teşekürler eksikleri düzeltip göndersinlermesela ben belle fp2 yi yükledim ama sonra nokia geri çekti benm cihazım otomatik fp1 e mi dönüyor
yani demem o ki suanda telefonunda fp2 olan var mı
![]()
![]()
teşekürler eksikleri düzeltip göndersinlermesela ben belle fp2 yi yükledim ama sonra nokia geri çekti benm cihazım otomatik fp1 e mi dönüyor
yani demem o ki suanda telefonunda fp2 olan var mı
![]()
![]()
küçük pencerede options yazısı var ona tıkla karşına bir pencere gelecek listenin en altında kırmızı renkli bir dosya var onu seç delete yap sonra aşağıdan ok tıkla ve işlemine devam etarkadaşlar yüklerken bu hatayı alıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonum nokia 603 fp1 black
güle güle kullansağol ferzan sorun çözüldü
telefon kilitliyken kamera açılıyo fp2
ben bu güncelleme çıktığı günden beri bu konudaki bütün yorumları hergün okuyorum peki ne yapmam gerek acaba
Ben ilk çıktığı gün telefon üzerinden güncellemiştim bugünde flashladım ikisindede bir hata yoktu demekki insanın şanslı olmasıda gerekiyorBekle düzgün fp2 çıksın şimdiden sorunlu olanı yükleme yüklersen sonra fp1 e dönme şansın olmayacak mecbur ikinci fp2 bekleyeceksin

Ben ilk çıktığı gün telefon üzerinden güncellemiştim bugünde flashladım ikisindede bir hata yoktu demekki insanın şanslı olmasıda gerekiyor![]()