işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
evet kardeşim hem çözünürlük hemde boyut olarak mecburen azalacak.ama şuan n8 de kısa bi bölüm yaptım n8 de deniyorum ondan sonra video paylaşıcam

Çözünürlüğü düşürmek baya uğraştırmıştır. Keşke ilk başta 640*360 formatında başlasaydın. Nasılsa E6 hariç kalan S^3 cihazlarda standart çözünürlük bu.
Neyse N8 de çalıştırdıysan sorun olmaz.
Ayrıca 2. nesilleri de unutma bence ;) Sonuçta daha güçlü cpu ve gpu var onlarda ve bu oyunu çok daha rahat oynatabilirler. Videonu heyecanla bekliyoruz.

doquqan5

doquqan5

Üye
Eeee bekliyoruz 5 saattir bir video gelmedi, galiba çalışmadı :/

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
gelmeyecek ki zaten :)

doquqan5

doquqan5

Üye
Arkadaş 4-5 saat önce N8 sürümü hazır deniyorum şimdi çalışınca video atarıım dedi nedense 5 saattir ses seda yok yani çalışmadıysa söylesinler veya bi bilgi verseler...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
saat 8 oldu ses yok :zuhaha: bence artık :locked:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Harbiden nerde bu video?:D

Polymath

Polymath

Üye
adam şu kadar saate koyacam dememişki videoyu. Deniyorum demiş.Denemek ne demek ? Dener olumlu sonuç alırsa koyar.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ufak bi kontrol sorunu oluştu kusura bakmayın ilerleme immesi aktif olmadı diğer tuşlar normal çözünürlüde gayer netleştirdim bu ufak sorunu YARIN KESİN HALLEDER PAYLAŞIRIM kusura bakmayın bi yandanda işe gidip gelme durumun var mazur görün eger yarın video paylaşmassam adminler konuyu kilitlesin bu kadar net söylüyorum iyi akşamlar.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
hadi bakalım :D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
sakin ol oyunlar ha diyince şapkadan tavşan cıkar gibi cıkmıyor.sabır et kardeşim.

- - - Eklendi - - -

gelmeyecek ki zaten :)

Geliyormu gelmiyormu görürsün sonrada sonrada paylaş demeyide iyi Bilirsin dimi saygı ve sabır.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
sakin ol oyunlar ha diyince şapkadan tavşan cıkar gibi cıkmıyor.sabır et kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Geliyormu gelmiyormu görürsün sonrada sonrada paylaş demeyide iyi Bilirsin dimi saygı ve sabır.

Hadi bakalım R58. Ben hala videonun %80 gelmeyeceğini düşünüyorum. Umarım böyle olmaz çünkü çok rezil olacaksın.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş 4-5 saat önce N8 sürümü hazır deniyorum şimdi çalışınca video atarıım dedi nedense 5 saattir ses seda yok yani çalışmadıysa söylesinler veya bi bilgi verseler...

çalışınca demişim dimi belli bi söz vermedim dikkatli oku yorumlarımı kardeş.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
1 ay sonra androide geçcem zaten

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Sultanıma laf yok R58 ! Bu söylediklerinden sonra yarın o video gelmezse aykuttan beter olcaksın ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
görücez kardeş görücezzz.

fatih54102

fatih54102

Üye
görücez kardeş görücezzz.

Kesinlikle çıkarıcam diye bir şey demedi zaten ona bağlı ama bu kadar laftan meraktan sonra çıkmassa ve başlığı silip kaçarsan olan o zaman olur sana.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bende hala gelmeyeceğine inanıyorum daha test yapmamış bile.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
eğer video gelirse gereksizlerde "ben özürlüyüm" diye konu açacağım :d:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya gelir gelmez amma dert yaptınız. :D

Üst Alt