abi herşey tmm sürücüleri indirdim hepsini hazırladım bilgisayar telefonu görmüyor telefonu bilgisayardan çıkarınca kapanıyor acaba bataryası ölmüş olabilir mi 4-5 saat şarj da braktım çıkarınca kapandı flas atamıyorum kısaca bataryasını çıkarma imkanımız yok mu acaba
ne yazık ki wp8 bu cihaza gelmeyecek onun yerine 7.8 adında bir güncelleme gelecek tema ise henüz bu tele yüklenmiyor belki güncellemeden sonra yüklenebilir android ise olacağını sanmıyorum ama el elden üstündür belki portlayabilen çıkar kim bilir bide wp bana göre android den daha iyi hemde daha hızlı sadece gelişmesi içın biraz zamana ihtiyacı var
Teşekkürler yönetici kardeş

seni buralarda ilk defa goruyorum yabanci![]()

Teşekkürler yönetici kardeş
rica ederimemeği geçen herkese çok çok teşekkürler sonunda başardım flası attım telefonu çöpten kurtardım 10 tane tamirciye götürdüm atamadılar sonunda kendim attım buradn nejter76 isimli arkadaşa çok teşekkür etmek istiyorum en son açtığı konu konu sayesinde flas attım çoook saol nejter76 emeğin için
daha once ben bu şekilde unlock yapmadim. Zaten kod verse de girip acabilecegin bir yer yok. Eger geliştici kaydini yapip ucreti odediysen geliştiri araclarinda developer unlock bolumunden cihazini pc ye baglayip unlock yapabilirsin.arkadaşlar acil yardım lazım dün akşam micrasoft 180 liramı aldı kod falan vermedi nasıl yapacam