Lumia 820 ve 920 Türkiye Lansmanı 21 Kasım'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 ve 920 Türkiye Lansmanı 21 Kasım'da

Geldi gelecek, Mango ile gelecek derken en sonunda Windows TElefon ülkemizde satışa sunuluyor. Nokia Lumia serisinin Windows Phone 8 destekli telefonları Lumia 820 ve 920, 21 Kasım tarihinde yapılacak lansman ile ülkemizde tanıtılacak. Windows Telefon için yeni bir dönem, biz kullanıcılar içinde harika bir akıllı telefon deneyimi başlayacak.
Umarız ülkemizde yeni Microsoft lansmanlarını görürüz, Xbox Live lansmanı harika olmaz mıydı?
Kaynak :

Kaynak konusunda bilgi vereyim, kaynağım şu isim;

Daron Yondem
@daronyondem
Sr. Director @ IdentityMine, Microsoft Regional Director, Windows Azure MVP, Nokia Developer Champion, INETA MEA President

Twitter hesabından ilgili Tweet i bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: n000k

Placebo-

Placebo-

Üye
Ya ne diyeyim ben şimdi ya. Bu kadar geç olur mu ya..

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve YasirTaHazal
n000k

n000k

Üye
işte sonunda bir tarih belli oldu :D Allahııııııııımmm geliyor sonunda :D

- - - Eklendi - - -

Ya ne diyeyim ben şimdi ya. Bu kadar geç olur mu ya..
geç olsun, güç olmasın hesabı :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kasım'ın ikinci yarısından sonra geleceği belliydi. :(

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
nofear3458

nofear3458

Üye
haber için teşekkürler.nerde düzenlenecek acaba.

n000k

n000k

Üye
Kasım'ın ikinci yarısından sonra geleceği belliydi. :(
yaw üzülme hünkarım yaw! kasımın ilk yarısı avrupa için , son yarısı türkiye için.. türkiye 2. plan bu her zaman böyleydi.. ben yinede mutluyum haberden :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yaw üzülme hünkarım yaw! kasımın ilk yarısı avrupa için , son yarısı türkiye için.. türkiye 2. plan bu her zaman böyleydi.. ben yinede mutluyum haberden :)
Teselli için teşekkür ederim çok hora geçti :) Nokia'yı seviyorum ama bize üvey evlat muamelesinden vaç geçmeli artık diye düşünüyorum... :tebessüm:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cok guzel olucak cok guzel. Merak etmeyin.

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Katılıyorum, en önemli pazarlarından birisi olan bizi pek takmıyor. :/

n000k

n000k

Üye
Teselli için teşekkür ederim çok hora geçti :) Nokia'yı seviyorum ama bize üvey evlat muamelesinden vaç geçmeli artık diye düşünüyorum... :tebessüm:
bende öyle düşünüyorum ama naparsın onlarda haklı şimdi. türkiyeye bir mal gireceği zaman bir sürü cart curt parası yükleniyor üstüne!! bunlarda anlaşmaya varmak bi fiyat ayarlamak, hak hukuk işlerini halletmek hep zaman isteyen şeyler.. bana göre problemler bunlar!!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende öyle düşünüyorum ama naparsın onlarda haklı şimdi. türkiyeye bir mal gireceği zaman bir sürü cart curt parası yükleniyor üstüne!! bunlarda anlaşmaya varmak bi fiyat ayarlamak, hak hukuk işlerini halletmek hep zaman isteyen şeyler.. bana göre problemler bunlar!!
Olayları birde bu şekilde değerlendirmek lazım tabi... :oke: Bizim bakış açısı deyim yerinde ise Ekmek piş ağzıma düş gibi bir şey oldu. :utandım:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi gidiyor muyuz :aha:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Evet abi İstanbulda olur bencede giderik ya :aha:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
1 aydan az kaldı... Dayanırsınız herhalde :)

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Site hangi kaynağa güvenerek tarih veriyor acaba? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...