Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
şu güncellemeyi sadece klavye için bekliyorum..ama sistem tamamen QT tabanlı olmuş..1. nesillere gelmez bence bu güncelleme.boşuna beklenti içinde olmayalım bence.. 1.nesiller için belle refresh THE END

belle the end diyende çok oldu sonucunu biliyosun

akinorta

Üye
adamlar kendi ağzıyla açıkladı zaten gelecek ya da gelmeyecek tartışmaları gereksiz. Fp1 de fp2 de gelecek ama bu isimlerle değil. Çok kırpılmış bazı önemli noktaları (kime göre neye göre) getirecekler. Fp1 in lite versiyonu belle refresh fp2 de ise isim değişmeyebilir küçük bi güncelleme olarak gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
çıkmasını dört gözle bekliyorum

kanguncesi

Üye
hayırlısı olsun bakalım e6 için bişi gözükmüyor henüz :)

versino2

versino2

Üye
pin kodu kullanmıyorum ama sırf bu ekran için kullanırım :)
gelecekse gelsin artık 701 e ya

• Beğen
Tepkiler: efeler12

mroy

Üye
yarin cikar hayirlisiyla

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Yarın gelirmi acaba 701 için off bir an önce gelsinn :vur

versino2

versino2

Üye
701 e yarın gelecek dimi

anilakbay

Üye
yarın gelip gelmeyeceği kesin değil.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yarın diye kendinizi şartlandırmayın. Sonra niye gelmedi diyorsunuz. Gelebilir de gelmeyebilir de.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

marsl305

Üye
Arkadaşlar telefon konuusunda pek uzman olmadığım için kullandığınız bazı terimleri anlamyıroum neyse öncelikle şöyle başlayayım Nokia 603 alacağım inşallah :).Öncelikle aldığım zaman Bana FP1 olarak mı gelir yoksa 0 haliylemi.Ve ayrıca aldığım zaman şu programsız felan telefondan güncelleyebilirmiyim FP1'e ve FP2 içinde aynı şey geçerli olurmu(çıktığı zaman)bilmiyorum yeri burasımı ama hazır konu açılmış :) teşekkürler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon konuusunda pek uzman olmadığım için kullandığınız bazı terimleri anlamyıroum neyse öncelikle şöyle başlayayım Nokia 603 alacağım inşallah :).Öncelikle aldığım zaman Bana FP1 olarak mı gelir yoksa 0 haliylemi.Ve ayrıca aldığım zaman şu programsız felan telefondan güncelleyebilirmiyim FP1'e ve FP2 içinde aynı şey geçerli olurmu(çıktığı zaman)bilmiyorum yeri burasımı ama hazır konu açılmış :) teşekkürler.
Nokia Belle ya da Nokia Belle FP1 ile gelir. Nokia Belle ile gelirse Nokia Belle FP1'e telefon üzerinden güncelleyebilirsin. Aynı şekilde FP2 için de bu olacak.

marsl305

Üye
Nokia Belle ya da Nokia Belle FP1 ile gelir. Nokia Belle ile gelirse Nokia Belle FP1'e telefon üzerinden güncelleyebilirsin. Aynı şekilde FP2 için de bu olacak.

Teşekkür ederim beklediğim cevap buydu :) Telefon üzerinden güncelleme gelmeden şu kullandığınız programlar ile güncellemenin riski nedir veya program ile güncelledikden sonra aynı telefon üzerinden güncellenmiş gibi olurmu ?K.bakma çok soru sordum :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar mavi den kaldırma nedenleri düzeltme yapabilirler yoksa niye kaldırsın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim beklediğim cevap buydu :) Telefon üzerinden güncelleme gelmeden şu kullandığınız programlar ile güncellemenin riski nedir veya program ile güncelledikden sonra aynı telefon üzerinden güncellenmiş gibi olurmu ?K.bakma çok soru sordum :)
Riski olmuyor ama bazen sorunlar doğabilir. Bilgisayardan güncellemeyle her şeyi sıfırdan indiriyor. Telefondan ise sadece güncellemeyle gelenleri indiriyor.

Yigit315

Yigit315

Üye
603 için beklemedeyiz :)

Üst Alt