işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler fps creator evet pc yönelik bi program ama burda benim devreye sürdüğüm bi programla fps creatorda yaptığım oyunları ve tasarımları symbian sisteme uyarlıyorum böylece yeni oyunlarımız ortaya cıkıyor.burda önemli olan çalışıcan sistemi iyi bilmek gerek yani eğitim şart.?

Gencofis

Üye
emeğe saygı güzel ama bi sorun var sanki vurduğun adamlar ölmüyo ne iş :)

tarxhn

tarxhn

Üye
güzel olmuş

MaxipmaN

Üye
çıksın da kapişsak

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Dağıtıcam ortalığı falan :ehe

htmy

htmy

Üye
sağa sola dönmeyi sensör ile yapsan yürümeyi ekrandan kontrol yapsan nasıl olur acaba reis? ve ya mümkün olur mu? aklıma fikir geldikçe dillendiresim geliyor :) kolay gelsin.

marsl305

Üye
Arkadaşın birini merak ettim doğrusu :)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim iyi güzel düşünmüssün böyle enterasan fikirleri severim yenilikci olur ama symbian sistemin kapasitrsi belli ve sensörle sag sola bakma işi beni aşar benim oyunlarda sensör olayı olmaz şuan için ama ileriki oyunlarda olabilir en azından geri bildirimde olur.şimdilik Cıkaracağım 5 oyunda malesef.olmaz

• Beğen
Tepkiler: htmy
dejavu178

dejavu178

Üye
kolay gelsin ne diyelim.

PYTHONs

Üye
Süper olmuş vallahi bravo yahu..... Bi ara upload ette oynuyak :D

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
ne zaman biter tahminen

SheFy

SheFy

Üye
Gameloft teklif gelebilir oyunun tutulursa ciddiyim :)

• Beğen
Tepkiler: R58
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman biter tahminen

Kardeşim tahminimce 2 ay yada 3 ayı bulur çünkü dğer oyunlarında yapımına başladım HD oyun yapmak Kolay deyil.

- - - Eklendi - - -

Gameloft teklif gelebilir oyunun tutulursa ciddiyim :)
teklif gelirse açıkcası Pek sıcak bakmam Kendi oyun şirketimi kurmak varken başkalarına bağlı kalmak istemem ve eğer teklif olursada sadece Türk girişimcilerden olmasını istersim.ama henüz erken şuam kendi çapımda takılıyorum ama Sağlam bi takılma bu daha projemde çok şeyler var öncellik şu ilk 5 Oyunum üzerine yoğunlaştım.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
inşallah sorunsuzca bitirirsin nokadan hayır yok

nadir_89

nadir_89

Üye
oyunun telefonda denemesini yaptın mı yada kullandığın platformun küçük bir çalışmasını telefonda test ettin mi
bunun symbian bir telefonda çalışması zor gibi görünüyor eğer test etmedisen telefonda çalıştırmaya çalış oyunu çalışmazsa boşa uğraşma kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
oyunun telefonda denemesini yaptın mı yada kullandığın platformun küçük bir çalışmasını telefonda test ettin mi
bunun symbian bir telefonda çalışması zor gibi görünüyor eğer test etmedisen telefonda çalıştırmaya çalış oyunu çalışmazsa boşa uğraşma kolay gelsin

Çalıştırdım demişti sanki:hmmm

Üst Alt