Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Şu Anda Navifirm 1.7 de Nokia 603 İçin FP2 güncellemesi Dosyaları Falan ama 701 700 808 için Yok . Ayrıca Fp2 De Ne Kasma var Ne bi hata veriyo Gayet Stabil bi Sistem Olmuş. Resim Düzenleyicisi Menide Yok Ama Fotoğrafı Galeriden Düzenle Deyince Geliyo Resim Düzenleyci. Yeni Programlar Falan var DLNA Oynatıcı,One Note, Lync,Brodcast Falan Var. Ama Angry Birds Falan Gitmiş :D Yeni Resimler Var. Bide Aspalt 6 Performans Olarak Daha İyi Oynanıyor

dur bende bi bakim yahuuuuuu

m5c4

m5c4

Üye
603 telefonumda birşey indiriken 15mbden sonra wireless bağlantısını kesiyo.

ANIL

ANIL

Admin
FP2 ekran görüntüleri. da FP2 incelemesini okuyabilirsiniz tabi ingilizce malesef :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
doctorrr

doctorrr

Üye
abi bu kilit ekranı ve şu navibar da mı qt tabanlı?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yahu kilit ekranı zaten uygulama olarak var. Biraz araştırın.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bu gece kimler burda hadiyin şu hack işini halledeilim çok ağırdan gidiyoruz olmaz böyle günde bir iki deneme yaparak

andreoni

Üye
arama gelince nasıl peki slide answer kullanmamız gerekicekmi. Yani kilitliyken arama gelince ekrana dokununca açılıyor yada mesgule veriyor mu?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ben bu gece yokum arkadaşlar hayırlısıyla yarın... uyumam lazım işe geç kalıyorum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
görülen gece bi çalışma olmamış.

- - - Eklendi - - -

yaw nerdesiniz millet. Eskiden cıvıl cıvıldı bu konu. Şimdi kuş uçmaz kervan geçmeze döndü

andreoni

Üye
fp1 de mağaza güncellemesi geldi yaptım. Fp2 ye daha var anlaşılan :(

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar cepten maxicep e girince mobil sürümümü yoksa mobil light style sürümünümü kullanıyosunuz. Ben light olanı kullanıyodum ama direk mobil sürüm olan daha güzel geldi gözüme. Avatarlar gözüküyo falan ama cvplama paneli açılmıyo

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
görülen gece bi çalışma olmamış.

- - - Eklendi - - -

yaw nerdesiniz millet. Eskiden cıvıl cıvıldı bu konu. Şimdi kuş uçmaz kervan geçmeze döndü

ya orjinal fw den core içinden rompacher dosyaları silinip sitede orjinal fw paylaşılacak yada core içine rom pacher tamamen gömülecek rompacher in yeni sürümü çıkmadıkça telefon üzerinden çok zor her yolu denedim c sys bin içine ulaşmak çok zor

realplayer2

realplayer2

Üye
bu Nokia adam olmaz.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaşlar şu an nokia 603 için navifirmde güncelleme var mi Biri bakabilir mi?

Üst Alt