Lumia 920?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920?
Merhabalarr. :) Forumda yaz boyunca yoktum. Önemli gelişmeler olmuş ki bunlardan biride Lumia 920 sürprizi. Xperia S'i elden çıkardım. Şu an yeni bir telefon bulana kadar x6 kullanıyorum -yüce emektar-. Lumia 920 hoşuma gitti. Bildiğim halde pek sormam işim değildir ama, wp8 hakkında biraz fikir sahibi olmak istiyorum. Oyun pek oynamam diyemeyeceğim oynarım derste felan. :D Wp marketin geliştirildiğini biliyorum bu düzey ne kadara ulaştı acaba? 100.000 uygulama geçti diye biliyorum. İhtiyaçlarımı karşılayacak mı? İnternet aynı şekilde benim için önemli. Her siteden takılmadan video izlemek isterim. Yani biraz karışık oldu ama Lumia 920 benim uygulama ve internet ihtiyacımı karşılar mı? (Çıktı mı bu telefon türkiye'de mi şuan ve ne kadar)

doctorrr

doctorrr

Üye
ablıcım iphone 5 al bi' kız için en ideali :evet:

doctorrr

doctorrr

Üye

Iphone'a illet oluyorum. :dry:
ya şimdi wp8 yeni daha marketi tam oturmamış sıkıntı yaşarsın ki senin gibi birinin markete önem verdiğini düşünüyorum yanılmıyorumdur yani :hmmm l920 iyi güzel tasarımı dehşet tarayıcı safariyle kapışıyor flash desteğide gelecek falan şimdilik temel bikaç uygulama var evet ama yelpaze o kadarda geniş değil buda canını sıkar ama donanım ayrı bişey tarayıcı o biçim sistem zaten oldukça stabil çalışıyor arayüz gayet basit ve kullanışlı :evet: bilemem yani seçim senin androidede bulaşma bence senin için ip5 i öneririm :spr

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Lumia 920 şuan Türkiye'de yok diye biliyorum! Ayrıca Lumia 920 harika bir şey. Bir kız olmadığım için en ideali nedir bilemem ama 920'yi şiddetle tavsiye ederim.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

ya şimdi wp8 yeni daha marketi tam oturmamış sıkıntı yaşarsın ki senin gibi birinin markete önem verdiğini düşünüyorum yanılmıyorumdur yani :hmmm l920 iyi güzel tasarımı dehşet tarayıcı safariyle kapışıyor flash desteğide gelecek falan şimdilik temel bikaç uygulama var evet ama yelpaze o kadarda geniş değil buda canını sıkar ama donanım ayrı bişey tarayıcı o biçim sistem zaten oldukça stabil çalışıyor arayüz gayet basit ve kullanışlı :evet: bilemem yani seçim senin androidede bulaşma bence senin için ip5 i öneririm :spr

İp5 bütçe aşar canım ya bende. :)

Lumia 920 şuan Türkiye'de yok diye biliyorum! Ayrıca Lumia 920 harika bir şey. Bir kız olmadığım için en ideali nedir bilemem ama 920'yi şiddetle tavsiye ederim.

Ne zama ngelecek acaba bir fikrin var mı?

doctorrr

doctorrr

Üye

İp5 bütçe aşar canım ya bende. :)

Ne zama ngelecek acaba bir fikrin var mı?
bikaç sosyal ağ uygulaması temel nokia uygulamarı birkaç oyunla idare edeceksen en iyi tercih l920 :spr

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

bikaç sosyal ağ uygulaması temel nokia uygulamarı birkaç oyunla idare edeceksen en iyi tercih l920 :spr

Ya aslına bakarsan market elbet gelişir. Nokia başka bir markete yönelecek durumda değil zaten şuan. Hadi nokia bıraktı diyelim desteği, microsoft devam ettirir. Yani bu market ya gelişecek ya gelişecek. O zamana kadar idare eder gibi duruyor. Şeyi soracaktım, oyunları android ve ios gibi kaliteli grafikelre sahip değil mi? (en çokta bu önemli benim için. :D ) Birde bu asphalt 7 felan gedi mi? (yarış tutkunuyum biraz. :naughty:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Lumia 920 ne zaman gelecek market ne zaman iyi duruma gelecek bilmiyorum. Ama HTC One S'e de bakabilirsin. Hatta bak :D

doctorrr

doctorrr

Üye

Ya aslına bakarsan market elbet gelişir. Nokia başka bir markete yönelecek durumda değil zaten şuan. Hadi nokia bıraktı diyelim desteği, microsoft devam ettirir. Yani bu market ya gelişecek ya gelişecek. O zamana kadar idare eder gibi duruyor. Şeyi soracaktım, oyunları android ve ios gibi kaliteli grafikelre sahip değil mi? (en çokta bu önemli benim için. :D ) Birde bu asphalt 7 felan gedi mi? (yarış tutkunuyum biraz. :naughty:)
adreno 225 gpu var l920 de aspalht 7 değilde 5 var idare edermi seni? :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Bir kızın önem verdiği şeyler telefonda tasarım,kamera,internet tir bu 3u de bu telefonda mevcut ;D
Git makyaj yap napcan asphalt 7 yi :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Aspahlt 5 mi var. :( Neyse bakıcaz artık. Adreno 225 iyi değil mi ki? amcalu1 , ne yapayım ben makyajı, zaten güzelim hahahayt. :dry:

doctorrr

doctorrr

Üye
Aspahlt 5 mi var. :( Neyse bakıcaz artık. Adreno 225 iyi değil mi ki? amcalu1 , ne yapayım ben makyajı, zaten güzelim hahahayt. :dry:
adreno 225 şahane ve gayet yeterli ama işte daha yeni gelişiyor dendi be ablıcım )):

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

adreno 225 şahane ve gayet yeterli ama işte daha yeni gelişiyor dendi be ablıcım )):

Neyse olmadı okuturum birine kazık fiyattan. :D (Xperia S 1.300'den gitti. :D ) Nokia çabuk satılıyor 2. elleri. Birde acaba wp çin ileride çıkacak oyunlarda durumu ne olur ki?? Geleceğe yönelik ne kadar destek alacağından şüphem var. Nokia destek konusunda sabıkalı malum. :D

amcalu1

amcalu1

Üye

Neyse olmadı okuturum birine kazık fiyattan. :D (Xperia S 1.300'den gitti. :D ) Nokia çabuk satılıyor 2. elleri. Birde acaba wp çin ileride çıkacak oyunlarda durumu ne olur ki?? Geleceğe yönelik ne kadar destek alacağından şüphem var. Nokia destek konusunda sabıkalı malum. :D

18 ay destek sunulacak minimum

doctorrr

doctorrr

Üye

ya şimdi değişen microsoft ajanı ceo yüzünden meego ve symbiana destek olayları can sıktı evet ama şuan o ceo nun istedikleri oldu destek konusunda elini ardına koymıyacak nokia :ok2:

- - - Eklendi - - -

ayrıca evet türkiyede nokia çabuk satılır :evet:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye

Yurt dışı fiyatı nedir peki?

- - - Eklendi - - -

Öyle umut ediyoruz. :D
bakmadım ama ebaydan fiyata bakıyım :pc:

- - - Eklendi - - -

yokki )):

- - - Eklendi - - -

abiler daha satışa çıkmadımı ya?! :cry:

haltie

haltie

Üye
Ben isteklerine bakarak android yada istememene rağmen ios u öneririm :)sürpriz yaşama en azindan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...