Ben Senle bir deyilim herkesin düşünceleri farklıdır nadir sen 1 senedir yapıyorsundur doğrudur ama ben bu işi 7 ayda öğrendim ve çözdüm her işin püf noktası vardır Eğer ben bu işten ekmek yiyeceksem öylede olur işllah gizlilik politikası diye bi durum var bunuda bilmen gerek gamelofta sor bakalım banada hd oyun nasıl yapılır anlat diye sana verice cevap bellidir yada cevap vermez onun için ben oyunumu yaparım kullanıcılara sunarım bakalım ne olur ondan sonrası belli olmaz. Ve Şunu unut burda cimrilik yok gayretin azmin sonucunda bu işi kafa patlatarak bu seviyeye geldim onun için Nasıl yapıyosun,hangi programı kullanıyosun gibi şeyler olmamalı.bu birazda cıkarcılığa girer herkez gayretinin meyvesini toplar.akın soylemek istediğimi iyi anlamış
beni sitede bilen bilir 1 yıldan fazla süredir mobil programcılıkla uğraşıyorum pc de yaptığın bişeyi telefonda çalıştırmak çok kolay iş değil qt de bile hiç kod yazmadan derleme yapmak bile sıkıntı iken sen pc için olan bir oyun motorundan oyun hazırlıyosun ve bunun telefonda çalıştığını söylüyorsun
bu inanılmaz bişey değil burdan sana inanmadığımı çıkarma ama bu işlerin içinde biri olarak bunu nasıl başardığını öğrenmek isterim eğer telefonda çalışıyorsa göster nasıl çalıştırdığını anlat bize bizde hd oyun yazalım
ben kaçtane oyun yazdım hala yazıyorumda hertürlü soruyu cevaplıyorum nasıl yaptığıma dair
isteyen olursa yazdığım küçük oyunların kaynak kodunu bile gönderirim
sen burda hd oyun yazıyorum diyorsan telefonda çalışan videosunuda koymalıydın hemen
ama zaten yakında ekleyecem demişsin videoyu merakla bekleyecem
umarım nasıl yaptığınıda anlatırsın bizde faydalanır yeni oyunlar yazarız
istersenözelde mesajla bana anlatabilirsin kullandığın programın ne olduğunu ve telefonda nasıl çalıştırıldığını
Ya arkadaş azcık rahat bırakın adamıda devam etsin çalışmasına, napıcak efendim mi dicek? HD oyun yapan kişi denemeyi de akıl etmiştir.
Yakındı görürsün kardeşim.Konu kapatılsa bile yeni konu açarım ve oyunumu sunarım dimi.Bence bu olay mümkün olmayacak ama umarım olur ve bahanelerle konuyu kapattırmaz.
Çünkü böyle bir şeyi eğer varsa en azından başkalarının daha önce yapması gerekiyordu.
Yakında görürsün Kardeşim.KOnu kapatılsa bile yeni konu açarım ve oyunumu sunarım dimi.
Sebeplerini nadir ve akinorta yazmışlardı ancak birinci sebebim bu yapılan oyunun motoru x86 tabanlı. Telefonlarımız ise Arm tabanlı. Bunu telefonda çalıştırmak için port gerekir ondada ileri düzey asm ve c++ c bilgisi gerekir ki bu sitede bende dahil kimsede bu bilgiler yok. Eğer converter varsa yapılabilir
eyvallah kardeşim sagol.oyun bitmeden yorum yapmak saçma.firmalar artık symbiana adam gibi oyun cıkarmıyorlar.r58 n8de fps oynayacağız sayende eğer olursa. güzele benziyor ilk asama için.eline sağlık.