fp2 den aknıcon.dll dosyası ile aknskinsrv.dll dosyalarına ihtiyaç var ama z sys bin içinden değil direk fw den nokiacooker ile açıkarılmış olacak z sys bin içinedekilerin epoc id leri yok fw lerdekinin var u yüzden unpack oluyor nasıl temin edeceğiz
noss_bar yani levent arkadaşımıza bu dosyalar lazım maximod uygulaması için arkadaşlar
biri 701 in güncellemesini direk yükleyebilir mi siyah
core den alınacak arkadaşlar
aknskinsrv.dll ile aknIcon.dll
gene core den resource effects içinden manifest.mf
ve zahmet olmazsa resource apps içinden tüm mif ler ve mbm ler
artı olarak madem nokia bizi zahmete sokmak istemeyip rompacherin exelerini kendi eliyle z sys bin içine gömmüş bizde geri kalan mif ve rsc dosyasını telelefon usb depolama ile bağlıyken kendimiz tamamlarız eklentide verdiğim dosyaları E ye gerekli klasörlere atın ve teli yeniden başlatın bakalım rompacher simgesi menüye gelecek mi ve açılacak mı olursa hack işlemi içine devam edelim normalde hacksiz telde depolama ile rsc değiştirildiğinde tel sorun vermiyor aynı şekilde mifte sorun vermiyor sorun verenler exeler ve dll ler nokia sağolsun bunları bizim için halletmiş sorun vermeyen dosyalar bize kalmış kopyalama ile deneyin bakalım
buyrun usta istediğin dosyalar
- - - Eklendi - - -
kontrol et doğru mu almışım bir sorun varsa geri dön bana
Levent kardeş sen almasan vallaha bu iş halledilmez. Göster hadi abi ustalığını. rompatcher işi de olr inş
15.09.12ben iyice sıkıldım artık,bence bu 20 eylüle bulacak, ozamana kadar çıkarmazlarsa artık ekimde çıkar,belliki millete zarf attılar kullanıcı tepkisini ölçüp,ona göre düzenleme yapacaklar.

olur da deneyen yok ki ben ne yapabilirim dosyaları verdim eklentide depolama modunda usb ile bağlanacak tel ve dosyalar yerlerine atılacak çok zor fp2 yüklü olupta hackli olmayan bir telde denensin
ben bi deniyim
Yeni Resimler Var. Bide Aspalt 6 Performans Olarak Daha İyi Oynanıyor