Lumia 820 ve 920 Türkiye Lansmanı 21 Kasım'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güzel haber için :tşk:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu sfer sivasta yapılacakmış ben sizin yerinize gidecem merak etmeyin arkadaşlar:aha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer tarih doğru ise çok da geç sayılmaz.
Zaten 15 Kasım ve sonrasında bir tarih bekleniyordu.
Beklenene göre sadece bir hafta ileri kaymış ki çoğu yabancı ülkede de zaten birer hafta ileri alındı.
Önemli olan fiyatın ileri kaymaması :kıskıs:
Bakalım nasıl bir tablo çıkacak ortaya...

• Beğen
Tepkiler: n000k
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eğer tarih doğru ise çok da geç sayılmaz.
Zaten 15 Kasım ve sonrasında bir tarih bekleniyordu.
Beklenene göre sadece bir hafta ileri kaymış ki çoğu yabancı ülkede de zaten birer hafta ileri alındı.
Önemli olan fiyatın ileri kaymaması :kıskıs:
Bakalım nasıl bir tablo çıkacak ortaya...

hayırlısı abi :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada arkadaşların da dediği gibi Nokia'dan henüz resmi bir açıklama yok. :hmmm

Konuyu açan arkadaşın nicki "windowstelefon", imzası windowstelefon.com'un reklamı, yazarlık için başvuruda bulunabilirsiniz vb. şeyler yazıyor. Acaba siteye kullanıcı çekmek için hazırlanmış asparagas bir haber olabilir mi?
:bilmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu arada arkadaşların da dediği gibi Nokia'dan henüz resmi bir açıklama yok. :hmmm

Konuyu açan arkadaşın nicki "windowstelefon", imzası windowstelefon.com'un reklamı, yazarlık için başvuruda bulunabilirsiniz vb. şeyler yazıyor. Acaba siteye kullanıcı çekmek için hazırlanmış asparagas bir haber olabilir mi?
,

sazan.avi de olmuş olabiliriz :hmmm

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

:good:kalitesiz bir görsel hazırlanmış ve hiçbir kaynak belirtmeden tarih verilmiş.. Konuyu açan arkadaşın belliki siteyle bir bağlantısı var, bir cevap bekledim haberin kaynağının neresi olduğu ile ilgili, hala bekliyorum..

- - - Eklendi - - -

,

siz yola çıktınız bile :ehe

phantomddl

Üye
Tarih doruysa Kasım sonunda gelmesini bekliyorduk zaten ama resmi bir açıklama göremedim. Fakat görseldeki Lumia Türkçe gibi? Operatör yazıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
,

Belli ki bu haberi eklemek için üye olmuş.
Ama yine de günahını almayalım.
İnşallah doğrudur.
Konuyu açan arkadaş kendi sitesinden ziyade, bize daha güvenilir bir kaynak belirtirse daha iyi olur. :hmmm

n000k

n000k

Üye
Tarih doruysa Kasım sonunda gelmesini bekliyorduk zaten ama resmi bir açıklama göremedim. Fakat görseldeki Lumia Türkçe gibi? Operatör yazıyor
isveç dilindede ö harfi var :hmmm ve operatör ordada aynı yazılıyor!! yinede keklendikmi acaba?? insan bir ihtimal düşünüyor.. neysem ben yine mutluyum ekim bitiyor ve kasım geliyor :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
dokuz doğurmaya devam bekle allah bekle :)

- - - Eklendi - - -

şunun şurasında 28 gün mü kaldı ne

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sakin ol abi az kaldı :ehe

nofear3458

nofear3458

Üye
bu sfer sivasta yapılacakmış ben sizin yerinize gidecem merak etmeyin arkadaşlar:aha:

bende sivas'tayim beraber gideriz ozaman ama büyük ihtimal o tarihte ıstanbul'da olurum herhalde.ben lansmanın ıstanbul'da olacağını düşünüyorum.

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar;

Kaynak konusunda bilgi vereyim, kaynağım şu isim;

Daron Yondem
@daronyondem
Sr. Director @ IdentityMine, Microsoft Regional Director, Windows Azure MVP, Nokia Developer Champion, INETA MEA President

Twitter hesabından ilgili Tweet i bulabilirsiniz ;)

- - - Eklendi - - -

Belli ki bu haberi eklemek için üye olmuş.
Ama yine de günahını almayalım.
İnşallah doğrudur.
Konuyu açan arkadaş kendi sitesinden ziyade, bize daha güvenilir bir kaynak belirtirse daha iyi olur.
:hmmm

Kaynağımı bir üstte belirttim, kaynak güvenilir emin olabilirsiniz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben 808 almak için kitlenmiştim ama vazgeçtim şimdi lumia 920 diyorum kasım aralık farketmez bekliyecem
umarım güzel bir telefondur kronik sorunları yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...