İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

barbin3900

barbin3900

Üye
yaw arkadaşlar bende mağaza sorunu var şu anda mağazaya bağlanamıyoruz veri bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin diyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yaw arkadaşlar bende mağaza sorunu var şu anda mağazaya bağlanamıyoruz veri bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin diyor

wifi ile baglanmayi dene baglanmazsa,paketverinin acik oldugundan emin ol. Eger paketveri aciksa kayitli wifi noktalarini sil ondan sonra tekrar dene. Bir arkadaşimizin daha başina gelmişti. Wifi noktalarini silince duzeldi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
aman sorunlar başlamasın dün bir bugün iki

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bunlar sorun değil telefonu tanıma süreci

gkcll

gkcll

Üye
Avrupa'da 1. Listede lumia 920

jdmsaint

jdmsaint

Üye
arkadaşlar olan var olmayan var. Niye hava atıyonuzki :(

• Beğen
Tepkiler: nanotex
barbin3900

barbin3900

Üye

wifi ile baglanmayi dene baglanmazsa,paketverinin acik oldugundan emin ol. Eger paketveri aciksa kayitli wifi noktalarini sil ondan sonra tekrar dene. Bir arkadaşimizin daha başina gelmişti. Wifi noktalarini silince duzeldi.
paket veri açık kayıtlı wifi noktasıda yok bazen indiriyor indirirkende hücresel şebeke yazıyor

phantomddl

Üye
Tavsiye:
Ön kamerasını kullanıp fotoğraf çekeceğiniz zaman 16:9 değil 4:3'e ayarlayın, yoksa 4:3 kadar çekip 16:9'a stretch ediyor. On kamera 16:9 çekemiyor bildiğim kadarıyla.

Örnek 16:9

Örnek 4:3

• Beğen
Tepkiler: nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ali Kemal abi aynı sorun bende de oluyor benim internet hızı düşük zaten ama bazen indiriyorum bazen olmuyor neden acaba abim

bugun bana da oldu telefonla alakali bir durum yok marketten kaynaklaniyor. Cikip tekrar girdigimde duzeliyor.

komando04

komando04

Üye
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar maxicepteyken geri tuşuna basınca algılamıyor sizde de aynı sorun var mı yoksa sadece bendemi var

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar az once bir şey dikattımı çektı 920 de zil sesi mp3 atayamadım atayan arkada s varsa bana yardımcı ola bılırmı :) veya lumia920 d eoyle bır ozellık yokmu :)

nanotex

nanotex

Üye
Ne oluyor, üst üste şikayetler? Biri açıklasın arkadaşlar :D

phantomddl

Üye
arkadaşlar az once bir şey dikattımı çektı 920 de zil sesi mp3 atayamadım atayan arkada s varsa bana yardımcı ola bılırmı :) veya lumia920 d eoyle bır ozellık yokmu :)

Bilgisayara bağladıktan sonra, Müziğin içine değilde Ringtones diye bir klasör var oraya atmayı dene bi :oke:

- - - Eklendi - - -

Ne oluyor, üst üste şikayetler? Biri açıklasın arkadaşlar :D

Kedidir kedi

Placebo-

Placebo-

Üye
Şikayet değil tanıma süreci. :)

Üst Alt