Lumia 820 ve 920 Türkiye Lansmanı 21 Kasım'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar;

Kaynak konusunda bilgi vereyim, kaynağım şu isim;

Daron Yondem
@daronyondem
Sr. Director @ IdentityMine, Microsoft Regional Director, Windows Azure MVP, Nokia Developer Champion, INETA MEA President

Twitter hesabından ilgili Tweet i bulabilirsiniz ;)

- - - Eklendi - - -

Kaynağımı bir üstte belirttim, kaynak güvenilir emin olabilirsiniz.

:hmmm

hsngul44

hsngul44

Üye
teşekkurler kaynak icin
Atarsa 28

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şimdi nokia ya bir mail attım ne zaman gelecek diye sordum yüzlerce kişi yollamıştır tabi ama be bana cevap geleceğini sanmıyorum ama bakarız gelir umutsuzca bazen bakacam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şimdi nokia ya bir mail attım ne zaman gelecek diye sordum yüzlerce kişi yollamıştır tabi ama be bana cevap geleceğini sanmıyorum ama bakarız gelir umutsuzca bazen bakacam

onlar bi tarih söylemezler henüz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:ehe iyi dedin abi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhaba arkadaşlar;

Kaynak konusunda bilgi vereyim, kaynağım şu isim;

Daron Yondem
@daronyondem
Sr. Director @ IdentityMine, Microsoft Regional Director, Windows Azure MVP, Nokia Developer Champion, INETA MEA President

Twitter hesabından ilgili Tweet i bulabilirsiniz ;)

Kaynağımı bir üstte belirttim, kaynak güvenilir emin olabilirsiniz.

Kaynağı bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Görünüşe ve profil bilgilerine bakılırsa twitter'da bilgilendirmeyi yapan kişi içeriden biri.
O yüzden tarihe hemen hemen doğru diyebiliriz.

Cevap niteliğindeki konu linkini Gökçen kardeşim vermiş aşağıda. Son bir haftaya kadar Nokia'dan tarih alamazsın. :kıskıs:

:oke:

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
Ben Nokia Türkiye'nin lansman yapacağını düşünmüyorum, Türkiye'de Microsoft buna öncülük edecektir. Bugün Lumia serisi Microsoft ürünü olarak görülüyor. Bu nedenle Microsoft Türkiye lansmanı ile windows telefon dönemi başlayacaktır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Nokia Türkiye'nin lansman yapacağını düşünmüyorum, Türkiye'de Microsoft buna öncülük edecektir. Bugün Lumia serisi Microsoft ürünü olarak görülüyor. Bu nedenle Microsoft Türkiye lansmanı ile windows telefon dönemi başlayacaktır.

Nokia Türkiye'siz bir lansman olmaz.
Ancak tıpkı Amerika'daki Nokia & Microsoft etkinliği gibi; Türkiye'deki lansmanda da "Nokia Türkiye & Microsoft Türkiye" birlikte hareket edebilir ki muhtemelen böyle olacaktır.

windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak konusunda şüphesi olanlar kaynağın daha önce paylaştığı Lumia 920 fotoğrafına bakabilir. Hala 920 ye ulaşmanın zor ve elindekinin prototip olduğuna dikkat çekeyim ;)

- - - Eklendi - - -

Nokia Türkiye'siz bir lansman olmaz.
Ancak tıpkı Amerika'daki Nokia & Microsoft etkinliği gibi; Türkiye'deki lansmanda da "Nokia Türkiye & Microsoft Türkiye" birlikte hareket edebilir ki muhtemelen böyle olacaktır.

Siz daha iyi açıklamışsınız demek istediğim buydu, ortak bir lansman olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Placebo-

Placebo-

Üye
Hala asparagas olduğunu düşünüyorum. Resimdeki açıklama çok "çocukça".

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hala asparagas olduğunu düşünüyorum. Resimdeki açıklama çok "çocukça".

Haberi paylaşan eleman Microsoft ve Nokia ile dirsek teması olan biri olduğu için, ben biraz biraz ikna olmaya başladım açıkçası...
:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

aynen ben de ama hala soru işaretleri var aklımda :hmmm

Evet en büyük soru işareti; 21 Kasım'a bir aydan az bir süre kalmasına rağmen Nokia Türkiye'den henüz resmi bir açıklama gelmemesi. Biraz daha bekleyelim bakalım. Geçen gün Facebook'tan verdikleri cevapta "yakında sitemizde tanıtımları yapılmaya başlanacak" demişlerdi. Belki bayramdan sonra Kasım'ın ilk haftası gibi başlar. :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Evet en büyük soru işareti; 21 Kasım'a bir aydan az bir süre kalmasına rağmen Nokia Türkiye'den henüz resmi bir açıklama gelmemesi. Biraz daha bekleyelim bakalım. Geçen gün Facebook'tan verdikleri cevapta "yakında sitemizde tanıtımları yapılmaya başlanacak" demişlerdi. Belki bayramdan sonra Kasım'ın ilk haftası gibi başlar. :hmmm

:bilmm :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu tur baglantilari olan kisiler bazen boyle bilgiler sizdiriyor. Ama kesin dogru olduklari soylenemez. Bazen takipcilerine biseyler vermek zorunda olduklari icin bazen de firmalar tarafindan resmi olmayan bilgi sizdirmak icin kullanilirlar. Firmalar bu taktigi resmi bilgi aciklayamadiklari durumlarda server mesgul etmek icin kullanir. Sonucta bu cihazlar buyuk ihtimalke operator kamPanyasiyla satisa cikacak. Türkiye icin exclusiv cihaz uygulamasi da olmayacagina gore operatorlerle anlasmalar yapilmadan tam bir tarih verilmez. Ama yurutulen gorusmeler bu tarih cercevesinde yapiliyor olabilir.

enterneoll

enterneoll

Üye
Telefon gelmeden eskimeye başladı zaten özellikleri düşüktü :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...