işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bu sorularının cevabını verdim üst yorumlarda ordan oku ve merak etme n8 de kısa bi oynanış videosu paylaşıcam.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya arkadaş azcık rahat bırakın adamıda devam etsin çalışmasına, napıcak efendim mi dicek? HD oyun yapan kişi denemeyi de akıl etmiştir.

• Beğen
Tepkiler: R58
nadir_89

nadir_89

Üye
akın soylemek istediğimi iyi anlamış
beni sitede bilen bilir 1 yıldan fazla süredir mobil programcılıkla uğraşıyorum pc de yaptığın bişeyi telefonda çalıştırmak çok kolay iş değil qt de bile hiç kod yazmadan derleme yapmak bile sıkıntı iken sen pc için olan bir oyun motorundan oyun hazırlıyosun ve bunun telefonda çalıştığını söylüyorsun
bu inanılmaz bişey değil burdan sana inanmadığımı çıkarma ama bu işlerin içinde biri olarak bunu nasıl başardığını öğrenmek isterim eğer telefonda çalışıyorsa göster nasıl çalıştırdığını anlat bize bizde hd oyun yazalım
ben kaçtane oyun yazdım hala yazıyorumda hertürlü soruyu cevaplıyorum nasıl yaptığıma dair
isteyen olursa yazdığım küçük oyunların kaynak kodunu bile gönderirim
sen burda hd oyun yazıyorum diyorsan telefonda çalışan videosunuda koymalıydın hemen
ama zaten yakında ekleyecem demişsin videoyu merakla bekleyecem
umarım nasıl yaptığınıda anlatırsın bizde faydalanır yeni oyunlar yazarız
istersenözelde mesajla bana anlatabilirsin kullandığın programın ne olduğunu ve telefonda nasıl çalıştırıldığını

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
akın soylemek istediğimi iyi anlamış
beni sitede bilen bilir 1 yıldan fazla süredir mobil programcılıkla uğraşıyorum pc de yaptığın bişeyi telefonda çalıştırmak çok kolay iş değil qt de bile hiç kod yazmadan derleme yapmak bile sıkıntı iken sen pc için olan bir oyun motorundan oyun hazırlıyosun ve bunun telefonda çalıştığını söylüyorsun
bu inanılmaz bişey değil burdan sana inanmadığımı çıkarma ama bu işlerin içinde biri olarak bunu nasıl başardığını öğrenmek isterim eğer telefonda çalışıyorsa göster nasıl çalıştırdığını anlat bize bizde hd oyun yazalım
ben kaçtane oyun yazdım hala yazıyorumda hertürlü soruyu cevaplıyorum nasıl yaptığıma dair
isteyen olursa yazdığım küçük oyunların kaynak kodunu bile gönderirim
sen burda hd oyun yazıyorum diyorsan telefonda çalışan videosunuda koymalıydın hemen
ama zaten yakında ekleyecem demişsin videoyu merakla bekleyecem
umarım nasıl yaptığınıda anlatırsın bizde faydalanır yeni oyunlar yazarız
istersenözelde mesajla bana anlatabilirsin kullandığın programın ne olduğunu ve telefonda nasıl çalıştırıldığını
Ben Senle bir deyilim herkesin düşünceleri farklıdır nadir sen 1 senedir yapıyorsundur doğrudur ama ben bu işi 7 ayda öğrendim ve çözdüm her işin püf noktası vardır Eğer ben bu işten ekmek yiyeceksem öylede olur işllah gizlilik politikası diye bi durum var bunuda bilmen gerek gamelofta sor bakalım banada hd oyun nasıl yapılır anlat diye sana verice cevap bellidir yada cevap vermez onun için ben oyunumu yaparım kullanıcılara sunarım bakalım ne olur ondan sonrası belli olmaz. Ve Şunu unut burda cimrilik yok gayretin azmin sonucunda bu işi kafa patlatarak bu seviyeye geldim onun için Nasıl yapıyosun,hangi programı kullanıyosun gibi şeyler olmamalı.bu birazda cıkarcılığa girer herkez gayretinin meyvesini toplar.

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaş azcık rahat bırakın adamıda devam etsin çalışmasına, napıcak efendim mi dicek? HD oyun yapan kişi denemeyi de akıl etmiştir.

kendini ifade edipte anlaşılmamak ne kadar zormuş ya.sen görüyosun kardeşim

fatih54102

fatih54102

Üye
Bence bu olay mümkün olmayacak ama umarım olur ve bahanelerle konuyu kapattırmaz.

Çünkü böyle bir şeyi eğer varsa en azından başkalarının daha önce yapması gerekiyordu.

- - - Eklendi - - -

Büyük ihtimal converter tarzı uygulamayla olur ama olursa çok iyi olur.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu olay mümkün olmayacak ama umarım olur ve bahanelerle konuyu kapattırmaz.

