Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok..tşkler... zune yı kullanması zor gibi...
birde zil sesi nasıl yuklenıyor bu cıhaza..

En cok 1 mb buyuklugunde 40saniye olacak mp3 leri zune ile telefona atip zil sesi yapabilirsin veya mp3tube uygulamasini indirip youtubedan videolari mp3 olarak indirip kullanabilirsin.

blackdevilx

blackdevilx

Üye
papakudioflu en son msjıma cvp alamadım.....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu en son msjıma cvp alamadım.....

qualcomm bootloader olarak goruyorsa şanslisin telefona flash atmaya ugraşma ve guncelleme yapma. Telefonu ne zaman ve nereden aldin ayrica rm kodu kac.

blackdevilx

blackdevilx

Üye
istanbuldan aldım ama en son bi güncelleme yaptım italyan it firmasının telefonu rm 801 nasıl bu telefona country variant atarız......

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istanbuldan aldım ama en son bi güncelleme yaptım italyan it firmasının telefonu rm 801 nasıl bu telefona country variant atarız......

Dostum dedigin gibi eger cihazin qualcomm bootloader olarak gozukuyorsa bootloader kilidi acik demektir. Bu durumda country varyanta gerek yok xda'dan Turkce dil destekli fullyunlock custom rom bulup atarsin. Hem cihazin Turkce olur hem de unlock olacagi icin xap dosyalarini yuklersin ucretsiz markete sahip olursun tweakler atarsin super bir cihaza sahip olursun.

blackdevilx

blackdevilx

Üye
nasıl atıcaz bu custom romu ?

blackdevilx

blackdevilx

Üye
evet lumia 800 bana anlat yapıyım şunuda kurtulayım aldıgımdan beri atamadıgım için emanet gibi kullanıyom cihazı

endera

Üye
evet..

arkadaşım şu olayı bir anlat hele... madem kılıtsız bır cıhaz var elımızde dedıgınızden faydalanalım... turkce olan hangısı... adımları hangısı .. kılıtsız oldugunu baska nasıl anlarız...

cihaz lumia800 dü dimi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
musait bir zamanimda bakayim anlatim hazirlamam lazim aslinda daha once konusunu acmiştim ama bolum oluşturulurken konu uctu.

endera

Üye
musait bir zamanimda bakayim anlatim hazirlamam lazim aslinda daha once konusunu acmiştim ama bolum oluşturulurken konu uctu.

şu şekilde bir site buldum..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

endera

Üye
windows ile olmuyor mu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aslında ubuntu kurulmuyor abi sanırım ubuntu emülatör gibi bişey çünkü resmin birinde windows başlatı var.

endera

Üye
MrCommanDTr arkadasım ne yaptınız en son.. kurabıldınız mı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim bende lumia yok o yüzden deneme imknaım yok ama verdiğin linkten basitçe yapabilirsen adımları izeyerek pc ye geçince onu Türkçe ye çevirip konu olarak hazırlayım ben en iyisi ordan yaparsın.