Lumia 820 ve 920 Türkiye Lansmanı 21 Kasım'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
Kaynağa ulaşmaya çalışıyorum, ayrıntılı bilgi gelirse ekleyeceğim...

Placebo-

Placebo-

Üye
Anlaşıldı, bazı arkadaşlar donanımdan anlamıyor hemen eskittiler telefonu. Bu güb bir Lumia 920 başlığı açalım. Bütün merak edilenleri soru cevap şeklinde vereyim.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay bee sonunda bizim ülke de bir haber sitesine konu oldu he :turkiye: (h)

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Dediğinize göre kaynağından bir haber aldı ve bir görsel ile sızdırdı..

O zaman sızma doğrudur da wpcentral dahil sazan.avi durumu oluşmaz.. Ki resmi olmayan bir ağızdan söylenenlerin, kesin bir şekilde verilmesi ne kadar doğru..

Şirketler kendi elemanlarını bile yalanlayabiliyorlar..

Nokia Türkiye kısa zamanda konuyla ilgili bir açıklama yapar umarım..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dediğinize göre kaynağından bir haber aldı ve bir görsel ile sızdırdı..

O zaman sızma doğrudur da wpcentral dahil sazan.avi durumu oluşmaz..

Nokia Türkiye kısa zamanda konuyla ilgili bir açıklama yapar umarım..

inşallah.

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi

Bu haberi sitemiz yayınlattı, kaynak olarak biz gösterildik. Şu anda Microsoft ve Nokia tarafından bir yalanlamaya veya yeni bir bilgiye ulaşamadık. Nokia Türkiye veya Microsoft bayram sonrası açıklama yapabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu haberi sitemiz yayınlattı, kaynak olarak biz gösterildik. Şu anda Microsoft ve Nokia tarafından bir yalanlamaya veya yeni bir bilgiye ulaşamadık. Nokia Türkiye veya Microsoft bayram sonrası açıklama yapabilir.

haberin linkini rich edmondsa ben attim zaten dediginiz dogru bu haber wp central'da yayinlandiktan sonra resmi bir aciklama gelicektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten kisa zamanda wmpoweruser dahil butun sitelerde yayinlanir. Bu durumda microsoft ve nokia global bayram sonunu beklemez.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
zaten kisa zamanda wmpoweruser dahil butun sitelerde yayinlanir. Bu durumda microsoft ve nokia global bayram sonunu beklemez.

Bana sanki bayram sonrasını bekleyecekler gibi geliyor.
Fırtına öncesi sessizlik hakim :kıskıs:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Ben hala nasıl bu kadar emin konuşabildiğinizi anlamıyorum.. Tamam tarih sızmıştır belki de Nokia birkaç hafta içinde onaylayacak ama kaynak Nokia Türkiye olmadıktan sonra, bunun kesin bir tarihmişçesine haber yapılması, yabancı haber kaynaklarına servis edilmesi ne kadar doğru..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben hala nasıl bu kadar emin konuşabildiğinizi anlamıyorum.. Tamam tarih sızmıştır belki de Nokia birkaç hafta içinde onaylayacak ama kaynak Nokia Türkiye olmadıktan sonra, bunun kesin bir tarihmişçesine haber yapılması, yabancı haber kaynaklarına servis edilmesi ne kadar doğru..

Bu tur haberler de firmalara bir komuoyu baskisi olusturarak en azindan olusan bilgi kirliligini onlemek icin resmi bir aciklama yapilmasini saglar. :oke: yabanci kaynaklara aktarilmasi da nokia Turkiye'nin bu konuda tarih verme yetkisinin olmamasindandir.

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi

Ürünler zaten sitelerde pek yakında olarak listelenmişti. Ayrıca yılsonuna kadar ürünleri geleceği Nokia Türkiye tarafından belirtilmişti. 21 Kasım olduğunu paylaşan kişi Microsoft çalışanı ve Nokia Developer olunca bilgiyi paylaştık. Tabiki Nokia Türkiye'den yalanlama veya düzeltme gelebilir.

Takip ettiğim kadarı ile WPCentral hariç iki site bizi kaynak göstererek haberi yayınladılar. En azından Nokia Türkiye bu duruma kayıtsız kalmaz. WPCentral sitesinde Türkiye'den yorum gelince şaşırmışlar, sadece bunun için bile bu haber değerli. Türkiye'de Nokia ve Microsoft daha hızlı ve açık hareket etmeli diye düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Ürünler zaten sitelerde pek yakında olarak listelenmişti. Ayrıca yılsonuna kadar ürünleri geleceği Nokia Türkiye tarafından belirtilmişti. 21 Kasım olduğunu paylaşan kişi Microsoft çalışanı ve Nokia Developer olunca bilgiyi paylaştık. Tabiki Nokia Türkiye'den yalanlama veya düzeltme gelebilir.

En azından twitter hesabı kaynak olarak gösterilip, sızmadan bahsedilebilir, doğruluğunun kesin olmadığından bahsedilebilirdi haberinizde.. Şu haliyle haberin yalanlanması sitenizin imajını zedeleyecektir ve güveni sarsar.. demeye çalıştığım o yoksa.. Top Nokia Türkiye'de..

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
En azından twitter hesabı kaynak olarak gösterilip, sızmadan bahsedilebilir, doğruluğunun kesin olmadığından bahsedilebilirdi haberinizde.. Şu haliyle haberin yalanlanması sitenizin imajını zedeleyecektir ve güveni sarsar.. demeye çalıştığım o yoksa.. Top Nokia Türkiye'de..

Haklısınız, site imajı zedelenecektir. Ancak twitter kaynağını sitede paylaşarak twitter sahibini zorda bırakmakta istemedik. Bu forumda sitemiz hakkında hayali senaryolar kurulunca paylaştık. Haber yalan çıkarsa imajı zedelenen tek bizim olalım diye düşündük.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sakin olup bekleyelim bakalım neler olacak,zedelenme olacağını da sanmıyorum tüm dünyanın takip ettiği sitelerin haberleri bile yalanlanıp düzeltiliyor.. Kamuoyu baskısı oluşturmak iyidir firmaya müşteri beklentisini gösterir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resmi bir aciklama gelirse habere duzeltme eklenir bu sekilde sitenin imajinin zedelenmesi onlenir. Siz bu haberi paylasarak dogruyu yapmissiniz.

m542tf

m542tf

Üye
geç olsun güç olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...