Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uyarsa söyleyin bizde yapalım :)

ayrıca o nasıl akıcı bir sosyal uygulamasıdır... yanlız 1.3 GHZ olduğunu da hesaplayalım nokia 808'in.. 680 mhz bunları yapamaz..klavye bile kasabilir..

karasahinemre

Üye
port port port

doctorrr

doctorrr

Üye
uyarsa söyleyin bizde yapalım :)

ayrıca o nasıl akıcı bir sosyal uygulamasıdır... yanlız 1.3 GHZ olduğunu da hesaplayalım nokia 808'in.. 680 mhz bunları yapamaz..klavye bile kasabilir..
klavye kasmaz port olursa evet sorunlu olur bence ama nokianın elinden çıkarsa öyle bi' klavye sağlam olur...

ANIL

ANIL

Admin
Klavye dosyaları rofs2de değil miydi? Göremedim ben...

ozcangoral

Üye
Evet fırından sıcak sıcak :) buyrun arkadaşlar

rofs2 - rofs3 - core ve diğer dosyalar.

UDA

bence link ilk sayfaya taşınırsa daha kolay bulunur. tabi uda yüklendikten sonra. linkteki dosya ndt_ea_euro_1_2_tr_black 059M7J6 RM-807_113.010.1506 versiyonudur.

• Beğen
Tepkiler: mh.
alp047

alp047

Üye
Evet fırından sıcak sıcak :) buyrun arkadaşlar rofs2 - rofs3 - core ve diğer dosyalar.

udayı da şimdi upload ediyorum.malum mediafire 200 mb üstü dosyalara free de izin vermiyor.bende ayırmak zorunda kaldım. 1 saate uda da geliyor. bence link ilk sayfaya taşınırsa daha kolay bulunur. tabi uda yüklendikten sonra. linkteki dosya ndt_ea_euro_1_2_tr_black 059M7J6 RM-807_113.010.1506 versiyonudur.

kardeş çok teşekkürler eline emeğine sağlık bu klavye dosyalarını hangi programla ve nasıl portlayabiliriz

mroy

Üye
artık gelsin şu fp2 bir arkadaşın söylediği gibi yabancıı forumlarda 10 eylülde geleceğin bahsediyorlar sizce doğru mu arkadaşlar

Akatsuki

Akatsuki

Üye
C7'yi bu dosyalarla flashlayabilir miyiz peki ?

ANIL

ANIL

Admin
C7'yi bu dosyalarla flashlayabilir miyiz peki ?

Hayır. Portlamak o kadar kolay olmuyor. Sürekli denemek gerekiyor dosyaları. Yazılımın içinden dosyalar seçiliyor. Tümünü birden yüklemek imkansız.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
benim merak ettiğim bu fp 2 de 603ler için mesaj göndermeme sorunu gidermi acaba çok yaşanıyor 603 lerde hevesle bekliyorum seni fp2 :aha:
Dostum bendede o sorun vardı fakat artık yok ilkten hard fotmat attım harita vs silinecegini bilmiyordum silindi ondan sonra flashladım telefonu bu mesaj göndermeme sorunu artık hic kalmadı flashladıgımdan beri bir tane bile sorun olmadı denemeni tavsiye ederim.İnsallah yardımcı olabilmişimdir.

Akatsuki

Akatsuki

Üye

Hayır. Portlamak o kadar kolay olmuyor. Sürekli denemek gerekiyor dosyaları. Yazılımın içinden dosyalar seçiliyor. Tümünü birden yüklemek imkansız.

İnşallah en kısa zamanda portlayabilirler. Çok hoşuma gitti.

Üst Alt