| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Ben şu ana kadar 100'e yakın flaş attım sıkıntı olmadı :ehe

Türe

Türe

Üye
Sana göre az tabi olm ben senden sonra aldım bir de i9000 de daha çok rom var :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Sana göre az tabi olm ben senden sonra aldım bir de i9000 de daha çok rom var :D
sadece popüler olan romları ekliyorum yoksa bu liste hayatta bitmez XDA I9000 o kadar fazla rom varki kayboluyorum bazen:ehe

Türe

Türe

Üye
Tabii :D Valla Galaxy S2 den cok desteginiz var sukret :hih: :ehe

Türe

Türe

Üye
İnş. karekter yetmez :zuhaha: çok pis beddua ederim :zuhaha: nananananaaa naa :hih: :islik

Türe

Türe

Üye
Vay pislik :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Ben de duzenliyim 2 mizinki de olur :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Süleyman ın konuyu üst konu yapmam :P Odinden nasıl orjinali yükleyeceğim ki? orjinal rom u nerden bulucam hem?

Türe

Türe

Üye
Yapma abi bunu :ehe Samfirmware.com a gir abi orda arama bolumune GT-I9000 yaz orada cikan yazilimlari gorursun zaten :) indirdigin rar da tek dosya varsa odin i acip pda kismina yerlestireceksin degilse pda ya code la baslayan dosyayi , altina modem le baslayan dosyayi , onun altina da csc yazan yere de csc yi yerlestireceksin :) yalniz abi indirdigin dosyayi rar dan cikarmayi unutma

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bunu indiriyorum ama
[h=2]GT-I9000 - Turkey[/h] PDA: I9000JVJV9 ##
CSC: I9000TRCJV5
Version: 2.3.3
Date: 2011-05-01
Regions: Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia,South Africa, Syria, Tunisia, Turkey

umarım doğrudur

Türe

Türe

Üye
:evet: dogru abi

YsoK19

Üye
birader ugrasmissin eline sağlıkta , romu yükledim imei gitti bu romu denemek istiorum ama imei nsl geri getirecez bu romu kullanarak?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o romu odinle yükledim tel reset atmaya başlayınca cmw den wipe yapayım dedim "e:format_volume...... /dev/block/stl10" hatası aldım. baya denemeden sonra
bu dosyayı buldum. Odin ile pda kısmından dosyayı yükledim. Şimdi açıldı,imei de normale döndü

kurcalamaya devam :)

- - - Eklendi - - -

birader ugrasmissin eline sağlıkta , romu yükledim imei gitti bu romu denemek istiorum ama imei nsl geri getirecez bu romu kullanarak?

aynı sorunu ben de yaşadım

GT-I9000 - Turkey

PDA: I9000JVJV9 ##
CSC: I9000TRCJV5
Version: 2.3.3
Date: 2011-05-01
Regions: Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia,South Africa, Syria, Tunisia, Turkey

bu romu indirip rar içinden "JV9_JV5_JV6.tar" dosyasını bir klasöre al. ses kısma+home tuşu+güç tuşuyla download moda girip telefonu pc ye tak. odinle pda kısmına bu
"JV9_JV5_JV6.tar" romunu göster ve yükle. Sonra da http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=536163&d=1299530452 bunu aynı şekilde yükle. bende şuan imei normal.

Üst Alt