Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
klavye gelmez multi tasking bile gelmedi refresh ile port olmuyo klavye açılmıyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
multi tasking in gelmemesi büyük saçmalık zaten..tamamen satış politikası bence..

bir umut ama hiç sanmıyorum..işimiz FP2 lite sürüme kaldı

azrock

azrock

Üye
multi tasking in gelmemesi büyük saçmalık zaten..tamamen satış politikası bence..

bir umut ama hiç sanmıyorum..işimiz FP2 lite sürüme kaldı

O Lite versiyona da görsellik katmazlar ki...

Ne olur yani şu lock screen bize de koysa? Telefon da farklı bir işletim sistemi varmış gibi duruyor harika görünüyor. :O

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
değişik yöntemler denedim 4 kere flaş attım malesef klavye başarısız.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum şuan yapamam çünkü klavyede moralim bozuldu kafam rahat değil çok uğraştım sakin kafayla uğraşmam lazım :)

Violonist

Üye
dostum şuan yapamam çünkü klavyede moralim bozuldu kafam rahat değil çok uğraştım sakin kafayla uğraşmam lazım :)

bi ip ucu versen bi isim falan :) şu olabilir diye mesela. Benim tahminin popup clock ile alakalı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
popup clock saat ile alakalı ama olabilirde şuan için tam bilmiyorum kurcalamak lazım

doctorrr

doctorrr

Üye
beyler kilit ekranına baksak?

u_cosar

u_cosar

Üye
Ben resimlerden gördüğüm kadarı ile yine aynı fazla bir değişiklik yok gibi

doctorrr

doctorrr

Üye
bu kilit ekranıda qt tabanlı demeyin vururum ha :D

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
cyber

cyber

Üye
ben en az on kere denedim klavyeyi yok olmuyo pc yi kıracaktim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben en az on kere denedim klavyeyi yok olmuyo pc yi kıracaktim

evet olmuyor dosyalar baya farklı ama ilerleyen zamanlarda olacaktır bekleyelim bakalım 603, 700, 701'ede gelsin daha 808'e bile tam gelmedi naviden baktım yoktu konunun başında sensation söylemiş zaten verip kaldırmışlar tamamen çıksın belki 2. nesillerden bir şekilde alırız olmadı light sürümde gelir heralde nokiayı mail bombardımanına tutarız yaparlar eşşek değiller ya.

cyber

cyber

Üye
bazı dosyalar eksik bazılari fazla hepisini atınca da olmuyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aslında eksik dosyalar core'de var hem coreden hem rofs2'den değiştirsek olurmu acaba :hmmm

cyber

cyber

Üye
ben hem rofs 2 den hem uda dan hemde coreden değiştirdim olmadı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uğraşmayın arkadaşlar boşverin vakit kaybı..modderlar yapabiliyorsa yapar zaten

uurbyrkdr

Üye
arkadaşlar FP2'yi dün yükledim, her konuda çok memnunum. Özellikle şarj tüketimi konusunda..
Öyle ki, cihazı aldıktan 3-4 gün sonra, şarj sıkıntısı çekeceğimi düşünerek nokia shop'tan 100 tl'ye (kinse çok vermişsin vs. demesin lütfen) orijinal batarya aldım. Normalde birinci bataryayı bitirir, ikincisinin de yarısını hatta daha fazlasını bitirirdim (aşırı fazla telefon kullanan birisi olarak :D).
Ama bugün, birinci batarya, sadece 1 saat şarj edildiği halde hala şarjım bitmedi. Tamam, klavye, kilit açma yeri, pin-kilit kodu girme yeri çok güzel olmuş ama bana göre en önemli değişiklik bu olmuş.
Nokia'yı bu yüzden seviyorum. Aldığınızda kullandığınız yazılımı sonradan geliştirerek çok daha iyi yapıyorlar.
Teşekkürler NOKIA, her konuda yardım edildiği için teşekkürler MAXİCEP AİLESİ...

• Beğen
Tepkiler: iatis, Sensation ve ANIL

MaxipmaN

Üye
tam gelmeyen güncellemeyi yüklüyonuz sonra hüsrana uğruyonuz hastayım ya :ehe

Üst Alt