Çünkü böyle bir şeyi eğer varsa en azından başkalarının daha önce yapması gerekiyordu.
Yakındı görürsün kardeşim.Konu kapatılsa bile yeni konu açarım ve oyunumu sunarım dimi.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Sen Mümküm Olmaycak Demişsin Niye Olmasın Bi Sebep Söle Bana. Neye Göre Mümkün Olmaycak Diyosun

fatih54102

fatih54102

Üye
Yakında görürsün Kardeşim.KOnu kapatılsa bile yeni konu açarım ve oyunumu sunarım dimi.

Umarım yakında çıkar kardeş uzun süredir adam akıllı oyun çıkmıyor zaten.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Sebeplerini nadir ve akinorta yazmışlardı ancak birinci sebebim bu yapılan oyunun motoru x86 tabanlı. Telefonlarımız ise Arm tabanlı. Bunu telefonda çalıştırmak için port gerekir ondada ileri düzey asm ve c++ c bilgisi gerekir ki bu sitede bende dahil kimsede bu bilgiler yok. Eğer converter varsa yapılabilir

R58 Bilmediği Nerde Biliyosun .c++ zamanında bende biraz öğrenmiştim aslında shaiya oynaycağıma c++ kurcalasaydım bende yapardım belki

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
o zaman bize açıkla nasıl yapacağını. Bak nasıl yaptığını değil planını. Hadi onuda geçtim en azından oynanışı yada telefonda çalıştığını gösteren bir video yapta bizde bu adam bu oyunu yapar diyelim.

fatih54102

fatih54102

Üye
Bak kardeşim bilgisayar ortamında yaptığın bir oyunu Symbian da çalıştırman için ya Converter tarzı yazılımlarla yaparsın ya da oyun motorunu,fizik motorunu vb. port etmen gerekir.Ben sana örnek bir oyun motorunun binlerce dosyasından sadece bir tanesini göstereceğim anlaman açısından: (Dosyanın tamamını atmadım) . Şimdi düşünüyorum sen bu kadar bilginle bu ve bunun gibi binlerce dosyayı nasıl symbian a Carbide ile uyarlayacaksın? Kaldı ki sende kaynak kodları bile yoktur fps creator un vereceğini sanmıyorum.
Sadece oyun firmaları bile C++ için en az 5 yıl tecrübe edinmiş eleman alıyorlar. Sen diyorsun ki 10 yıl eğitime gerek yok. Sen altyapını hazırlamışsın madem o zaman bu attığım dosyayı Symbian a uyarla bakalım.
Ben sana bu oyun yapılmayacak felan da demedim zaten.Eğer bu oyunu yaptığın uygulama converter gibi bir şey yapmışsa olabilir.

Tuba

Tuba

Üye
Konudan gereksiz tartışma mesajlar silinip düzenlenmiştir arkadaş videoyu hazırladığında bu konuda paylaşmaya hakkı vardır
konuyu dağıtmayın lütfen...
Hakarette etmeyin...Eğer oyunla ilgili bir fikir görüşünüz ve varsa yada bilgi edinmek istiyorsanız konuda rahatlıkla konuşabilirsiniz...

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]oyun hazır değil zannedersem merakla bekliyoruz kardeşim[/SIZE][/COLOR]

Polymath

Polymath

Üye
Ya Arkadaşlar. Adam konu açmış oyun yapıyorum. Örnek göstermiş vs. Neden yapamazsın işte tarzı kandırıyorsun milleti tarzı laflar ediyorsunuz. Şurda yalan söylüyorsa kendine ün mü yapacak. Kim olursa yalan söylüyorsa rezil olur gider. Ama yaparsada helal olsun dedirtir. Oyüzden sizin yapacağınız iş bekleyip görmek. Ortaya birşey çıkmazsa ozaman eleştrirsiniz.

yunusalkis

yunusalkis

Üye
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş. :)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir iki güne n8 de kısa bi oynanış videosu paylaşıcam.ve bu videonun bazı kişilerin sorularına ve eleştirilerine cevap olucanı umuyorum.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline emeğine sağlık arkadaşım. Merakla bekliyorum videoyu.
Bu arada videodaki çözünürlük çok yüksek gibi görünüyor, 600p veya 720p olabilir diye tahmin ettim ama grafik kalitesinin yüksekliğinden mi öyle görünüyor yoksa? N8 e portlarken çözünürlük düşecek mi acaba?

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim hem çözünürlük hemde boyut olarak mecburen azalacak.ama şuan n8 de kısa bi bölüm yaptım n8 de deniyorum ondan sonra video paylaşıcam

rsm39

rsm39

Üye
oyun bitmeden yorum yapmak saçma.firmalar artık symbiana adam gibi oyun cıkarmıyorlar.r58 n8de fps oynayacağız sayende eğer olursa. güzele benziyor ilk asama için.eline sağlık.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
oyun bitmeden yorum yapmak saçma.firmalar artık symbiana adam gibi oyun cıkarmıyorlar.r58 n8de fps oynayacağız sayende eğer olursa. güzele benziyor ilk asama için.eline sağlık.
eyvallah kardeşim sagol.

Üst Alt