C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

coskunsaglam

Üye
yaw attm beş nokta gidip gelio dead attm gene aynı biri yardım etsn ya

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yeni cwf'ler yokmu yaa sıkıldım aynı konu başlığını görmekten

smh60

smh60

Üye
Forumdaki en iyi cfw bu bence :tşk:

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan dostum

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hoca ne zaman güncellersin yazılımı?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi

• Beğen
Tepkiler: Boran20 ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
teşekkürler üstad :eller:

• Beğen
tarxhn

tarxhn

Üye
:tşk:belco

Plesk234

Üye
Görsellik Olarak Bjkmert Arkadasn Cfw si güzel Belco Abi Ağırlığı n701 Fp2 ye verms :D

• Beğen

dr_hikmet

Üye
ilk sayfada ki download eksik??? Kontrol eder misiniz?

ogezen

ogezen

Üye
eline sağlık kardeşim çok güzel bir cfw hemen indiriyorum bir sorum olcaktı fotoğraf duvarının widgetini bulamadım hiç biyerde yardımcı olurmusun bana şimdiden teşekkürler...

OPC

OPC

Üye
Cümleten hayırlı cumalar.

İlk defa telefona cwf atmayı düşünüyorum daha önce flash attım 1-2 kere bu cwf'yi yüklerken phoenix'te aynı flash atıyormus gibi hareket edeceğiz sadece yüklenecek yazılımı bu cwf yapacagız değilmi yani navifirm'den alıp products'e attıgımız dosyaların yerine cwf dosyalarını atıcaz baska bir olay var mı?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cümleten hayırlı cumalar.

İlk defa telefona cwf atmayı düşünüyorum daha önce flash attım 1-2 kere bu cwf'yi yüklerken phoenix'te aynı flash atıyormus gibi hareket edeceğiz sadece yüklenecek yazılımı bu cwf yapacagız değilmi yani navifirm'den alıp products'e attıgımız dosyaların yerine cwf dosyalarını atıcaz baska bir olay var mı?

Şu konuya http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html bakarsanız biraz daha fikir edinebilirsiniz. Sadece Rm-718 klasörüne naviden indirdiklerinizin yerine cfw yi atıyorsunuz.

OPC

OPC

Üye
Peki bu belco sistemi hackli değil mi?

ernolc

Üye
arkadaşlar bu işlerin acemisiyim dün gece telefona hard format attım sonrasında güncelleme geldiyüklerken beyaz ekranda takılı kaldı baya bi süre baktım düzelmiyor kapadım açtım artık nokia ekranında takılı kalıyor ne açılıyor nede usbden bağlayınca gözüküyor jaf ve phoenix ile dead flash atmayı denedim ama ikiprogramdada farklı sıkıntılarla karşılaştım beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.

serhatpanel

Üye
bunu nasıl yapacagımı biri bana ayrıntılı anlatabilirmi yada teamdan kendi yapabilirmi lütfen

Üst Alt