Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
yok ya klavye portlanmıyo çok uğraştım gözlerim yoruldu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
fp2 rofs2 dosyasını indiriyorum cfw yapmıştım sürekli flaşlıyordum deneme amaçlı bu sabah son flaşı atıyorum sonra uygulamalarımı yüklücem dedim yükledim ama şimdi klavyeyi görünce dayanamadım inşallah olur şu rofs2 bi insinde :)

cyber

cyber

Üye
türkçe var

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tamam iyi o zaman

anılbaran

anılbaran

Üye
gelen yenilikler hakkında biligisi olan var mı ?

nuro067

nuro067

Üye
Dostum bendede o sorun vardı fakat artık yok ilkten hard fotmat attım harita vs silinecegini bilmiyordum silindi ondan sonra flashladım telefonu bu mesaj göndermeme sorunu artık hic kalmadı flashladıgımdan beri bir tane bile sorun olmadı denemeni tavsiye ederim.İnsallah yardımcı olabilmişimdir.
şuan umudum fp2de eğer ondada düzelmezse dediğnizi yapacağım yardımıncı oldugunz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :tşk:

ozcangoral

Üye
Evet son olarak buda UDA dosyası..

doctorrr

doctorrr

Üye
fp2 lock screen portlanabilirmiki :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tahmin ettiğim gibi klavye sıkıntı çıkarıyor..QT tabanlı olduğu için peninput dosyaları da refresh ve fp1 deki gibi değil..zaten olsa bir şekilde bile ben sıfır sorun kullanmak isterim o yüzden hiç bulaşmayayım. UDA'da elle tutulur programlar var mı onları alalım bari yeni duvar kağıtları falan filan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tahmin ettiğim gibi klavye sıkıntı çıkarıyor..QT tabanlı olduğu için peninput dosyaları da refresh ve fp1 deki gibi değil..zaten olsa bir şekilde bile ben sıfır sorun kullanmak isterim o yüzden hiç bulaşmayayım. UDA'da elle tutulur programlar var mı onları alalım bari yeni duvar kağıtları falan filan

aynen öyle 2 flaş attım olmadı hala uğraşıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ne olurdu bizede şu klavyeyi verselerdi cücük kadar klavye veriyorlar süs diye duruyor kullanılabilirlik sıfır..

doctorrr

doctorrr

Üye
beyler merak etmeyin bunun lite sürümünü alıcaz biz oniçin gelir bu klavyede rahat olun ;)

caglar b

caglar b

Üye
acaba fp1 deki gibi nfs ve aspalt 6 sorunlu mu?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beyler merak etmeyin bunun lite sürümünü alıcaz biz oniçin gelir bu klavyede rahat olun ;)

umarım dediğin gibi olur ancak olursa da epey beklememiz gerekecek sanırım..refresh yeni geldi ne de olsa..2013 ilk çeyrek diyorum ben fp2 lite için :) o da rivayet

Üst Alt