Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

eqoooo

Üye
ben lumia 800 yukledem hıc bı hata almadım ancak türkçe dil seceneğini bir türlü yükleyemedim bana da bı yardımcı olsanız sımdıden tesekkur ederım...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkce dili cihaz custom rom yuklemeden yapamazsiniz.

eqoooo

Üye
7.8 ın custom rom yuklemesını bulamadım banada bı yardımcı olursanız sevınırım

Azzee

Üye
[h=2]nokia lumia 800 flash problemi rm-801[/h]

Arkadaslar telim bu gun coktu ve acilmiyor.Bilgisayara taktim ne ses geldi nede bilgisayar teli gormedi.Flashlamam lazim oldugunu bu siteden oyrendim.Ama telin arkasi acilmiyor diye urun kodunu oyrenemedim ve navifirmden hangi flashi indireceyimi bilemiyorum.Yardiminiz lazim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[h=2]nokia lumia 800 flash problemi rm-801[/h]

Arkadaslar telim bu gun coktu ve acilmiyor.Bilgisayara taktim ne ses geldi nede bilgisayar teli gormedi.Flashlamam lazim oldugunu bu siteden oyrendim.Ama telin arkasi acilmiyor diye urun kodunu oyrenemedim ve navifirmden hangi flashi indireceyimi bilemiyorum.Yardiminiz lazim

sim kart kapagini ac altinda urun kodu yazar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia 800 rm-801 tel fransadan geldıde kendı orjınal romunu rss ıle yukleyebılıyorum ama dıger romları atamıyorum ..

diger romlardan kastin custom rom ise cihazin bootloader kilidi kapali oldugu icin custom rom flashlayamazsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia710 haric nokia wp7 cihazlarinda bootloader kilidinin basit bir acilma yontemi yok. Sadece advance turbo flasher diye bir cihazla yapabilirsin.

eqoooo

Üye
lumia710 haric nokia wp7 cihazlarinda bootloader kilidinin basit bir acilma yontemi yok. Sadece advance turbo flasher diye bir cihazla yapabilirsin.

tesekkur ederım yapcak bısey yok beklıcez o zaman

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ücretli olarak yapan telefoncular var. İstersen bir araştir.

eqoooo

Üye
nasıl güvenipde gonderıyım telefonu buralarda o işi yapanda yok arastırdım ama yukleyemeyız dıyolar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
guvenmek zor tabi ki:oke:

yeke123

Üye
MERHABA ben çok uğraştım fakat bir türlü telefonu yükleme moduna alamadım tuş kombinasyonu ile resetledim daha sonra ses açma tuşuna basılı tuttum ve telefonu bu şekilde gördü qualcomm msm device bilgisi olan ve yardımcı olabilecek acilen varmı acaba

bşlukları silerseniz resmi görebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
attigin resime gore cihazin bootloader kilidi acik. Bu durumda herhangi bir nokia flash araciyla flash atamazsiniz. Zaten atmayin da. Cunku custom rom yukleyerek unlock cihaza sahip olabilirsiniz.

yeke123

Üye
peki ne yapmamı önerirsiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
custom rom yüklemeyi biliyor musun

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
uygulamayı düşünmüyorum :)

blackcemre

Üye
MERHABA ben çok uğraştım fakat bir türlü telefonu yükleme moduna alamadım tuş kombinasyonu ile resetledim daha sonra ses açma tuşuna basılı tuttum ve telefonu bu şekilde gördü qualcomm msm device bilgisi olan ve yardımcı olabilecek acilen varmı acaba

bşlukları silerseniz resmi görebilirsiniz.

Sen bootloader kildini nasıl açtın?