cihaz modeliniz nedir?7.8 ın custom rom yuklemesını bulamadım banada bı yardımcı olursanız sevınırım
| | | |
cihaz modeliniz nedir?
[h=2]nokia lumia 800 flash problemi rm-801[/h]Arkadaslar telim bu gun coktu ve acilmiyor.Bilgisayara taktim ne ses geldi nede bilgisayar teli gormedi.Flashlamam lazim oldugunu bu siteden oyrendim.Ama telin arkasi acilmiyor diye urun kodunu oyrenemedim ve navifirmden hangi flashi indireceyimi bilemiyorum.Yardiminiz lazim
lumia 800 rm-801 tel fransadan geldıde kendı orjınal romunu rss ıle yukleyebılıyorum ama dıger romları atamıyorum ..
diger romlardan kastin custom rom ise cihazin bootloader kilidi kapali oldugu icin custom rom flashlayamazsin.
lumia710 haric nokia wp7 cihazlarinda bootloader kilidinin basit bir acilma yontemi yok. Sadece advance turbo flasher diye bir cihazla yapabilirsin.
MERHABA ben çok uğraştım fakat bir türlü telefonu yükleme moduna alamadım tuş kombinasyonu ile resetledim daha sonra ses açma tuşuna basılı tuttum ve telefonu bu şekilde gördü qualcomm msm device bilgisi olan ve yardımcı olabilecek acilen varmı acaba
bşlukları silerseniz resmi görebilirsiniz.