İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

phantomddl

Üye

Ekran korumaları satışa çıkmış ama iyimidir acaba :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekran filmlerini uygularken cok dikkatli olun. Ekranin kenarlari kavisli oldugu icin bir zaman sonra yanlardan kalkmaya başlayabilir.

phantomddl

Üye
ekran filmlerini uygularken cok dikkatli olun. Ekranin kenarlari kavisli oldugu icin bir zaman sonra yanlardan kalkmaya başlayabilir.
Kendim yapmam zaten, bi kere yaptım pişman oldum : ? Hiç beceremiyorum öyle işleri.
Mat mı bu parlak mı anlayamadım ama, bir de iyimidir acaba parmağım ekranda kaymayınca sinir oluyorum :ehe

Alıp denesem mi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kendim yapmam zaten, bi kere yaptım pişman oldum : ? Hiç beceremiyorum öyle işleri.
Mat mı bu parlak mı anlayamadım ama, bir de iyimidir acaba parmağım ekranda kaymayınca sinir oluyorum :ehe

linke bakmadim ama bazilari dedigin gibi birak kaymayi insanin parmaginn törpülüyor

barbin3900

barbin3900

Üye
arkadaşlar telefonu aldım sonunda ekran koruyucuyu nasıl değiştiricez

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

ben yine ebayi tavsiye ederim. 12 li birden gayet ucuz fiyatlara bulunuyor ki almışken çok almak lazım, çoğu uygularken çöp olabiliyor :)

phantomddl

Üye
ben yine ebayi tavsiye ederim. 12 li birden gayet ucuz fiyatlara bulunuyor ki almışken çok almak lazım, çoğu uygularken çöp olabiliyor :)

Evet ama 2-3 hafta sürüyor gelmesi.
Elimde yedek yüksek kaliteli parlak iPad ekran koruyucu var bir senedir kullanıyorum, kendime güvensem kesip yapçam da beceremem büyük ihtimal o da çöpe gider.

ozctn

Üye
Selamlar, biraz saçma bi soru olacak ama elinizi telefonun arkasında gezdirirken arkadaki led ve nokia carl zeis yazan kamera metal parçası elinize geliyor mu? Bendekiler tam olarak gövdeye gömülmemişler gibi geliyor, özellikle led kısmından rahatsız oluyorum.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, biraz saçma bi soru olacak ama elinizi telefonun arkasında gezdirirken arkadaki led ve nokia carl zeis yazan kamera metal parçası elinize geliyor mu? Bendekiler tam olarak gövdeye gömülmemişler gibi geliyor, özellikle led kısmından rahatsız oluyorum.
Ben baktım da pek rahatsız etmiyor kasayla bütünleşik

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar cepten cevap yazamıyorum sizde de var mı bu sorun
klavye gelip kayboluyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hafiften içe çökmüş gibi ama o kadarda takıntı yapmaz bende

ozctn

Üye

- - - Eklendi - - -

klavye gelip kayboluyor

Bende hiç kaybolmadı klavye, özel bişi yapınca mı yoksa rasgele mi kayboluyor?

- - - Eklendi - - -

hafiften içe çökmüş gibi ama o kadarda takıntı yapmaz bende

Bendekiler dışarda kalmış biraz içe çökme değil de, yarın bi gidip açıkta telefon bulabilirsem karşılaştıracağım.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
klavye geliyor harfe basınca gidiyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye

- - - Eklendi - - -

klavye gelip kayboluyor
maxicepte yazarken dün bendede oldu bu sorun sonra düzeldi bende anlamadım valla

coolasker54

coolasker54

Üye
[video=youtube;yDEahsoa_N4]http://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4&feature=related[/video]
SANIRIM EKRAN İÇİN EXTRA Bİ ŞEYE GEREK YOK HE :d
adam çivi çakıyo yela :D
Bu arada yarın bi yerde toplanalım.bu herifi parçalarım ben. içim yanar içim kanarda isyeaannn :D

Üst Alt