işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
bu konuda yorum yapmaktn kacinmistim simdiye kadar ancak sessiz de kalamayacagim yani fps creatoru ben de zaman gecirmek adina bi seyler ortaya cikarmak adina kullanmistim.evet arkadas buradan guzel seyler yapip iyi bir oyun cikarabilir ancak dedigine gore arkadasin cok kisa sure once yazilim yazmayi ogrenmis ve cok iddiali bir sey ortaya atarak bu kucuk programla pc icin oyun yapip bi de bunu symbian isletim sistemine uyarlayacagini soylemis.birincisi ben bunun mumkun olacagini dusunmuyorum olsa bile insanlarin hosuna da gidecegini dusunmuyorum hatalarla dolu olacaktir.ek olarak arkadasin iddia ettigi derecede buyuk(hd-fps) bir oyunu yazmak bir insanin tek basina bu kadar kisa bir surede yapabilecegi bir sey degildirve daha boyle soyleyebilecegim seyler var.goruyorum ki bu konu altinda uyeler birbirini kirici seyler soyleyebiliyorlar taraf olduklari konu hakkinda forumumuza yakismiyor.talebim sudur ki arkadasimiz iddia ettigi videoyu yayinlayana kadar gecici olarak konuyu kilitleyelim

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Kardeşim şu ana kadar konuya katılmak pek istemezdim ama R58 uslubunu değiştirmeni tavsiye ediyorum. Senin laubali kanuşman öbür arkadaşların senden ve iddialarından şüphelenmesine neden oluyor.

benighted

benighted

Üye
Kardeşim şu ana kadar konuya katılmak pek istemezdim ama R58 uslubunu değiştirmeni tavsiye ediyorum. Senin laubali kanuşman öbür arkadaşların senden ve iddialarından şüphelenmesine neden oluyor.

+1 begenemiyorum mobildeyim ama buna da katiliyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar iyi yada kötü birşey çıkarsa ortaya daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz mümkün olduğunca birbirinizi kıracak yorumlardan kaçının. altı üstü bir oyun olursa iyi olur olmazsada sağlık olsun

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
aynen :oke:

akinorta

Üye
R58 bence sen yorumlara laf yetiştirme. Bir an önce somut örnekler ekle de konu geçerliliğini korusun. Biz burada çok konuşuruz, gerekirse geyik yaparız, dalga geçeriz, gülüp geçeriz. Sonuçta burada birbirimizi görmesek dahi muhabbetler ederiz. Yeni fikirler ediniz. Yani sonuçta burası sadece oyun - uygulama - tema download mekanı değil. Bir haber duyarız mesela fp2 gelecekmiş diye 1 günde 30 - 40 sayfa mesaja ulaşır niye, çünkü düzenli takip eden arkadaşlar adeta muhabbete dalmışlardır. Kimse sana yapamazsın demiyor sadece sen işi zora soktuğun için önemsiz hale geliyor sadece o kadar.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
avukatlık yapsana sen iyi olur nasıl konuşucamı sana sormam gerekmiyor dimi illada kilit istiyorsan anahtarcılarda var ordan al vur bi yere kilit.

- - - Eklendi - - -

sen nee kadar kibarsın öyle.maşallah

- - - Eklendi - - -

o zaman sen hiç kaba insan görmemişsin

- - - Eklendi - - -

hıım yakışır nede olsa kendi kararın.

valla video gelmeyeceği için sorun yok ;) bu arada oniki buçuk saatin kaldı birader

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

valla video gelmeyeceği için sorun yok ;) bu arada oniki buçuk saatin kaldı birader

Arkadaşım oyunun gelip gelmeyeceğine iddaa mı oynadın? veya para mı verdin bu oyun için arkadaşa? Gelirse çok güzel olur ve hep birlikte oynarız, gelmezse de birşey kaybetmeyiz.
Neden bu kadar kırıcı ve eleştirici konuşuyorsunuz ki?

Akinorta nın da dediği gibi sen eleştirilere takılma R58. Umarım en kısa sürede halleder bizlerle videonu paylaşırsın. Oyunu da bence ucuz da olsa markette ücretli olarak koy derim. Kısa demo versiyonunu da ücretsiz olarak eklersin.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Arkadaşım oyunun gelip gelmeyeceğine iddaa mı oynadın? veya para mı verdin bu oyun için arkadaşa? Gelirse çok güzel olur ve hep birlikte oynarız, gelmezse de birşey kaybetmeyiz.
Neden bu kadar kırıcı ve eleştirici konuşuyorsunuz ki?

