ecel54
Üye
Telefon gelmeden eskimeye başladı zaten özellikleri düşüktü(
telefon çıkmadan nasıl eskiyor

Telefon gelmeden eskimeye başladı zaten özellikleri düşüktü(

telefon çıkmadan nasıl eskiyor![]()

Dediğinize göre kaynağından bir haber aldı ve bir görsel ile sızdırdı..
O zaman sızma doğrudur da wpcentral dahil sazan.avi durumu oluşmaz..
Nokia Türkiye kısa zamanda konuyla ilgili bir açıklama yapar umarım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu haberi sitemiz yayınlattı, kaynak olarak biz gösterildik. Şu anda Microsoft ve Nokia tarafından bir yalanlamaya veya yeni bir bilgiye ulaşamadık. Nokia Türkiye veya Microsoft bayram sonrası açıklama yapabilir.
zaten kisa zamanda wmpoweruser dahil butun sitelerde yayinlanir. Bu durumda microsoft ve nokia global bayram sonunu beklemez.

Ben hala nasıl bu kadar emin konuşabildiğinizi anlamıyorum.. Tamam tarih sızmıştır belki de Nokia birkaç hafta içinde onaylayacak ama kaynak Nokia Türkiye olmadıktan sonra, bunun kesin bir tarihmişçesine haber yapılması, yabancı haber kaynaklarına servis edilmesi ne kadar doğru..
yabanci kaynaklara aktarilmasi da nokia Turkiye'nin bu konuda tarih verme yetkisinin olmamasindandir.Ben hala nasıl bu kadar emin konuşabildiğinizi anlamıyorum.. Tamam tarih sızmıştır belki de Nokia birkaç hafta içinde onaylayacak ama kaynak Nokia Türkiye olmadıktan sonra, bunun kesin bir tarihmişçesine haber yapılması, yabancı haber kaynaklarına servis edilmesi ne kadar doğru..
Ürünler zaten sitelerde pek yakında olarak listelenmişti. Ayrıca yılsonuna kadar ürünleri geleceği Nokia Türkiye tarafından belirtilmişti. 21 Kasım olduğunu paylaşan kişi Microsoft çalışanı ve Nokia Developer olunca bilgiyi paylaştık. Tabiki Nokia Türkiye'den yalanlama veya düzeltme gelebilir.
En azından twitter hesabı kaynak olarak gösterilip, sızmadan bahsedilebilir, doğruluğunun kesin olmadığından bahsedilebilirdi haberinizde.. Şu haliyle haberin yalanlanması sitenizin imajını zedeleyecektir ve güveni sarsar.. demeye çalıştığım o yoksa.. Top Nokia Türkiye'de..