var mı? Teşekkür ederim...
Şimdi flash'ladım telefonu, eline sağlık Belco Hocam
by.frozen
Üye
belco abi yeni gördüm flash attım hemen ancak arkadaşın dediği gibi patchleri nasıl halledeceğiz. açılmış bi konu varsa yönlendirsen de bi baksak. bu arada fwnin kralı olmuş eline sağlık
belco abi yeni gördüm flash attım hemen ancak arkadaşın dediği gibi patchleri nasıl halledeceğiz. açılmış bi konu varsa yönlendirsen de bi baksak. bu arada fwnin kralı olmuş eline sağlık
Hocam herşeyden önce emeklerin takdire şayan. talebim arama aktarma iptali - bağlantı kurulamadı uyarısını yeni CFW de kaldırırsan güzel olur diye düşünüyorum AYRICA E MAİLLERDE UYARI SESİ ÇIKMIYOR bilgilerine değerli ustam....
belco2 hocam bildirimler witgeti ile arama sırasındaki etkin aktarmalar uyarısını nasıl kapatırız
sohey
Üye
Arkdşlar ben phoneix ile hiç yapmadım hep jaf ile yapmışlığm var bunuda yapamadm zorlandm Jaf ile yüklenebileni yokmu acaba ?
degirmenci01
Üye
belco2 hocam şu not:etkin aktarmalar iletisini kaldırsan birde notification widgeti eklesen tam olacak ha birde tema efektlerini nasıl değiştirebiliriz şimdiden emeğine sağlık
gavannn
Üye
bu aralar denemedigim cfw kalmadı.. kafama göre bulamadım.. belco2ninkini bi türlü deneyemedim.. hep yarım bırakıp telefonu açtırmıyor.. başkasınınkini kurup öyle açıyorum.. sorun nerde çözemedim