Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012
Sponsorlu Bağlantılar
mgg44
Üye
Kurtuluş Abi herkes senden bir süpriz yapıp Belle Refresh Sürümü için cfw çıkarmanı bekliyor acaba o cfw gelecek mi
insallah cikarticaz ama ufak bazi sorunlar var onlari halledelim tabiki yeni surumu cikarticaz.
zaten bayagi bir ara verdim gerci internet sorunum var ama bakalim birseyler yapmaya calisiyorum.
Refreshden belleye dönmek için ben downgrade yapıp önce annaya sonra belleye geçiyorum,bence sende öyle yapmalısın
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yeni surum tum gozelligi ile yakinda siz arkadaslarla kavusacak son denemeleri yapiyoruz ve test ediliyoruz.
2 gunu bulmuycak tam detayli calismasi icin biraz uzun surecek yapima bayadir ugrasiyorum beklediginizide biliyorum ama bazi elimde olmayan sebepler yuzunden kafeden calismak zorunda kaliyorum oda benim icin bayagi sikintili oluyor.
ben oyle zannediyoruki tarayici guncellemesinden baska birseyi olmayan yeni guncellemeden en guzeli bu surum ve bircok arkadasimiz hala bu surumu kullaniyor yorumlari almak icin tekrardan guncel kalsin konumuz.
iyi forumlar
ben oyle zannediyoruki tarayici guncellemesinden baska birseyi olmayan yeni guncellemeden en guzeli bu surum ve bircok arkadasimiz hala bu surumu kullaniyor yorumlari almak icin tekrardan guncel kalsin konumuz.
iyi forumlar
iyi forumlar
Kardeş forumda anlatımlar var,daha önce hiç yapmadıysan biraz karışık gelebilir ama aslında çok basit.cihazın n8 değilmi,profilinde farklı cihaz varda.