gdervisoglu
Üye
Microsoft a güvenerek heralde![]()
Nokia'dan hiçbir açıklama yok.. Bir görsel hazırlanmış ve 21 Kasım'ı not alın diyor.. Merak ettim?
Microsoft a güvenerek heralde![]()
O zaman kesin gidiyoruz![]()

Eğer tarih doğru ise çok da geç sayılmaz.
Zaten 15 Kasım ve sonrasında bir tarih bekleniyordu.
Beklenene göre sadece bir hafta ileri kaymış ki çoğu yabancı ülkede de zaten birer hafta ileri alındı.
Önemli olan fiyatın ileri kaymaması
Bakalım nasıl bir tablo çıkacak ortaya...

,Bu arada arkadaşların da dediği gibi Nokia'dan henüz resmi bir açıklama yok.
Konuyu açan arkadaşın nicki "windowstelefon", imzası windowstelefon.com'un reklamı, yazarlık için başvuruda bulunabilirsiniz vb. şeyler yazıyor. Acaba siteye kullanıcı çekmek için hazırlanmış asparagas bir haber olabilir mi?![]()

Bu arada arkadaşların da dediği gibi Nokia'dan henüz resmi bir açıklama yok.
Konuyu açan arkadaşın nicki "windowstelefon", imzası windowstelefon.com'un reklamı, yazarlık için başvuruda bulunabilirsiniz vb. şeyler yazıyor. Acaba siteye kullanıcı çekmek için hazırlanmış asparagas bir haber olabilir mi?![]()
kalitesiz bir görsel hazırlanmış ve hiçbir kaynak belirtmeden tarih verilmiş.. Konuyu açan arkadaşın belliki siteyle bir bağlantısı var, bir cevap bekledim haberin kaynağının neresi olduğu ile ilgili, hala bekliyorum..,
sazan.avi de olmuş olabiliriz![]()

,
sazan.avi de olmuş olabiliriz![]()

isveç dilindede ö harfi varTarih doruysa Kasım sonunda gelmesini bekliyorduk zaten ama resmi bir açıklama göremedim. Fakat görseldeki Lumia Türkçe gibi? Operatör yazıyor
ve operatör ordada aynı yazılıyor!! yinede keklendikmi acaba?? insan bir ihtimal düşünüyor.. neysem ben yine mutluyum ekim bitiyor ve kasım geliyor 
Sakin ol abi az kaldı![]()
ne demezsin
sayılı gün çabuk geçer.

)bu sfer sivasta yapılacakmış ben sizin yerinize gidecem merak etmeyin arkadaşlar![]()
Belli ki bu haberi eklemek için üye olmuş.
Ama yine de günahını almayalım.
İnşallah doğrudur.
Konuyu açan arkadaş kendi sitesinden ziyade, bize daha güvenilir bir kaynak belirtirse daha iyi olur.![]()