Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
aynen ya ben yazılım güncellemesi telefonda görünene kadar uğraşmam siz flash felan uğraşıyonuz sonra hüsran

uurbyrkdr

Üye
@pirenuri "olm" yazdığın yer forum, arkadaşınla özel konuştuğun biryer değil, hatırlatmak istedim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
FP2 yeni PIN kodu ekranı
Alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve sefaturut
Polymath

Polymath

Üye
benim gps konum bulma duzelsınde bska birsey istemiyorum

tolunay378

Üye
meraktan soruyorum arkadaşlar bunu yükleyen var mı forumda?

mh.

mh.

Üye
meraktan soruyorum arkadaşlar bunu yükleyen var mı forumda?

sabahtan beri en az 5 defadır flash atıyorum.
orjinalde bir sıkıntı yok çok güzel olmuş ama cfw yüklüyorum ondada biraz sıkınıtı oluyor bakalım son defa cfw yüklüyorum eğer olmazsa orjialle devam edeceğim.

Dimi3

Dimi3

Üye
Telefondan güncellemeyi indirecebilecek aşamaya getirene kadar benim için güncelleme gelmiş sayılmaz..

efeler12

efeler12

Üye
bu hafta geliceğini söylemiştim yılın 36. haftasında sunacaklarına dair bir söylendi vardı bazı ülkelerde çıkmış bize gelmesi de çoook yakın.

awdil

awdil

Üye
bu hafta geliceğini söylemiştim yılın 36. haftasında sunacaklarına dair bir söylendi vardı bazı ülkelerde çıkmış bize gelmesi de çoook yakın.

Evet hatırlıyorum.Peki bu hafta içi diğer cihazlara da gelir mi?

efeler12

efeler12

Üye
808e çıktığına göre büyük ihtimal yarın 701 ve 700 e de çıkar 603 ü bilmiyorum onu hep ayrı yapıyolar

awdil

awdil

Üye
808e çıktığına göre büyük ihtimal yarın 701 ve 700 e de çıkar 603 ü bilmiyorum onu hep ayrı yapıyolar

Benim tahminim de bu yönde...603'e gelmesi belki iki haftayı bulabilir.

umt07

umt07

Üye
konu başlığını görür görmez odamın inanılmaz dağınıklığı içinde tan 30 sn de telefonumu bulup yazılım güncellemeye baktım ve hayal kırıklığı henüz 603 e gelmemiş konuda dendiği gibi :(((((

slant1111

slant1111

Üye
görüntüler çok güzel şık duruyor çok stabil olacaga benziyor ..:) hayırlısı olsn :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu güncellemeyi sadece klavye için bekliyorum..ama sistem tamamen QT tabanlı olmuş..1. nesillere gelmez bence bu güncelleme.boşuna beklenti içinde olmayalım bence.. 1.nesiller için belle refresh THE END

Üst Alt