Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

ostothek

Üye
Sen bootloader kildini nasıl açtın?

Bene lumia 820 var, güncelleme yaparken arkadaşım pilini çıkartınca göçtü telefon, şimdi açılmıyor. Ya nokia yazısı kalıyor ekranda, yahut tuş kombinasyonları ile bir şimşek ve yanında dişli işareti çıkıyor başka bir şey yok. Flash atmaya çalıştım ama pc görmüyor telefonu, aynı @blackcemre gibi qualcomm msm device çıkıyor, yüklenmiyor ne yapmalıyım?

Çok teşekkürler....

metrix355

metrix355

Üye
iyi günler konu için teşekkürler fakat brick durumda kalan telefonu nasıl kurtaracağım sabah 0lamıştım telefonu çarklarda kaldı sorf hard reset attım düzelmedi şarjın bitmesini bekledim bitti taktım gene çarkları açtı öyle kaldı :( :( :( lütfen tardın edermsiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günler konu için teşekkürler fakat brick durumda kalan telefonu nasıl kurtaracağım sabah 0lamıştım telefonu çarklarda kaldı sorf hard reset attım düzelmedi şarjın bitmesini bekledim bitti taktım gene çarkları açtı öyle kaldı :( :( :( lütfen tardın edermsiniz?

Bulutsuzgece'nin yeni actigi konudan anlatimi dogru şekilde takip ederek cihazi flash modda bagla ve flashla. Sorun cozulur.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

furkhanrap

Üye
hocam ben dosyaları alternatif olarak indirdim lumia 820 son update ama nss programında hedefi bunu belirtince checking file selection....Zero flash files! yazısı çıkıyor anlayamadım bi yardım etseniz :))

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Teeşkür :D

Radyopat

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 firmware i varmı elinizde varsa upload ederseniz çok memnun kalırım.Firmware paketi C/Proram Data/Nokia/Products bölümünde bulunmakta unutmadan Program Data gizli klosordür denetim masaından gizli klasörleri aktif hale getirmeyi unutmayınız.