Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
bu olan hataları bi yama güncellemesi ile düzeltmeleri lazım.. Ayrıca fp1 için yapılmış uygulamaların klavyeleri eskisi gibi kalmış o programlara da nokia store üzerinden güncelleme gelmesi lazım..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Levent kardeş şimdi rompatcher a benzer özelikleri aynı olan bir program yapılamaz mı? Forumumuzda böyle ustalar mevcut bildiğim kadarıyla

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
rompacher programı bende yaparım basitte sertifikasız onu hacksiz tele nasıl yükleyeceksin :) c sys bin içine ulaşmanın bir yolu olmalı ama nasıl

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sis editör ile çıkarıp bunu xplore ile gerekli yere atıp öyle yapak? (yeni yapım için)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Fp2 de magaza guncellemesi geldi bana yukledim smdi daha seri oldu

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar levent arkadaşımız fp2 hack için tek başına uğraşıyor flash gömerek değil telefon dan hack için bu işlerden anlayan lar yardım etsin bi zahmet

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yardım falan gerek yok kalmadı tek çare sertifikalı yeni rompacher veya orjinal fw içine gömülü rompacher

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
yardım falan gerek yok kalmadı tek çare sertifikalı yeni rompacher veya orjinal fw içine gömülü rompacher

rompatcher ın sahiplerine ulaşamaz mıyız yeni bir sürüm için peki?

andreoni

Üye
bence uğraşmayın iki hata düzeltmek için bu kadar bekletilmez güncelleme. Kesin bişeylerini değiştireceklerdir. Sorunsuz güncelleme çıksın sonra deneyin derim. Şu an yaptınız diyelim yenisine uymayacak belki. Olmaz diye bişey yok çıksın neler olur neler :)

ozcangoral

Üye
Arkadaşlar neyin peşindesiniz. hack için uğraşıyorsanız boşuna. neden mi Rompatcher programının yapımcısı ilsocio yeni firmwareyi araştırıp core dosyasında ne bulduğuna inanamazsınız. rompatcher dosyaları. yazısı aynen buraya kopyalıyorum.

Seems that Nokia has integrated some dummy files in the official fw to prevent hacking stuff.

These are the dummy files currently known:

Code:

DrwSecServer_0x20024114.exe * drweb
ScanServ_0x20032D79.exe * umu
symc_AVQuarantine.exe * norton
TmInstall.exe * trend mobile security
TmUninstall.exe * trend mobile security
TmRtsHook.pxt * trend mobile security
RPPAuto.exe * RP+
RomPatcherPlus.exe * RP+
0RPAutoStart.exe * RP+

If you know any more dummy files, feel free to report them here and will be added to the list.
With those files integrated in the fw, it is impossible to install drweb, umu, norton...
So, currently, the only way to hack it is to clean the fw by removing those dummy files using .
After the fw has been cleaned, it will be possible to hack it through usual ways...
- flash the cleaned fw, then hack it by installing norton and rp+
- integrate rp+ in ROFS
- replace the installserver.exe in ROFS

In order to hack the phone without flashing, it is needed to find another exploitable software like drweb, umu or norton, which can be used to place the RomPatcher+ *.LDD files in c:\sys\bin\
If someone will find a new exploit to place the *.LDD files in c:\sys\bin\ then I will create a RP+ version using new filenames and everything should work fine.

Dilerseniz orjinal core dosyasını açıp sys/bin içine bakın.

Şu an FP2 hacklamanın tek yolu firmware içine (UDA) rompatcher gömmek. yada core sys/bin içinden yukarıdaki code yazan yerdeki dosyaları silip firmwareyi kurup norton hack vs ile hacklemek. UDA (yani C) içine atabileceğiniz dosyaları veriyorum. kendim modifiye ettim. UDA içinde gerekli yerlere atıp flash atın.daha sonra dilerseniz telefondan rompatcheri kaldırabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin..

ky_nukro

Üye
5800 daki dejavu efecti fp2 ye gelsede kullansak :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Niye albüm kapağını küçültürsünki anlamıyorum. Çok kötü olmuş.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Arkadaşlar neyin peşindesiniz. hack için uğraşıyorsanız boşuna. neden mi Rompatcher programının yapımcısı ilsocio yeni firmwareyi araştırıp core dosyasında ne bulduğuna inanamazsınız. rompatcher dosyaları. yazısı aynen buraya kopyalıyorum.

Seems that Nokia has integrated some dummy files in the official fw to prevent hacking stuff.

These are the dummy files currently known:

Code:

DrwSecServer_0x20024114.exe * drweb
ScanServ_0x20032D79.exe * umu
symc_AVQuarantine.exe * norton
TmInstall.exe * trend mobile security
TmUninstall.exe * trend mobile security
TmRtsHook.pxt * trend mobile security
RPPAuto.exe * RP+
RomPatcherPlus.exe * RP+
0RPAutoStart.exe * RP+

If you know any more dummy files, feel free to report them here and will be added to the list.
With those files integrated in the fw, it is impossible to install drweb, umu, norton...
So, currently, the only way to hack it is to clean the fw by removing those dummy files using .
After the fw has been cleaned, it will be possible to hack it through usual ways...
- flash the cleaned fw, then hack it by installing norton and rp+
- integrate rp+ in ROFS
- replace the installserver.exe in ROFS

In order to hack the phone without flashing, it is needed to find another exploitable software like drweb, umu or norton, which can be used to place the RomPatcher+ *.LDD files in c:\sys\bin\
If someone will find a new exploit to place the *.LDD files in c:\sys\bin\ then I will create a RP+ version using new filenames and everything should work fine.

Dilerseniz orjinal core dosyasını açıp sys/bin içine bakın.

Şu an FP2 hacklamanın tek yolu firmware içine (UDA) rompatcher gömmek. yada core sys/bin içinden yukarıdaki code yazan yerdeki dosyaları silip firmwareyi kurup norton hack vs ile hacklemek. UDA (yani C) içine atabileceğiniz dosyaları veriyorum. kendim modifiye ettim. UDA içinde gerekli yerlere atıp flash atın.daha sonra dilerseniz telefondan rompatcheri kaldırabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin..

Yazısını Türkçe Yaparsan Orada Nasıl Yapacağını Zaten Anlatıyor, NokiaCooker İle Dosyaları Temizleyin Sonra Gerekli Yereleri Atın Demiş Ve İzah Etmiş.

ozcangoral

Üye
bende altta farklı bişey yazmadım ki :))

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
aynen öyle

ozcangoral

Üye
herneyse... nokia akıllanmış işte.demekki böyle olayları yakından takip ediyor. rom içine dosyaları pasifleştirerek kurmuş ki rompatcher vs yüklemeye çalıştığımızda güncelleme hatası veriyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben rompatcher kurucusunun yerine olsam nokia ile inada biner başka bir proqram yapardım

asigsasi

asigsasi

Üye
ben ne güzel hack üzerine yazılım kurmuştum niye format atarsın ki soft format atınca da video düzenleyici gidiyor mesaj okuyucu gidiyor

Üst Alt