C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

xfacia38

Üye
arkadaşlar ben yeniyim bunu nasıl yükleriz

hbwolf

Üye
ustam yeni sürüme şu yeni eklenen qwerty klavyeyi (808'e gelen klavye) eklersen çok güzel olur :)

clerk

clerk

Üye
Usta öncelikle teşekkür ederim eline sağlık. Bağlantı sorunu yada bağlantı yapılmadı sorunu ve arama aktarma etkin iptallerini flashsız bu CFW ye monte etme şansımız var mı? Teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: belco2

guneyd3030

Üye
senin üstüne tanımam belco2 teşekkürler

• Beğen
Boran20

Boran20

Üye
Şimdi flash'ladım telefonu, eline sağlık Belco Hocam

• Beğen
by.frozen

by.frozen

Üye
belco abi yeni gördüm flash attım hemen ancak arkadaşın dediği gibi patchleri nasıl halledeceğiz. açılmış bi konu varsa yönlendirsen de bi baksak. bu arada fwnin kralı olmuş eline sağlık :)

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco abi yeni gördüm flash attım hemen ancak arkadaşın dediği gibi patchleri nasıl halledeceğiz. açılmış bi konu varsa yönlendirsen de bi baksak. bu arada fwnin kralı olmuş eline sağlık :)

uyumlu olan paçları
E Patches kasörüne atılacık paçlar

degirmenci01

Üye
hocam şu batarya ve şebeke ikonlarınıda renkli yapsan sanki daha şık olacak gibi

ByRedox

ByRedox

Üye
modluyayım yüklücem saol :D

ByRedox

ByRedox

Üye
yükledimde rom pachere pach nasıl atcam ???

- - - Eklendi - - -

süperrr bu arada pach acamıyorum ve bazı seyleri yapamıyorum off...

clerk

clerk

Üye
Hocam herşeyden önce emeklerin takdire şayan. talebim arama aktarma iptali - bağlantı kurulamadı uyarısını yeni CFW de kaldırırsan güzel olur diye düşünüyorum AYRICA E MAİLLERDE UYARI SESİ ÇIKMIYOR bilgilerine değerli ustam....

degirmenci01

Üye
belco2 hocam bildirimler witgeti ile arama sırasındaki etkin aktarmalar uyarısını nasıl kapatırız

sohey

Üye
Arkdşlar ben phoneix ile hiç yapmadım hep jaf ile yapmışlığm var bunuda yapamadm zorlandm Jaf ile yüklenebileni yokmu acaba ?

degirmenci01

Üye
belco2 hocam şu not:etkin aktarmalar iletisini kaldırsan birde notification widgeti eklesen tam olacak ha birde tema efektlerini nasıl değiştirebiliriz şimdiden emeğine sağlık

gavannn

Üye
bu aralar denemedigim cfw kalmadı.. kafama göre bulamadım.. belco2ninkini bi türlü deneyemedim.. hep yarım bırakıp telefonu açtırmıyor.. başkasınınkini kurup öyle açıyorum.. sorun nerde çözemedim

Üst Alt