yaw arkadaşlar bende mağaza sorunu var şu anda mağazaya bağlanamıyoruz veri bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin diyor
aynenaman sorunlar başlamasın dün bir bugün iki
arkadaşlar olan var olmayan var. Niye hava atıyonuzki![]()
paket veri açık kayıtlı wifi noktasıda yok bazen indiriyor indirirkende hücresel şebeke yazıyor
wifi ile baglanmayi dene baglanmazsa,paketverinin acik oldugundan emin ol. Eger paketveri aciksa kayitli wifi noktalarini sil ondan sonra tekrar dene. Bir arkadaşimizin daha başina gelmişti. Wifi noktalarini silince duzeldi.
paket veri açık kayıtlı wifi noktasıda yok bazen indiriyor indirirkende hücresel şebeke yazıyor
peki hata veriyor mu veriyorsa hata kodu kac.
Ali Kemal abi aynı sorun bende de oluyor benim internet hızı düşük zaten ama bazen indiriyorum bazen olmuyor neden acaba abim
bugun bana da oldu telefonla alakali bir durum yok marketten kaynaklaniyor. Cikip tekrar girdigimde duzeliyor.
O halde oturur zamanla
bugun bana da oldu telefonla alakali bir durum yok marketten kaynaklaniyor. Cikip tekrar girdigimde duzeliyor.
arkadaşlar az once bir şey dikattımı çektı 920 de zil sesi mp3 atayamadım atayan arkada s varsa bana yardımcı ola bılırmıveya lumia920 d eoyle bır ozellık yokmu
![]()

Ne oluyor, üst üste şikayetler? Biri açıklasın arkadaşlar![]()