Akinorta nın da dediği gibi sen eleştirilere takılma R58. Umarım en kısa sürede halleder bizlerle videonu paylaşırsın. Oyunu da bence ucuz da olsa markette ücretli olarak koy derim. Kısa demo versiyonunu da ücretsiz olarak eklersin.

benighted'ın yorumunu oku ondan sonra konuş tamammı kardeşim aynısını bidaha yazmaya gerek yok ;)

CABBAR

CABBAR

Üye
Emeğe saygı abi :) İnşallah iyi bir sonuca erişirsin

doquqan5

doquqan5

Üye
Bak benim de 4 uygulamam var şimdi bana sallama lan veya hani lan nerde yalancıya bak felan derseniz umursamadığımıda belirteyim..

Bu uygulama yazmak basit ama senin öğrendiğin bu basit aplikasyon yazma olayı bunlarda kullanılamaz şu anda hepimizin gözünde kendi çapında bişey deneyen yaparsa iyi olcak yamazsa da bizene durumundasın....

Bu kişileri susturmak için senin bazı örnekler koyman lazım....

Bu oyunu klavye-mause-en az 1GB RAM kombinasyonuyla 5 saniyede bitirirsin ama bizim istediğimiz acaba bu oyun telefonda nasıl performans gösteriyor...

Lütfen bizi umutlarla doldurmak yerine tatmin edici şeylerle doldur ki bizde böyle yazmayalım....

Bu gün bu videoyu koymazsan rezil olacağını sende biliyorsun ama en azından buraya da ya olmadı, problem var veya çalışmıyor de...

Ayrıca gerçekten çok laubali konuşuyorsun

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bak benim de 4 uygulamam var şimdi bana sallama lan veya hani lan nerde yalancıya bak felan derseniz umursamadığımıda belirteyim..

Bu uygulama yazmak basit ama senin öğrendiğin bu basit aplikasyon yazma olayı bunlarda kullanılamaz şu anda hepimizin gözünde kendi çapında bişey deneyen yaparsa iyi olcak yamazsa da bizene durumundasın....

Bu kişileri susturmak için senin bazı örnekler koyman lazım....

Bu oyunu klavye-mause-en az 1gb ram kombinasyonuyla 5 saniyede bitirirsin ama bizim istediğimiz acaba bu oyun telefonda nasıl performans gösteriyor...

Lütfen bizi umutlarla doldurmak yerine tatmin edici şeylerle doldur ki bizde böyle yazmayalım....

Bu gün bu videoyu koymazsan rezil olacağını sende biliyorsun ama en azından buraya da ya olmadı, problem var veya çalışmıyor de...

Ayrıca gerçekten çok laubali konuşuyorsun

.nokta

benighted

benighted

Üye
ben nasil bir yorum yapmisim ki bana avukatlik yapsana dedin anlamadim ki.neyse guzel kardesim sen bize oyunu goster bizde diyelim ki biz ne hiyar adamlarmisiz bu adama destek vermemisiz(kostek de olmadik)diyelim.ama sen bize oyunu bu kadar iddiali konusup bide bize hakarete varacak sekilde davranip ortaya bisey koyamassan vay senin forumdaki itibarina.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
son 8 saat ;)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

benighted'ın yorumunu oku ondan sonra konuş tamammı kardeşim aynısını bidaha yazmaya gerek yok ;)

Tüm yorumları okuyup sonrasında o yorumu yazdım merak etmeyin. Ayrıca benighted işin bilincinde birisi farkındayım ama benim söylemek istediğim işin olup olmamasıyla ilgili değil. Birisi birşeyler yapmaya uğraştığını iddaa ediyor. Tamam belki yapamayacağı birşey ama buna bu kadar karşı tavır almanıza gerek yok. Sonuçta çöp adamlarla yapılmış bir oyunda bile emek var.

Ayrıca hiçbirşey yapmasa bile karşınızdaki kişileri bu şekilde eleştirme hakkınız yok. Eğer ki konunun gerçekliğinden şüphe ediyor ve böyle bir işin yapılamayacağını düşünüyorsanız bunu tatlı bir dille söyleyebilirsiniz. Eğer ki bu şekilde ifade edemiyorsanız kontrol panelinden konuya ait aboneliğinizi kaldırabilir ve forumun farklı konularına yoğunlaşabilirsiniz.

Lütfen fikir alışverişi, öneri ve benzer hatırlatmaların dışında tartışma çıkartıcı, kırıcı, itham edici cümleler kurmaktan kaçınınız. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: aslankaplants ve ANIL
doquqan5

doquqan5

Üye
7 saat :)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Hayırlısı:)

aslankaplants

aslankaplants